House Flipper: Huis Inrichten

House Flipper: Huis Inrichten

van PlayWay
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 24-03-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 373 MB · Versie 1.04.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.003)
4.5
Alle versies (3.003)
4.5

House Flipper: Huis Inrichten van PlayWay is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Ooit ervan gedroomd om uw eigen renovatiebedrijf te runnen? House Flipper is de beste gratis vernieuwing voor één enkel iemand die er bestaat. Opdrachten uitvoeren, huizen renoveren, inrichten en daarna met winst doorverkopen! Ontvang nieuwe skins voor je hulpmiddelen.

Fijne intuïtieve en verslavende gameplay (60 FPS-gameplay)
Geweldige, realistische 3D-afbeeldingen
Verschillende interessante opdrachten
Huizen kopen, renoveren en doorverkopen, ook interieur inichting
Hulpmiddelen verbeteren en upgraden
Meer dan 500 schattige decoratie en meubels (bed, nachtkastje, tafeltje, stoel, salontafel, tv-meubel, commode, fauteuil, sofa en nog veel meer items om te ontgrendelen)

En dit staat er aan te komen in de mobiele aanpassing van het meest geliefde simulatie-flipping-spel: House Flipper! Renoveren en doorverkopen. Word de beroemdste renoveerder en huisontwerper.

VOLLEDIGE BESTELLINGEN

Een groot avontuur staat te trappelen in de House Flipper-simulator - de wereld van renovaties! Voer interessante opdrachten uit waardoor u zich een echte renoveerder voelt. Ontmoet kleurrijke personages zoals Eleanor Moore en haar artistiek begaafde dieren (wiens activiteiten worden gevolgd door schoonmaken). Renoveer het museum van kunstkenners, Giuseppe Clavier, en help de krakers bij het renoveren van hun verwoeste huis. House Flipper geeft diverse locaties aan die voorzien zijn van karakteristieke items.

VERFRAAI HET INTERIEUR

Word een interieur- en huisontwerper en richt interieurs in volgens uw eigen ideeën, gebruikmakend van de beschikbare items en een breed scala aan verfsoorten. De meeste items die in de game beschikbaar zijn, hebben diverse tot meer dan een dozijn varianten, die je naarmate je vordert in de game worden vrijgegeven. Besef niet alleen het hoe, maar ook het verhaal erachter (achtergrond). Wat heeft een kat met haiku-schrijven te maken? Waarom kopen de Babylonische indringers daar souvenirs? U vindt antwoorden op meer van die merkwaardige vragen in de beschrijvingen van de meer dan 500 items die in het spel beschikbaar zijn. Dit alles in realistische 3D-afbeeldingen!

ERVARING OPDOEN

Naarmate je verder gaat in House Flipper, speel je op een hoger niveau en verbeter je je hulpmiddelen. Ga naar de volgende niveaus om de opdrachten (speurtochten) sneller af te maken. Waarom zou je je handen bezeren als je handschoenen kunt hebben van gehard smurfenleer? Met ontgrendelde items kunt u het interieur van uw kantoor naar eigen ontwerp indelen. Het kan chique zijn, maar ook ... Een krabpaal midden in de kamer? Waarom ook niet eigenlijk? Het is tenslotte jouw idee! Als je graag simulatie-, huisrenovatie- en huisontwerpspellen speelt, zul je House Flipper te gek vinden.

KOOP, VERNIEUW, RICHT IN, VERKOOP DOOR

Je kunt nieuwe items ontgrendelen, verschillende, maar niet altijd mooie huizen kopen met contant geld en Flipcoins die je tijdens de opdrachten hebt gewonnen. Renoveer uw nieuwe huis en verander het in uw eigen kantoor, of onderhandel een gunstige verkoopprijs bij een makelaarskantoor. Het maakt niet uit of je ergens de prullenbak leeggooit of bij de Bijenkorf poetst. Elk van hen kan uw toevluchtsoord worden op het pad van het ontwikkelen van uw eigen carrière in de renovatie-industrie of een bron van extra gewin.

Informatie voor House Flipper: Huis Inrichten is het laatst vergeleken op 12 apr om 17:56. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.04.1

The long-awaited update is here!
Check out new jobs, houses, items, and a special event!
From now on, the fittings are mountable. This one also contains a bunch of bug fixes.

Have fun!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • House Flipper: Huis Inrichten iPad app afbeelding 1
 • House Flipper: Huis Inrichten iPad app afbeelding 2
 • House Flipper: Huis Inrichten iPad app afbeelding 3
 • House Flipper: Huis Inrichten iPad app afbeelding 4
 • House Flipper: Huis Inrichten iPad app afbeelding 5
 • House Flipper: Huis Inrichten iPhone app afbeelding 1
 • House Flipper: Huis Inrichten iPhone app afbeelding 2
 • House Flipper: Huis Inrichten iPhone app afbeelding 3
 • House Flipper: Huis Inrichten iPhone app afbeelding 4
 • House Flipper: Huis Inrichten iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Amusement, Arcade, Simulatie

Recensies

Na de update

Na de update als je een nieuw huis koopt en renoveert is alle voortgang weg als je bijna klaar ben plus je bent alle muntjes die je er in gestoken hebt ook kwijt.

2 / 5  door Moontjex
31/03/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie