Babytaal 2021

Babytaal 2021

van Dunstan Baby Language
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Releasedatum: 23-05-2021
  • € 6.99 · iOS 11.0 + · 71.7 MB · Versie 1.01

Babytaal 2021 van Dunstan Baby Language is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Wil je weten wat je baby bedoelt met het huilen? Doe een (online) cursus Dunstan Babytaal, vraag jouw kraamverzorgende om hulp in de eerste dagen en gebruik deze App om de Babytaalgeluiden goed te oefenen. Herken de geluiden en weet wat je moet doen. Dat is een fijne start samen!

De Babytaal wordt gebruikt en aanbevolen door babyprofessionals uit meer dan 32 landen - zoals kraamverzorgenden, verloskundigen, kinder- en jeugdverpleegkundigen, lactatiekundigen, preverbaal logopedisten, kinderfysiotherapeuten, zwangerschapsdocenten, draagdoekconsulenten en pedagogisch medewerkers.

• Minder huilen - tot 70% minder
• Meer slaap - tot 50% meer
• Betere band - snellere hechting door meer rust en zelfvertrouwen
• Ondersteunt borstvoeding - gemakkelijker aanleggen, minder spugen of darmkrampjes
• Helpt bij het vinden van een ritme - een voorspelbaar, natuurlijk ritme afgestemd op de behoeften van jouw baby

In de Babytaal App vind je:
• 5 Video's met een tiental voorbeelden per geluid
• Luistertips
• Een leuke oefenmodule om je luistervaardigheden te verbeteren.
• Een gloednieuw Babydagboek - voor geluidopnames van jouw eigen baby om zo een dagritme te ontdekken
• Een snelle weergave van alleen de geluiden
• Links naar trainers in jouw eigen regio voor een cursus of consult
Sinds 2006 heeft Dunstan Babytaal vele miljoenen ouders geholpen zich beter af te stemmen op de behoeften en het welzijn van hun baby.

Leer hoe je jouw baby snel en met zelfvertrouwen gerust kan stellen ~ en voorkom de frustratie en problemen die ontstaan als je niet weet wat je moet doen wanneer je baby begint te huilen.

Dunstan Babytaal leren - Doe een (online) cursus bij een gecertificeerde Dunstan Babytaal Trainer, vraag je kraamverzorgende om hulp of vraag een Trainer om persoonlijke coaching.

De Babytaal App is een geweldig hulpmiddel om het herkennen van de Babytaalgeluiden te oefenen. Je hebt de geluiden direct bij de hand en kan ook gemakkelijk opnames maken van de geluiden van jouw eigen baby.

Voor een goede uitleg van de kenmerken van de vijf reflexgeluiden, voor luistertips, manieren om een boertje of darmkrampjes te verhelpen en aanwijzingen voor het gebruik van het Babydagboek verwijzen we graag naar de (online) cursus Dunstan Babytaal voor Ouders. Ook voor persoonlijke begeleiding door gecertificeerde Trainers en kraamverzorgenden.

De beste tijd om de Babytaal te leren is gedurende het laatste trimester van de zwangerschap totdat de baby ongeveer 4 maanden oud is. Daarna doven een aantal reflexgeluiden langzaam uit.

Dunstan Babytaal Nederland www.babytaal.nl

De sleutel tot het herkennen van de behoeften van je baby is volgens Oprah Winfrey gewoonweg 'life changing'. En een geweldige start van een leven lang communiceren met je kind.

Informatie voor Babytaal 2021 is het laatst vergeleken op 20 jun om 20:38. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.01

Geheel nieuw, herbouwd met nieuwe functies en functionaliteit. Nu beschikbaar in 10 talen, waaronder Duits, Japans, Spaans, Chinees, Nederlands, Frans, Hebreeuws, Roemeens. Binnenkort meer talen.

Schermafdrukken

  • Babytaal 2021 iPhone app afbeelding 1
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie