Naviki

Naviki

van beemo
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-01-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 145 MB · Versie 3.1912
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3)
4.5
Alle versies (292)
4

Naviki van beemo is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Optioneel voor elke dag, vrije tijd, mountainbike en racefiets is ideaal Naviki verbindingen tussen een start en eind adressen, het toont op een kaart en navigeer met voice-uitgang en de pijlen te richten. Naviki beschikt over uiterst comfortabel op hun eigen manier en synchroniseert ze met www.naviki.org. Het resultaat is een indrukwekkende persoonlijke collectie van manieren! Eenvoudig en praktisch: Plan routes naar www.naviki.org en verzonden met slechts een klik van de app.

Navikis belangrijkste functies op een rij:

ROUTEPLANNING
Voer gewoon de start en finish, meteen een aangepaste route met de meest belangrijke aanvullende informatie en losradeln.

NAVIGATIE-INSTRUCTIES
Gesproken mededelingen richting en aangenaam grote directionele pijlen wijzen de weg. Met de stem, kan de telefoon zelfs energiezuiniger te blijven in je zak. Spontane afwijkingen van een geplande route is geen probleem - Naviki berekent automatisch een nieuwe route naar de bestemming.

ROUTE PLANNEN VOOR ELKE DAG
Retourneren fietsroutes, om dagelijkse doelen te bereiken snel. Voorkeur secundaire wegen, fietspaden en wegen, in plaats van korte en directe routes en gemakkelijk navigeerbaar, ondoordringbare oppervlakken.

ROUTE PLANNEN VOOR VRIJE TIJD
De bijpassende route specifiek plan voor recreatie en toeristische activiteiten. Bij voorkeur gemarkeerd, officiële themaroutes, Fiets routes, gemakkelijk navigeerbaar, ondoordringbare oppervlakken, secundaire wegen en een schilderachtige omgeving.

ROUTEPLANNING VOOR MOUNTAINBIKEN
Routes voor grote mountainbike ervaringen! Bij voorkeur off-road routes, Unsealed oppervlakken, bewegwijzerde mountainbikeroutes, singletracks en bossen en veldwegen.

ROUTE PLANNEN VOOR RACING
Fascinerende routes voor snelle trips! Bij voorkeur verzegeld, gladde oppervlakken, routes die geschikt zijn voor snelheidsovertredingen, secundaire wegen en een schilderachtige omgeving zijn.

ROUTE PLANNING "KORTERE ROUTE"
Bijzonder aantrekkelijk wanneer het in de eerste plaats naar een bestemming snel en direct bereiken.

HOOGTEPROFIEL
Voor alle routes Naviki toont een hoogte profiel, zijn de hoogste en laagste punt en de afstand tot hoogte maximaal.

COMFORTABEL TACHO
Snelheid, gemiddelde snelheid en afgelegde afstand altijd in beeld. Bij het navigeren en het opnemen van de snelheidsmeter wordt automatisch weergegeven.

VERSCHILLENDE WEERGAVEN VAN KAARTEN
Altijd de juiste kaart: keuze tussen standaard en fiets kaart.

MANIEREN VOOR OPN
Slechts een muisklik verwijderd, zodat Naviki ontvangt de afgelegde afstand en voor de status die zijn opgeslagen in de persoonlijke Naviki-Cloud. Het resultaat is een indrukwekkende statistiek op www.naviki.org eigen manier. Alle paden kunnen altijd worden voorzien van een afzonderlijke beschrijving.

WAYS REMEMBER
Plan comfortabel op het web en gebruik vervolgens de routes door app: Op www.naviki.org berekende routes over de Naviki cloud kan worden verzonden met slechts een klik van de app.

LUISTER NAAR GENOTEERD EN OPGENOMEN WAY
Duidelijke lijsten tonen opgenomen routes en berekend op het web of via de app routes. Deze constante toegang tot de persoonsgegevens belangrijke fietsroutes.

APPLE HEALTH INTEGRATION

Extra's: Navigatie-instructies en routeplanning voor de rust kosten als een in-app aankoop per € 3,59. Routeplanning voor mountainbike en racefiets routeplanning voor kosten elk € 4,49.

Het continu gebruik van GPS op de achtergrond kan leiden tot een aanzienlijke verkorting van de levensduur van de batterij.

Informatie voor Naviki is het laatst vergeleken op 20 jan. om 18:29. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.1912

- Possibility to select alternative routes on the map
- Bug fixes

For support please send us an e-mail (help@naviki.org)!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Naviki iPad app afbeelding 1
 • Naviki iPad app afbeelding 2
 • Naviki iPad app afbeelding 3
 • Naviki iPad app afbeelding 4
 • Naviki iPad app afbeelding 5
 • Naviki iPhone app afbeelding 1
 • Naviki iPhone app afbeelding 2
 • Naviki iPhone app afbeelding 3
 • Naviki iPhone app afbeelding 4
 • Naviki iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Navigatie

Recensies

Veel mogelijkheden

Een absolute aanrader. Ik gebruik de app voor woon werk verkeer op de Speed pedelec (35km enkel) en gebruik dan de verschillende opties (moet helaas wel voor worden betaald) Meeste apps gaan er van uit dat je op een gewone fiets zit en dan krijg je wel een kortere route, maar niet een snelle! Met de app aan en de oordoppen in, rijd je altijd goed. En rij je een keer verkeerd, dan past de route zich aan. (Dit zou wat sneller mogen) Dus dankzij de verschillende mogelijkheden, heb je altijd de juiste route.

5 / 5  door Van Mordor
03/01/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Slamdancer
  22/08/19 13:24 · Versie 3.1907.1

  @Martin Willemse werken andere routes ook niet? Ik kan er niks over vinden, alleen dat deze wel af en toe te laat is met aangeven waar naar toe te gaan.

 • Martin Willemse
  Martin Willemse
  21/08/19 20:50 · Versie 3.1907.1

  Hoi, ik heb de audio voor instructies aangeschaft maar bij de eerste beste route moet ik herberekenen waarna de melding volgt, dat bij deze richting het niet mogelijk is. Wat een slecht begin. Is er een oplossing voor?

 • Agroman
  Agroman
  28/10/18 15:30 · Versie 3.1805.2

  Android gebruiker.. Na wat aanloop moeilijkheden weet je op den duur wel wat Navikvi kan en niet. Wanneer je bewust van de route afwijkt dan druk ik op pauze. Geeft wat meer zekerheid dat ie , als je weer vlakbij de route bent ,die weer oppakt. Anders kan ie wel in de war worden. Geeft wel aan dat je van de route bent afgeweken, maar toch dat is wel eens lastig . Verder een super app qua duidelijkheid. Weet ook behoorlijk goed de fietspaden te liggen aan welke kant van de weg. Geeft dat gewoon aan. Het beeld zoomt dan in. Geweldige duidelijke vrouwenstem. Ligt wel aan de telefoon wat voor luidspreker en het volume. Ik heb een Lenovo P2 en die heeft én een enorme batterij én een goede luispreker. Verder is het van belang dat je de route opslaat voor dat je gaat fietsen. Wanneer de phone crasht dan kun je zo weer uploaden. (Naviki account). Ik gebruik de online kaarten, geen problemen mee. De routes kunnen als rondreis gemaakt worden. Super handig in een onbekend gebied.

 • jan spel
  jan spel
  31/12/16 15:24 · Versie 3.52

  Uitstekend

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie