Viber Messenger

Viber Messenger

van Viber Media SARL.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-12-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 264 MB · Versie 12.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2)
4
Alle versies (8.676)
3.5

Viber Messenger van Viber Media SARL. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Viber is de GRATIS eenvoudige, snelle en veiligste berichten- en belapp. De favoriete berichtenapp van wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers! Verstuur gratis berichten en voer kristalheldere gesprekken van de hoogste kwaliteit.

Viber is volledig gratis. Een dataplan of een wifiverbinding, meer hebt u niet nodig. Voer gratis internationale gesprekken, verstuur tekstberichten, open een groepschat en nog veel meer! Download Viber vandaag en maak verbinding met om het even wie, om het even waar.

Waarom is Viber uw beste berichtenapp?

Verstuur gratis berichten
In contact blijven is gemakkelijker dan ooit. Verstuur een gratis tekstbericht, deel een foto, sticker of GIF, een video of elk ander bestand.

Voer gratis telefoon- en videogesprekken
Voer kristalheldere telefoongesprekken en instant videogesprekken met vrienden en familie - gratis!

Open een groepschat
Blijf in contact met vrienden, familie en collega's door een groepschat met tot 250 leden te openen.

Chat en bel met 100% privacy
Dankzij de volledige versleuteling blijft alle informatie die u op Viber uitwisselt altijd vertrouwelijk tussen u en de ander. Al uw berichten bereiken de ontvanger in de vorm van een versleutelde code die alleen zijn of haar toestel met behulp van een codesleutel in gewone tekst kan omzetten. De codesleutel bestaat alleen op de toestellen van de gebruikers en nergens anders. Niemand kan uw berichten dus lezen. Zelfs Viber niet.

Geheime chats vernietigen zichzelf
Begin een geheime chat, waarin u een timer kunt instellen voor de automatische vernietiging van elk bericht van de conversatie. Eenmaal gelezen, wordt uw bericht automatisch van de telefoon van de ontvanger verwijderd.

Vertel het met GIF's en stickers
Woorden kunnen niet alles vertellen! Vertolk al uw emoties met eindeloos veel GIF's en de meer dan 35.000 stickers van de Viber Sticker-markt.

Start een Viber-gemeenschap met een onbeperkt aantal leden
Begin uw eigen Viber-gemeenschap voor alle mogelijke interesses! Praat met een onbeperkt aantal mensen over gedeelde onderwerpen of interesses. Nog meer beheerderscontroles dan vroeger, plus nieuwe functies in een unieke chatruimte waar u de baas bent.

Verrijk uw conversatie met chatextensies
Kruid uw conversaties met allerlei handige chatextensies, zoals een vlotte toegang tot uw favoriete links, GIF's en video's, Yelp, YouTube, Booking, Spotify en meer.

Bel vaste nummers voor weinig geld met Viber Out
Met de voordelige internationale telefoonservice van Viber Out belt u vaste nummers, niet-Viber gebruikers of iedereen die geen internet of mobiele telefoon heeft.

Een Viber Out-abonnement is een bundel belminuten naar een bepaalde stemming. U koopt het abonnement in de app en het wordt, afhankelijk van uw plan, maandelijks of wekelijks vernieuwd. Als u via iTunes inschrijft, wordt de betaling na de bevestiging van de aankoop op uw iTunes-account aangerekend. Abonnementen worden automatisch vernieuwd, tenzij u uiterlijk 24 u voor het einde van de lopende periode automatisch vernieuwen uitschakelt. De vernieuwing zal tot 24 u voor het einde van de lopende periode worden aangerekend tegen het tarief van het door u geselecteerde plan. U kunt uw abonnement op elk moment beheren en de automatische vernieuwing uitschakelen via de accountinstellingen voor iTunes op uw toestel.

En zoveel meer:
● Vermeld vrienden in een groep, zodat ze niets missen
● Stuur berichten naar meerdere contacten
● Maak belangrijke berichten bovenaan het groepsscherm vast
● Antwoord op elk specifiek bericht in een groepschat
● Deel uw locatie
● Wissel contacten uit met vrienden

Viber maakt deel uit van de groep Rakuten, een wereldleider in e-commerce en financiële diensten.
Installeer Viber Free Messenger nu en maak verbinding!

Terms & Policies: https://www.viber.com/terms/

Informatie voor Viber Messenger is het laatst vergeleken op 10 dec. om 05:45. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Onbeperkte webtoegang.

Nieuw in versie 12.0

Voeg met één tik een vriend toe aan tot 10 van uw groepschats. Probeer het nu: open een chat onder vier ogen > Tik op de titel van de chat om Info chat te openen > Toevoegen aan groepen

Op algemeen verzoek - chats in het ZWART met het nieuwe donkere Viber-thema. Probeer het nu: Meer > Instellingen > Weergave

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Viber Messenger iPad app afbeelding 1
 • Viber Messenger iPad app afbeelding 2
 • Viber Messenger iPad app afbeelding 3
 • Viber Messenger iPad app afbeelding 4
 • Viber Messenger iPad app afbeelding 5
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 1
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 2
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 3
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 4
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 5
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 6
 • Viber Messenger iPhone app afbeelding 7

Recensies

Nice!

Very nice app to keep in touch with people from all over the world! Gives good features for video calls, sending photo’s and to continue! Now as I was ready for the next level of contacting.. Sometimes I would like to send files to people, but I kind of seem to miss this feature in Viber? Please, I will wait for an update with this awesome feature! Good job.

3 / 5  door Shtfks
23/10/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie