Big Farm: Mobile Harvest

Big Farm: Mobile Harvest

van Goodgame Studios
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 11-05-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 241 MB · Versie 7.14.21079
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2.268)
4.5
Alle versies (2.268)
4.5

Big Farm: Mobile Harvest van Goodgame Studios is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Big Farm: Mobile Harvest is een gratis boerderijsimulator die je online kunt spelen met vrienden, familie en boeren uit de hele wereld. Bouw je eigen community en geniet van het ontwikkelen van het boerenleven van je dromen.

*Geniet van het boerenleven met vrienden: Big Farm: Mobile Harvest is een gratis online boerderijsimulator waarmee je samen kunt spelen met vrienden en een prachtig eigen boerendorp kunt creëren.

*Ervaar zelf hoe de simulator werkt: bouw je boerderij en plant, verzorg en oogst je favoriete fruit en groenten.

*Helemaal klaar met je klussen op de boerderij? Dan is het tijd om je dierenvrienden te verzorgen: een goede boer zorgt ervoor dat zijn of haar vierpotige vriendjes tevreden zijn. Veel plezier met het verzorgen van koeien, geiten, kippen, paarden, varkens en nog veel meer andere knuffelmaatjes.

*Zorg voor de boerderij, oogst en handel: heb je extra mais geoogst, maar heb je aardbeien nodig? Op de markt kun je handel drijven om je boerendorp te laten floreren.

*Het is meer dan een boerderijsimulator - het is een community: ontmoet, chat, bespreek en voltooi gezamenlijke missies met boeren uit de hele wereld.

*Bouw de beste boerderij: je begint met alleen maar ruwe zaden. Gebruik al je boerenvaardigheden om je gewassen te laten groeien tot ze klaar zijn om verkocht te worden op de markt.

*Wees boer op jouw eigen manier: verbouw hooi op je boerderij. Oogst biologisch voedsel en kakelverse producten, allemaal van je boerendorp.

*Bouw je droomboerderij: voeg oude gebouwen, windmolens en decoraties toe om de boerderij van je dromen te creëren.

*Heel veel opties: kies wat je wilt verbouwen! Van tropische vruchten tot biologische groenten, je boerendorp zet vast nieuwe trends op de markt.

*Beheer je boerendorp: spreid je gewassen na elke plantcyclus, zaai zaden, geef je planten water, voer je dieren, sluit slimme deals op de boerenmarkt en haal beloningen op.

*Avonturen op de boerderij: doe mee aan events en boerenmissies om ontbrekende items te vinden waarmee je je boerderij verbetert.

*Ontspan op je boerderij: ontsnap aan de drukte en de hectiek van de stad en geniet van het rustige leven in je eentje! Neem even pauze en geniet van de zon en ontspanning.

*Het boerenleven met je familie: nodig je familie uit en geniet van samen werken op de boerderij op het rustige platteland.

*Leer van boeren uit de hele wereld: sluit je aan bij de Big Farm-community en ontmoet boeren uit de hele wereld. Leer meer over hun manier van werken op de boerderij om je boerendorp te laten floreren.

Je kunt Big Farm Mobile Harvest volledig gratis spelen met optionele in-app aankopen. Deze kun je uitschakelen via de instellingen van je apparaat. Voor dit spel is een internetverbinding vereist. Privacybeleid, algemene voorwaarden, bedrijfsinfo: https://www.goodgamestudios.com/terms_nl

Informatie voor Big Farm: Mobile Harvest is het laatst vergeleken op 12 mei om 21:52. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 7.14.21079

Hoi boeren!

Tijd om jullie boerderij te verfraaien!

KENMERKEN:
* Nieuwe loyaliteitspuntenbeloning - Haal premium en super visaas in huis voor je loyaliteitspunten
* Nieuwe gebouwstijl - Ontdek een nieuwe, erg Britse gebouwstijl voor je velden, chique huis en hoofdgebouw in de spaarvarkenwinkel

Boeren, volg ons op Facebook https://www.facebook.com/BigfarmMobile/
Blijf blij op de boerderij!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 1
 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 2
 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 3
 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 4
 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 5
 • Big Farm: Mobile Harvest iPad app afbeelding 6
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 1
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 2
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 3
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 4
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 5
 • Big Farm: Mobile Harvest iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Games, Amusement, Gezin, Simulatie

Recensies

Leuk spel

Het is een leuk spel maar ik kom er niet zo snel in ik moet tien minuten wachten maar voor de rest leuk spel

5 / 5  door Sachakoc
28/04/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie