JAUMO Flirt Chat & Dating

JAUMO Flirt Chat & Dating

van Jaumo GmbH
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 11-11-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 170 MB · Versie 7.11.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (406)
4
Alle versies (406)
4

JAUMO Flirt Chat & Dating van Jaumo GmbH is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Flirten. Chatten. Daten.
Daten moet eenvoudig, leuk en bevredigend zijn. Niet afgezaagd, moeilijk of onaangenaam. Daarom zijn wij er om jou te koppelen en daarna blijven wij uit de buurt, zodat jij rustig kunt flirten op zoek naar spanning, vriendschap of echte liefde. Meer aanwezigheid. Betere relaties. Betekenisvolle ervaringen. Dit zijn de dingen waar jij om geeft, en wij helpen je dit te bereiken.

Ja, het werkt echt
Je meldt je handig aan met slechts één tik - zo wordt het een eitje om direct nieuwe singles en mensen in jouw buurt te ontmoeten. Meer dan 20 miljoen Jaumo-leden kunnen getuigen van dit feit. Word vandaag lid van onze gemeenschap zodat je het zelf kunt zien.

Gratis flirten
In tegenstelling tot de meeste datingapps kost het gebruik van Jaumo je geen cent. Je kunt zo ons platform betreden en iemand contacteren die jou aanstaat en tegen het weekend samen van een lunch genieten - allemaal zonder je portemonnee erbij te hoeven halen omdat Jaumo gratis te gebruiken is. Wanneer je er klaar voor bent om voor pro te kiezen, laten wij jou de rodeloperversie van de app zeven dagen lang gratis testen.

Aangenaam kennismaken
Onder de juiste omstandigheden kan een onschuldige knipoog leiden tot onvoorwaardelijke liefde die een levenlang meegaat. Gemaakt door twee vrienden die mensen willen verbinden, is het ons doel om jou met zo veel mensen te laten kennismaken als je wilt, en zo vaak als je wilt.

Privé. Veilig. Beveiligd.
Jouw privacy en veiligheid zijn van onschatbare waarde, en daarom zorgen wij ervoor dat jij altijd de controle hebt. Wie jij bent en waar je bent blijft anoniem totdat je besluit om dit openbaar te maken - en het is aan jou de keus aan wie, en wanneer. Jouw geheimen zijn veilig bij ons, en wanneer je er klaar voor bent om je open te stellen, maken wij het gemakkelijk om je profiel bij te werken.

De app is gratis om te downloaden en te gebruiken. Sommige in-app-aankopen dienen betaald te worden.

Voorwaarden abonnementsdienst:
1) De kosten van het optionele abonnement bedragen 9,99 USD voor 1 maand, 24,99 USD voor 3 maanden of 59,99 USD voor 12 maanden. De prijzen kunnen variëren per land.
2) De betaling wordt in rekening gebracht op je iTunes-account bij het bevestigen van de aankoop
3) Jouw abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij auto-vernieuwen minimaal 24 uur voor het einde van de huidige termijn is uitgeschakeld
4) Er zullen binnen 24 uur voor het einde van de huidige periode kosten in rekening worden gebracht om jouw account te vernieuwen. De kosten van vernieuwing zijn afhankelijk van jouw gekozen abonnementsperiode (zie punt 1).
5) Je kunt je abonnement beheren en de auto-vernieuwing uitschakelen door naar jouw accountinstellingen te gaan na aankoop
6) Je kunt het huidige abonnement tijdens de actieve abonnementsperiode niet annuleren
7) Een eventueel onbenut gedeelte van de gratis proefperiode, indien aangeboden, zal vervallen wanneer je een abonnement aanschaft voor die publicatie
8) Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Jaumo's privacybeleid. Zie: https://jaumo.com/privacy

Onze Algemene Voorwaarden: https://jaumo.com/terms
Let op: Doorgaan met gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen.

Informatie voor JAUMO Flirt Chat & Dating is het laatst vergeleken op 5 dec. om 04:26. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intense volwassen/suggestieve thema’s;
Soms/Milde seksuele content en naaktheid;
Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor.

Nieuw in versie 7.11.0

- Bugfixes en prestatieverbeteringen.
Stuur ons alsjeblieft feedback over jouw ervaring.
Dank je!
Je vrienden bij Jaumo

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPad app afbeelding 1
 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPad app afbeelding 2
 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPhone app afbeelding 1
 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPhone app afbeelding 2
 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPhone app afbeelding 3
 • JAUMO Flirt Chat & Dating iPhone app afbeelding 4

Recensies

Weinig matches

Leuke app, anders dan andere dating apps. Maar weinig meiden/vrouwen in mijn buurt, daardoor is deze app snel niet meer leuk en interessant.

3 / 5  door Samfey
26/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Kees van de Riet
  Kees van de Riet
  21/08/16 20:03 · Versie 3.6.2

  Hallo met Kees
  Zou iemand mij willen mailen
  Mijn mailadres is @ziggo.nl

 • piedy01
  piedy01
  22/03/15 13:44 · Versie 2.9.0

  Is goed

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie