Any.do: takenlijst & agenda

Any.do: takenlijst & agenda

van Any.DO
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 25-02-2020
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 260 MB · Versie 4.39.14
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3)
5
Alle versies (1.853)
4.5

Any.do: takenlijst & agenda van Any.DO is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Meer dan 25 miljoen mensen vertrouwen op Any.do om hun leven te organiseren en meer gedaan te krijgen. "HET IS MOET APP HEBBEN" op elk apparaat (NYTimes, WSJ, USA Today & Lifehacker). Een alles-in-een-takenlijst, agenda, planner en remindersapp. Gratis en eenvoudig.

DE # 1 TE DOEN LIJST & TAAKLIJST
SYNCS NAUWKEURIG tussen uw mobiel, desktop, web en tablet. Houdt alles bij wat u moet doen, taken, herinneringen, agenda & agenda altijd synchroon zodat u nooit iets vergeet
KRIJG HERINNERINGEN voor een geplande tijd, wanneer je een bepaalde locatie bereikt of stel terugkerende herinneringen in zodat je nooit iets mist
WERK SAMEN met gedeelde lijsten en toegewezen taken om samen te werken en meer gedaan te krijgen, met iedereen.
Widget met eenvoudige en krachtige functies om uw actielijst en kalendergebeurtenissen altijd bij de hand te houden

EENVOUDIGE EN KRACHTIGE OUTLOOK VOOR KALENDER
GEMAKKELIJK BEKIJK uw evenementen en takenlijst & Taken voor de dag, week en maand
SYNC SEAMLESSLY in real time met de kalender van uw telefoon, google kalender, facebook evenementen, vooruitzichten kalender of een andere kalender, zodat u een belangrijke gebeurtenis niet vergeet

ALLES-IN-EEN APP VOOR HET KRIJGEN VAN ZIJN DINGEN
Om eenvoudig herinneringen te maken, hebben we spraakinvoer toegevoegd, zodat u gewoon uw mening kunt uitspreken en we deze aan uw takenlijst toevoegen. Voor een betere taakbeheerstroom hebben we een kalenderintegratie toegevoegd om uw agenda altijd up-to-date te houden. Om uw productiviteit te verbeteren hebben we platformonafhankelijke ondersteuning toegevoegd voor terugkerende herinneringen, locatieremplates, subtaken, notities en bestandsbijlagen. Om je actielijst altijd up-to-date te houden, hebben we een unieke planner toegevoegd.

OM LIJST TE MAKEN, KALENDER & HERINNERINGEN GEMAKKELIJK GEMAAKT
Any.do is ontworpen om u op de hoogte te houden van uw takenlijst en agenda zonder gedoe. Dankzij het intuïtieve slepen en neerzetten van taken, vegen om 'to-do's' als voltooid te markeren en je apparaat te schudden om te voltooien uit je takenlijst - kun je jezelf organiseren en van elke minuut genieten.

KRACHTIG TAAKLIJSTBEHEER
Voeg een to-do-lijstitem rechtstreeks uit uw e-mailinbox toe door do@any.do door te sturen. Voeg bestanden toe vanaf uw computer, Dropbox of Google Drive aan uw taken.

LEVENSORGANISATOR & DAGELIJKSE PLANNER
Any.do is een takenlijst, een agenda, een inbox, een notitieblok, een checklist, een takenlijst, een bord voor post-its of plaknotities, een projectmanagementtool, een remindersapp, een dagelijkse planner, een gezinsorganisator, en over het algemeen de eenvoudigste en nuttigste productiviteitstool die u ooit zult hebben. Het beste van alles - het is gratis voor basisgebruik!

LIJSTEN DELEN & TAKEN AANWERPEN
Het plannen en organiseren van projecten was nog nooit zo eenvoudig. Nu kunt u lijsten delen tussen familieleden, taken toewijzen aan elkaar, chatten en nog veel meer. Any.do helpt u en de mensen om u heen blijven gesynchroniseerd en krijgen herinneringen zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet, wetende dat u een productieve dag had waarop u vele taken uit uw takenlijst kruiste

Een automatisch hernieuwbare abonnementsbetaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op iTunes-account. Tenzij automatisch verlengen ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode is uitgeschakeld, wordt uw account in rekening gebracht ten koste van het abonnement dat u hebt gekozen:

5.99 USD - maandelijks abonnement
26,99 USD - 6 maanden plan
35.99 USD - 12 maanden plan

Uw plan zou worden gelokaliseerd om in de valuta van uw land te passen.

U kunt het abonnement voor automatisch verlengen op elk gewenst moment annuleren via de accountinstellingen in iTunes, maar we kunnen geen restituties uitgeven voor reeds betaalde belafspraken.

Voorwaarden: www.any.do/legal/applicentie-overeenkomst
Privacy: www.any.do/legal/privacy-policy

Informatie voor Any.do: takenlijst & agenda is het laatst vergeleken op 29 feb. om 05:57. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.39.14

● NIEUW: WhatsApp-herinneringen - Maak taken en ontvang herinneringen in WhatsApp met behulp van natuurlijke taal. Alles wordt naadloos gesynchroniseerd met Any.do (Premium)
● NIEUW: Google Assistent werkt nu met Any.do om taken en lijsten handsfree te maken (alleen Engels)
● NIEUW: Connect Any.do met +1500 Apps waaronder Gmail, Google Agenda, Evernote, Outlook & Slack (Premium)

Als je onze app leuk vindt, geef dan een beoordeling en schrijf een recensie, we zouden het zeer op prijs stellen.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Any.do: takenlijst & agenda iPad app afbeelding 1
 • Any.do: takenlijst & agenda iPad app afbeelding 2
 • Any.do: takenlijst & agenda iPad app afbeelding 3
 • Any.do: takenlijst & agenda iPad app afbeelding 4
 • Any.do: takenlijst & agenda iPad app afbeelding 5
 • Any.do: takenlijst & agenda iPhone app afbeelding 1
 • Any.do: takenlijst & agenda iPhone app afbeelding 2
 • Any.do: takenlijst & agenda iPhone app afbeelding 3
 • Any.do: takenlijst & agenda iPhone app afbeelding 4
 • Any.do: takenlijst & agenda iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Productiviteit, Diensten

Recensies

Tevreden

Ik ben er echt tevreden mee, maar ik mis nog 1 optie. Namelijk: dat je in je aangemaakte lijst nog een lijst kan toevoegen. Nu heb ik te veel lijsten. Het zou dus handiger zijn als je ze kon combineren.

Bedankt.

5 / 5  door Jeevys
06/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Slamdancer
  18/05/17 23:09 · Versie 4.9.0

  @Astrid Jansen Download deze applicatie, skip alles, ga naar settings (rechtsboven), kies vervolgens language en kies "Nederlands".

 • Astrid Jansen
  Astrid Jansen
  18/05/17 18:07 · Versie 4.9.0

  Beste lezer van dit bericht,
  Ik ben op zoek naar de Nederlandse versie van deze app.
  Alvast mijn dank,
  Groet van A.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie