JAUMO Flirt Chat & Dating 17+

Elke dag 100000 nieuwe singles

Joyride GmbH

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

KLIK, CHAT, MATCH EN VERBIND
Als een van de best beoordeelde gratis dating-app draait het allemaal om gemak en het plezier van het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nieuwe vrienden. Dat is wat wij nastreven, maar dan met onze unieke twist. Dit is hoe wij werken aan sociaal daten: Met meer dan 50 miljoen gebruikers biedt Jaumo een levendige community waar iedereen een verbintenis kan vinden, van serieus daten tot informele ontmoetingen en alles daartussenin.

VEILIG, LEUK EN VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR
Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Met geavanceerde technologie, waaronder AI en een verificatieproces, zorgen we voor echte connecties door nepprofielen snel aan te pakken. Met de knop 'Dit profiel rapporteren' is het melden van een nepprofiel eenvoudiger dan ooit. Profielen waarvan wordt vermoed dat ze nep zijn of die worden gerapporteerd, worden geverifieerd, zodat je zeker weet dat je jouw tijd besteedt aan het maken van échte connecties.

MAAK WAARDEVOLLE CONNECTIES
Jaumo bevordert authentieke gesprekken, echte connecties en onvergetelijke herinneringen. Of je nu hier bent om nieuwe mensen te ontmoeten, te flirten of de liefde van je leven te vinden, onze functies - zoals beeldbellen, online evenementen en videodaten – maken elke connectie waardevol en betekenisvol.

WORD LID VAN ONZE WERELDWIJDE COMMUNITY
De meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd van Jaumo's levendige community wachten op jou om betekenisvolle relaties aan te gaan. Maak kennis met onze evenementen, online of offline, om singles wereldwijd te ontmoeten. Elk evenement is een kans om vriendschap, de liefde en/of een gevoel van verbinding met anderen te vinden.

OMARM DE LIEFDE IN AL HAAR VORMEN
Bij Jaumo is echt iedereen welkom! Of je nu single, volwassen of millennial, homo, lesbisch, bi, trans of wat dan ook in het LGBTQIA+ spectrum bent, onze app biedt een veilige omgeving waar iedereen welkom is.

EEN NOG BETERE DATINGERVARING
Ons Premium lidmaatschap biedt een nog betere dating ervaring. Geniet van advertentievrij swipen, neem het voortouw met privileges voor het zetten van de eerste stap en gebruik privacyfilters zoals ‘verberg mijn leeftijd voor anderen’.

JOUW PRIVACY IS ONZE PRIORITEIT - MAAK GEBRUIK VAN ONZE GEAVANCEERDE TECHNIEKEN
Privacy en het maken van connecties vormen de kern van Jaumo. We combineren privacyfuncties met AI-technologie voor veilige, AI-gestuurde matches die passen bij jouw voorkeuren, zodat elke klik een stap is in de richting van een geschikte match.

PROBEER GRATIS
Het is meer dan alleen mensen ontmoeten; het gaat over het maken van herinneringen, het vinden van gelijkgestemden en het tot stand brengen van waardevolle connecties. Met Jaumo ga je op avontuur in de wereld van liefde, vriendschap en echte connecties.

DISCLAIMERS, PRIVACY EN WETTELIJKE BEPALINGEN
- Foto’s zijn slechts ter illustratie
- GPS-gebruik kan de levensduur van de batterij verkorten.
- Jaumo is gratis te downloaden en te gebruiken.
- Voor Premium functies is een abonnement vereist.
- Privacybeleid: https://jaumo.com/privacy
- Algemene Voorwaarden: https://jaumo.com/terms
- Hulp nodig? Neem contact met ons op via support@jaumo.com

Volg ons op Instagram, TikTok, YouTube, Facebook en LinkedIn

Nieuw

Versie 202403.2.0

- Bugfixes en prestatieverbeteringen.
Stuur ons alsjeblieft feedback over jouw ervaring.
Dank je!
Je vrienden bij Jaumo

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
889 beoordelingen

889 beoordelingen

Salah847474 ,

Why can’t i login with Facebook anymore ?

I can’t find anywhere to login with my Facebook

loco king ,

Loco king

Bij het begin was het leuk .. mensen leren kenen maar sins wanneer ik in un groep bent gegeaan was niks anders dan discriminatie en racisme .door sommige mensen en admin’s pobeerde paar keer conact te komen met jaumo support omte bellen maar kwam niks anders dan voicemail.er moet en verandering komen in sommige racistische admin’s die het groep alleen voor hun zelf en voor hun vrienden alleen op komt en zo maar uit niks mensen ban geeft er waaren heel veel mensen in deze app maar vele zijn hier door wegegaan .zelf ik ben 3 keer uit groep gezegt was geen redene ..!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi! Please send me an e-mail with your username to support@jaumo.com, so I can check your profile and help you! :) Greetings, Joey

Qubyler ,

Lousy

Lousy app!

Reactie van ontwikkelaar ,

Dear Qubyler, we’re sorry to hear of your less than satisfactory experience with us and hope you will accept our sincerest apologies. If you prefer, you can contact us directly at support@jaumo.com. Best, Joey

App-privacy

De ontwikkelaar, Joyride GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Vertrou­welijke informatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Kooup - Date Your Soulmate
Sociaal netwerken
Twoo - Ontmoet nieuwe mensen
Sociaal netwerken
JOYCE dating singles & stellen
Sociaal netwerken
Linduu, en jij?
Sociaal netwerken
Popcorn - Dating, Chat & mehr
Sociaal netwerken
MyDates – Langdurige liefde
Sociaal netwerken