oude pagination!1 Recensies: Governor of Poker 3 - Online - AppWereld
Governor of Poker 3 - Online

Governor of Poker 3 - Online

van Youda Games Holding B.V.
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 19-09-2020
  • Gratis! · iOS 10.0 + · 208 MB · Versie 6.9.3
  • All in party

    Mooi spel maar iedereen klikt maar een beetje dom op all in. En dan komen de meest rare combinaties tevoorschijn. Het gaat ook allemaal zo snel dat je niet kan zien wie er heeft gewonnen en met wat. Ook wordt er een aanbieding gedaan voor iets van slechts €109,- wat normaal 600zoveel euro kost... wie zou er in godsnaam 600+ euro uitgeven aan een spel?
    Spel is ook vaak de verbinding kwijt.
    Heb het spel verwijderd door dat all in gedoe. Jammer want nogmaals het is een mooi spel.

    2 / 5  door 0 · Versie: 6.8.0
    14/09/2020
  • Waardeloos

    Alleen die reclame word je doodziek van.
    Die reclame krijg je pas als je wat verder in het spel bent, en dan proberen ze je te dwingen om te kopen.
    Als je wilt pokeren moet je iedere keer 30 sec reclame kijken.
    Die reclame gaat pas weg als je wat geld uit geeft en koopt in hun shop.

    1 / 5  door Mariusruit · Versie: 6.8.0
    09/09/2020
  • Topspel

    Heerlijke ontspanning en spanning! Maar als je problemen hebt met de app zoals ik op het moment, wordt er gewoon niet gereageerd. Heel jammer! Dat moet echt verbeterd worden.

    5 / 5  door Hartspier · Versie: 6.8.0
    04/09/2020
  • Onderhoud

    Sinds gisteravond is het niet meer mogelijk om te spelen ivm onderhoud. Snel terug is de melding maar dat is nog niet echt gelukt :( Hopelijk gaat er niks verloren.

    3 / 5  door By Hanne · Versie: 6.8.0
    03/09/2020
  • Not rng certified its a hack

    I make profit but only a litle bit by playing extremely carefull.
    People are getting robbed by the system with the most impossible things that happen on the river. I gave my brother 100k chips through party poker so he had something to start with. Then we started playing serious against each other for fun, then the most crazy things started to happen, i couldnt lose anymore, i litteraly got straiths, flushes, four of a kinds, three of kinds and a lot more all the time for like 30 minutes xD My brother and i were laughing af xD Was proof enough for me that the algoritm is favouring players all the time. Another example is when i play sit&go for like 30 times i end up 3 times winning 22 times second place xD because the system does not allow players to win that much.
    And then there is BlackJack, stay away from Blackjack its extemely rigged it is litterly impossible to make profit there just stay away from it!
    Guys if you planning to play this game, do it for fun on the lower tables or with friends through party poker. If not, stay away!

    1 / 5  door A Customer23 · Versie: 6.8.0
    01/09/2020
  • Deze app werkt niet, kost je alleen maar geld waar je niets van terug krijgt

    In 2018 met dit spel begonnen, in begin weinig problemen.
    De laatste tijd heel veel verbindings problemen, waar door je tijdens het spel niet meer kan spelen en je potje verlies.
    Regelmatig wordt dit gemeld....kijk maar op FB.
    Ook worden de regels qua team-punten steeds aangepast omdat het eerlijke moet gaan.......je mag niet steeds all in gaan als je goede kaarten heb.......
    Deze review zal wel weer niet terug te lezen zijn want alleen goed review blijven staan.

    1 / 5  door Geert Jellema · Versie: 6.8.0
    28/08/2020
  • Stealing points from players !

    Wednesday 26 aug thee changed the rules again ( nr 999) to steal your money! Giving only 50% of the normal points and making the game lousy not worth to download! Spend your money on an other game is better not this one !

    1 / 5  door Collector1952 · Versie: 6.8.0
    27/08/2020
  • Mooi spel. Jammer van vele vastlopen

    Mooi spel, alleen jammer dat het regelmatig vastloopt, verbinding is dan weg. Dat is zwaar irritant als je aan de winnende hand bent op een pokertafel. Ook erg jammer dat de codes niet werken op een iOS device. Hopelijk gaan ze dat een keer aanpassen.

    4 / 5  door Hellgirl40 · Versie: 6.8.0
    26/08/2020
  • RNG doesn’t work

    Deep fake RNG, what happens here will never happen in real life. I would love to see that RNG certificate. When the game crashes u lost your money. I got a message but could not replay. I never write reviews but i would like to warn others.

    1 / 5  door Jrh1975 · Versie: 6.8.0
    25/08/2020
  • Waste of time

    Ieder klikt een beetje dom op all-in want ja het is maar nep geld. Tijdverspilling

    1 / 5  door Joor · Versie: 6.8.0
    24/08/2020
  • Mooi spel

    Het is een super gaaf spel dat je kan spelen met wie je wilt, het is geen kinderachtig poker spel maar een echte kans om goed te worden met poker

    5 / 5  door Mr Pottery · Versie: 6.8.0
    20/08/2020
  • Regelmatig tijdens het spelen Geen verbinding!

    Leuk spel als het werkt, helaas gebeurt het veel te vaak dat je tijdens het spel geen verbinding heb. Zeker op woensdag avond na 21 uur. Dan begint de team uitdaging.....geen door komen aan
    Natuurlijk heb ik dat al een paar keer gemeld maar dan wordt er gezegd dat het aan mijn modem ligt.......Ha ha ha.
    Misschien kunnen jullie iets aan de server doen zodat de miljoenen spelers zoals jullie zeggen met zijn alle kunnen spelen.

    1 / 5  door Geert Jellema · Versie: 6.8.0
    18/08/2020
  • Algoritmen bepalen de uitkomst van een hand...

    Uiteraard zullen e makers zeggen... we zijn gecertificeerd en het kan niet eerlijker...
    Wie ook wel eens echt poker speelt weet dat dit de grootste lulkoek is in dit spel. Ik ben zo dom geweest om wat chips te kopen. Hierna begon ik te winnen... ook veelal van bingospelers die graag all in gaan... pocket AA en een 3e aas op de flop... veelal in head tot head goed om te winnen...
    Tot je 3 weken geen geld uitgeeft....
    Ik krijg de ene flush na de andere flush om mijn oren 80% op de river en met 4 kaarten.... en dan heb je zelf een flush.... en dan verlies je gewoon keihard van een full house.... het kan natuurlijk... maar niet 4x achter elkaar.
    Mijn advies... speel dit spel met de gekregen credits, maar geef er geen euro aan uit.... laat dit spel net als de concurrentie WSOP links liggen als je met geld credits koopt....

    1 / 5  door De Kritiek · Versie: 6.8.0
    03/08/2020
  • Pas op

    Goededag iedereen. Een ieder dit spel speelt wees gewaarschuwd en zeker als je hier geld aan spendeer. Zodra je te veel commentaar hebt op de makers kan het hard gaan met je account. Ik spreek uit ervaring, 2,5 miljard in twee weken kwijt na commentaar. Vooral als je de naam Lorenzo ziet reageren wees gewaarschuwd. Er zal worden gereageerd dat dit spel met de meeste eerlijkheid en win kans is gegeneerd maar de vraag is of dit echt zo is, niemand die dit kan controleren. Ik wil ook voorstellen met genoeg like’s op dit bericht om een groep te vormen om dit spel van elke site en internet te bannen.

    1 / 5  door Iemand 1234 · Versie: 6.7.0
    01/08/2020
  • Blackjack Aces bugs

    So i played blackjack and i noticed that the Ace Gets counted as following
    11, 10 or 1
    And because of this i have lost 500K because it played in the dealers advantage
    Is this a bugg? Or is it suppossed to be like that? Please let me know

    4 / 5  door Wokkelno1 · Versie: 6.7.0
    14/07/2020
  • Opent niet

    Het spel wordt ondanks de laatste iOS versie niet opgestart en sluit zichzelf na enkele seconden af. Zal best een leuk spel zijn, maar heb het dus niet kunnen spelen. Vandaag, nadat ik het spel verwijderd had, na enkele weken weer geinstalleerd. Nog steeds opent het spel niet, het sluit zich vanzelf af. Begrijp het niet. Ik heb iPhone5s met de laatste iOS firmware (automatische download)

    1 / 5  door Patton53 · Versie: 6.7.0
    14/07/2020
  • Crash

    I lost 10 mil! The app just crasht and can’t start it up anymore while I was in the pirate balloon playing. !

    5 / 5  door Leuk Soort Sims · Versie: 6.7.0
    10/07/2020
  • Spel startte niet meer op na update

    Gaf elke keer aan dat spel moest updaten.
    in Lijst met apps stond spel niet tussen voor update. Na paar dagen kreeg ik idee in de AppStore het spel te zoeken en toen kon ik wel updaten.

    5 / 5  door M G van Dijk · Versie: 6.7.0
    10/07/2020
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie