NKBV Tochtenwiki

NKBV Tochtenwiki

van Outdooractive GmbH
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 30-06-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 123 MB · Versie 1.3.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (31)
4
Alle versies (31)
4

NKBV Tochtenwiki van Outdooractive GmbH is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Lekker bergwandelen, rotsklimmen, toerskiën, sneeuwschoenwandelen, mountainbiken, klettersteigen of ijsklimmen. De Tochtenwiki helpt je bij het vinden van tochten over de hele wereld. Ook kun je gemakkelijk, net als duizenden Nederlandse bergsporters, je eigen tochten plannen.

- Meer dan 104.000 geregistreerde tochten voor zomer en winter met uitgebreide route-informatie
- Meldingen van actuele condities bij tochten
- Je eigen tochten plannen en opslaan in je persoonlijk profiel
- Tochten delen met je vrienden
- Meer dan 4.000 geregistreerde hutten met contactgegevens, reserveringsmogelijkheden en info over bereikbaarheid

Een wereldwijde tochtendatabase
Via deze app en tochtenwiki.nkbv.nl heb je toegang tot een wereldwijde database van tochten in meer dan 30 zomer- en winteractiviteiten. Alle routes bevatten tochtbeschrijvingen, hoogteprofielen en beeldmateriaal. Via handige filters vind je snel en eenvoudig tochten en accommodaties.

Routeplanner
Of je nu in de Alpen, Patagonië of de Himalaya bent, met de Tochtenwiki plan je je eigen tocht , voeg je content en afbeeldingen toeen publiceer je deze in de Community.

Track je eigen route
Neem je eigen route op inclusief hoogtemeters, afstanden en tijdsduur, terwijl je ongestoord alle functies van de app kunt blijven gebruiken. Daarnaast kun je ook GPX-bestanden exporteren voor eigen gebruik.

Eenvoudige synchronisatie
Het online platform tochtenwiki.nkbv.nl en deze app zijn met elkaar verbonden. Bewaarde tochten vind je terug via je profiel, zowel in de app als online.

Via de "ontdek"-functie lees je tips voor de beste tochten, bestemmingen en accommodaties.

Outdooractive's Pro en Pro+ zijn beschikbaar als jaarlijkse abonnementen. Met Outdooractive Pro kunnen kaarten en routes offline in de app worden opgeslagen, kunnen onbeperkte lijsten worden aangemaakt en kan de app zonder reclame worden gebruikt. Pro bevat ook officiële kaarten voor Zwitserland. Pro+ biedt alle functies van Pro, evenals officiële kaarten voor Frankrijk en Alpenclubs en premiumkaarten van KOMPASS. Pro+ biedt ook gecertificeerde premiumroutes van KOMPASS, Schall Verlag en de ADAC-wandelgidsen.

Outdooractive Pro en Outdooractive Pro+ zijn beschikbaar als jaarlijkse abonnementen. Met de Outdooractive Pro, kaarten en tochten kun je tochten offline opslaan in de app, onbeperkt eigen lijsten aanmaken en de app gebruiken zonder advertenties. Pro+ bevat alle Pro-functies en de officiële kaarten van Zwitserland (swisstopo), Frankrijk (IGN) en van de Alpenverenigingen.

Na het ontvangen van een aankoopbevestiging en na de proefperiode wordt het abonnementsbedrag van je iTunes account gedebiteerd. Je abonnement wordt met een jaar verlengd, tenzij je automatische verlenging 24 uur voor het einde van de verlengdatum of tijdens de proefperiode hebt beeindigd. Het beeindigen van je account doe je via de instellingen van je iTunes account. Je account wordt gedebiteerd door het verlengingsbedrag binnen 24 uur voor het einde van de verlengingsdatum. Kosten voor ongebruikte fasen tijdens de looptijd worden niet vergoed/terugbetaald.

www.outdooractive.com/en/terms-and-conditions.html

Informatie voor NKBV Tochtenwiki is het laatst vergeleken op 8 jul. om 15:29. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.3.4

In deze versie hebben we enkele bugs verholpen en prestatieverbeteringen doorgevoerd.
Jouw NKBV-team

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • NKBV Tochtenwiki iPad app afbeelding 1
 • NKBV Tochtenwiki iPad app afbeelding 2
 • NKBV Tochtenwiki iPad app afbeelding 3
 • NKBV Tochtenwiki iPad app afbeelding 4
 • NKBV Tochtenwiki iPhone app afbeelding 1
 • NKBV Tochtenwiki iPhone app afbeelding 2
 • NKBV Tochtenwiki iPhone app afbeelding 3
 • NKBV Tochtenwiki iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Reizen, Navigatie
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie