Blackbox: Boeiende Breinbreker

Blackbox: Boeiende Breinbreker

van Grow Pixel
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 18-05-2020
  • Gratis! · iOS 11.4 + · 79.7 MB · Versie 1.9.6
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1.155)
4.5
Alle versies (1.155)
4.5

Blackbox: Boeiende Breinbreker van Grow Pixel is een iPhone app met iOS versie 11.4 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Dus jij denkt dat je het ding dat je in je handen hebt begrijpt? Dacht het niet! Stop met tikken. Stop met slepen. Beter nog, stop helemaal met het aanraken van het scherm. Om de puzzels van Blackbox te kraken heb je rust en eenzaamheid nodig, moet je bergen beklimmen, vrienden om hulp vragen, één geheel met de kosmos worden en buiten de kaders denken.

Minimale visuele hints zorgen voor ongelooflijk bevredigende “Aha!” momenten, terwijl sonische omgevingen voor een extra laag van begeleiding en nuance zorgen, zodat Blackbox voor iedereen beschikbaar is, hoe goed je zicht ook is. Doordachte aanrakingsgevoelige feedback, vol met easter eggs, en oplossingen die niet gevonden kunnen worden achter het glas van je scherm, herdefiniëren wat een puzzel kan zijn. Je zult je toestel nooit meer op dezelfde manier bekijken.

Denk je dat je slim bent? Bewijs het maar.

(Blackbox is een groeiend spel dat actief ontwikkeld wordt door Ryan McLeod. Als hij geen burrito’s eet of koffie drinkt, is hij druk bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe Blackbox uitdagingen.)

Informatie voor Blackbox: Boeiende Breinbreker is het laatst vergeleken op 8 jul. om 08:58. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.9.6

This update improves translations in Russian and Polish and fixes a bug where sometimes challenges wouldn't appear on the grid after the tutorial unless the app was restarted!

Schermafdrukken

  • Blackbox: Boeiende Breinbreker iPhone app afbeelding 1
  • Blackbox: Boeiende Breinbreker iPhone app afbeelding 2
  • Blackbox: Boeiende Breinbreker iPhone app afbeelding 3
  • Blackbox: Boeiende Breinbreker iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Games, Trivia, Puzzel, Puzzel

Recensies

Mooi spel

Goed na denken anders kom je er niet jammer dat het uiteindelijk geld kost en hij blijft leuk

5 / 5  door Barryboy1987
10/06/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie