Hardlopen met Evy

Hardlopen met Evy

van Energy Lab
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 19-03-2021
 • Gratis! · iOS 11.2 + · 43.8 MB · Versie v4.5.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (391)
2.5
Alle versies (391)
2.5

Hardlopen met Evy van Energy Lab is een iPhone app met iOS versie 11.2 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Welkom! Fijn dat je de weg vond naar onze Hardlopen met Evy app. Als je op zoek bent naar een handige app die je begeleidt tijdens je trainingen, gemakkelijk is in gebruik én toffe motivaties en tips van Coach Evy Gruyaert bevat om echt te kunnen genieten van het lopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

We staan voor je klaar om je te begeleiden naar (jouw eerste) 5km, 10 km, 10 miles of misschien wel een (halve) marathon. Wij zorgen ervoor dat jij jouw doel bereikt. De trainingsschema’s in de app zijn opgesteld door ervaren sportcoaches bij Energy Lab. Kies het schema dat bij je past, en coach Evy zal je vertellen wanneer je mag versnellen of vertragen. Het volgen van een schema helpt je om verantwoord op te bouwen waardoor je kans op blessures verkleint. De extra tips die je tijdens de training te horen krijgt, helpen om je loophouding te verbeteren en de juiste keuzes te maken op vlak van voeding & drinken voor, tijdens en na je training. Coach Evy is jouw persoonlijke trainer, jouw digitale loopvriendin die altijd voor je klaar staat om samen te gaan trainen.

Wist je dat coach Evy ook duizenden voornamen insprak, zodat je tijdens de training ook gepersonaliseerde aanmoedigingen kan horen. “Komaan, Sarah, nog even volhouden” of “Ik ben fier op je, Chris”. Ontdek zelf of jouw naam ook reeds beschikbaar is.

Je staat er niet alleen voor, naast de Hardlopen met Evy app is er ook een actieve Hardlopen met Evy community op facebook en instagram. Wissel ervaringen uit, motiveer elkaar, of vind er het antwoord op al jouw loopvragen.

Combineer jouw trainingen met je favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment. Misschien ervaar je wel een runner’s high, als je geluk hebt!

Ook is de Hardlopen met Evy app beschikbaar op Apple Watch en kan de koppeling gemaakt worden met de Gezondheid app van Apple.
Jouw Hardlopen met Evy trainingen kunnen dan ook gesynchroniseerd worden met Apple Gezondheid.

Krijg toegang tot alle trainingsschema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proefversie van 1 week om de app uit te proberen. Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt tijdens deze laatste 24u in rekening gebracht op je account.

Of gebruik de gratis versie van de app om vrije trainingen te registreren en bij te houden in je trainingsdagboek.

Zullen we er samen invliegen?

Hardlopen met Evy voorwaarden:
https://www.hardlopenmetevy.nl/nl/disclaimer
Hardlopen met Evy website: https://www.hardlopenmetevy.nl

Informatie voor Hardlopen met Evy is het laatst vergeleken op 12 apr om 15:09. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie v4.5.1

Het probleem waarbij Evy lange pauzes laat bij het uitspreken van de status of instructies is opgelost

Schermafdrukken

 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 1
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 2
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 3
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 4
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 5
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 6
 • Hardlopen met Evy iPhone app afbeelding 7

Recensies

Leuke app

Erg leuke app voor als je wil gaan beginnen met hardlopen. Je Leert er met goede begeleiding om op een gemakkelijke en rustige manier 5/10 km te lopen.

4 / 5  door Theeuwen46
28/03/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Diana
  Diana
  04/04/21 23:29 · Versie v4.5.1

  Gister een Apple Watch gekocht,voorheen luisterde ik hardlopen met Evy af op mijn telefoon en Spotify dat ging goed samen.Wanneer zij wat zei stopte mijn Spotify.Nu speelt Evy af en stopt Spotify gewoon en moet ik op mijn horloge Spotify elke x opnieuw aan zetten,als zij iets gezegd heeft.Weet iemand hoe dit gezamenlijk gaat.Mijn telefoon is gekoppeld met mijn horloge.

 • Renee
  Renee
  24/09/18 17:17 · Versie 3.2.7

  Ik hoor bij de app helemaal geen muziek. Ik heb al op de blauwe blak ‘shuffle’ aangeclickt enz maar niks werkt. Hoe hebben jullie dit gedaan? Ik heb geen muziek in Mn Apple bibliotheek maar wil ook graag de muziek van Evy.

 • Gerda
  Gerda
  22/08/18 12:29 · Versie 3.2.7

  Hoe stop ik de muziek van evy
  Ik wil mijn eigen muziek horen

 • Danny Malona
  Danny Malona
  30/05/18 22:50 · Versie 3.2.4

  Mijn iPhone x heeft er ook last van. Als ik op bewaar training doe dan slaat hij niet op en het icoontje blijf cirkelen. En daarna is mijn iPhone x springt gelijk op een zwart scherm waardoor het tst zich gaat rebooten. Denk dat er iets niet goed zit in die app.

 • Debbie Belterman
  Debbie Belterman
  27/05/18 19:50 · Versie 3.2.4

  Hoi!
  De gegevens van ene training opslaan lukt niet. En ik weet niet hoe ik een afspeellijst van spotify (gedownload op mijn iPhone) kan koppelen in de app.

 • Jes
  Jes
  25/05/18 12:32 · Versie 3.2.4

  Ook bij mij slaat hij niet meer op sinds 19 mei 2018....

 • Willy Klaasse
  Willy Klaasse
  10/05/18 21:53 · Versie 3.2.4

  Wel punten gekocht niet bij geschreven in m'n app. Ook afgeschreven van mijn rekening.
  Groet van Willy

 • esvo44
  esvo44
  03/02/18 14:28 · Versie 3.2.2

  Kan geen training meer doen
  Sins de update staat alleen nog maar de vrije training in de app en mijn trainingen van 5 km en 10 km van de afgelopen 3 jaar is verdwenen. Wordt dit nog opgelost? kan de trainingen ook niet meer downloaden....

 • Slamdancer
  26/01/18 12:04 · Versie 3.2.2

  Problemen met aankopen zijn te melden maar volgens mij is het eerst zaak contact op te nemen met de ontwikkelaar, lees daar hier meer over.

  Aankoop probleem melden vanaf een iOS apparaat:
  Instellingen > Bovenin op naam tikken > iTunes en App Store.
  Hier je Apple ID selecteren > toon Apple ID > wachtwoord invoeren of verder gaan met touch ID > Aankoopgeschiedenis.
  Zoek de aankoop, tap op het bedrag en nogmaals op de vervolg-pagina, dan kom je op een pagina waar je "Meld een probleem" kan kiezen.
  Meer daarover hier.

 • Corine
  Corine
  25/01/18 20:19 · Versie 3.2.2

  Ook 2x 300 punten gekocht omdat ik dacht dat het de 1e keer niet was gelukt. Wel 2x het bedrag afgeschreven maar geen punten erbij! Hoe los ik dit op?

 • Shanna Everloo
  Shanna Everloo
  25/01/18 17:26 · Versie 3.2.2

  2 maal 300 punten gekocht omdat het maar niet in de app er bij kwam, nu nog steeds niet! Ik zie dat veel mensen hier last van hebben. What to do?

 • Cynthia
  Cynthia
  25/01/18 16:45 · Versie 3.2.2

  Gisteren punten gekocht voor een hardloopschema. Bedrag is wel afgeschreven maar ik heb geen punten gekregen ?!

 • Kelly
  Kelly
  20/01/18 14:44 · Versie 3.2.2

  Ook ik heb 2x 300 punten gekocht omdat ik dacht dat het de 1e keer niet was gelukt maar helaas wel afgeschreven maar geen punten bijgeschreven!

 • Babet
  Babet
  17/01/18 11:32 · Versie 3.2.2

  Ook hier 2 x punten gekocht... eerste keer niet zichtbaar. Dus ik dacht: zal wel een foutje zijn. Nog maar een keer gekocht... en wederom niet zichtbaar.. Dus nu kan ik alsnog niet van start met de officiële trainingen.. Help!

 • Warner
  Warner
  15/01/18 22:23 · Versie 3.2.2

  Ik heb een playlist aangemaakt op mijn iPhone, maar zie deze playlist niet in de Evy hardloop app. Wie heeft een oplossing?

 • Trudy
  Trudy
  04/12/17 14:29 · Versie 3.2.1

  Ik heb de app gekocht (300 punten) maar het lukt me niet mijn playlist eraan toe te voegen (android). Hoe doe ik dit? Het is of Evy, of Spotify, ik wil beiden...
  Merci voor tips

 • Jolanda Leeman
  Jolanda Leeman
  11/01/17 23:11 · Versie 3.0

  Ik wil graag punten aankopen. Heb geen credit card. Kan dit ook op een andere manier.

 • Joanneke
  Joanneke
  23/12/16 09:42 · Versie 3.0

  Hoe krijg ik de taal op de app naar het nederlands? Hij start steeds in het engels op, ook na een update.

 • Nicole
  Nicole
  13/09/16 20:03 · Versie 2.0

  Ik als held met dit soort zaken heb gewoon mijn afspeellijst geopend en dan naar de app van Evy. En de muziek gaat door,zij 't stilletjes, wanneer je instructies krijgt!
  Gewoon proberen. En als. 'T mij lukt lukt 't anderen zeker!
  Succes

 • Slamdancer
  12/09/16 11:13 · Versie 2.0

  @Marlous volgens de officiële website zul je eerst Spotify moeten starten en dan Evy. Als Evy dan geluid produceert wordt de muziek tijdelijk iets zachter.
  Neem een kijkje op hun website, klik op FAQ en vervolgens de vraag "Kan ik de app combineren met een andere muziekspeler, zoals Spotify?".

Meer reacties
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie