door Marcel Bank

WorldCard Mobile Review

vrijdag 1 jun., 2012 om 18:50 door Marcel Bank
WorldCard Mobile

Een aparte situatie. Er lagen meerdere visitekaartjes op tafel, achtergelaten door enkele werklieden die gereageerd hadden op een advertentie en binnenkort hun offertes sturen. Toevallig kreeg ik ik enkele uren daarvoor een mail of ik niet even naar WorldCard Mobile (volledige titel: WorldCard Mobile - business card reader & business card scanner) wil kijken.

Ideaal voor een eerste test dus, alhoewel het natuurlijk iets nuttiger is voor echte visitekaartjes die je vaker gebruikt. In ieder geval ging ik maar meteen foto's maken van de kaartjes en liet ik deze dan ook meteen herkennen. Het resultaat mocht er zijn, zelfs bij visitekaartjes die iets minder te lezen zijn via een camera pakte de app er razendsnel en moeiteloos de tekst uit. Het verschil tussen mobiel, vast of fax nummer bleek ook zonder problemen te gaan, en natuurlijk andere extra's zoals functie en/of bedrijfsnaam.

WorldCard Mobile is een perfecte oplossing voor iedereen die vaak met visitekaartjes te maken krijgt en deze graag snel en gemakkelijk in de buurt heeft.

Na het inscannen heb je nog eens verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld de details even nakijken of alles staat waar het hoort te staan of zelfs de achterkant van het kaartje toevoegen mocht deze er ook zijn. Zodra het allemaal gereed is heb je een zeer duidelijk en mooi overzicht gesorteerd hoe jij het wilt, bijvoorbeeld op voornaam of achternaam, met een miniatuur van het kaartje naast de naam. Ook zijn ze direct na het inscannen, of later, in te delen in verschillende groepen.

Het mooie aan WorldCard Mobile is dat vrijwel elk onderdeel is in te stellen. Als je het zomaar wilt gaan gebruiken werkt het al zeer goed, maar de opties om het volledig naar jouw wensen aan te passen zijn ook beschikbaar. Foto's hoeven bijvoorbeeld niet bewaard te worden bij de andere foto's, en je mag zelf weten of je ingescande kaartjes ook bij je contacten wilt hebben of bestaande er bij wilt hebben. Ook wel apart, alhoewel het daar natuurlijk niet voor is gemaakt en het er best wel eens naast kan zitten, is dat het vaak werkt op advertenties in de krant.

Ben je vaak bezig met visitekaartjes dan is WorldCard Mobile een perfecte oplossing om al deze kaartjes via je telefoon altijd in je bezit te hebben en gemakkelijk mee te nemen zonder een pak papier in je portemonnee. Mocht je je iPhone willen upgraden naar een volgende of heb je er meerdere dan is dat ook geen probleem, via Cloud kan je alle informatie vrijwel overal naartoe krijgen, mocht dat niet voldoende zijn is het ook te exporteren in meerdere formaten. Een aanrader voor iedereen die zich met visitekaartjes bezighoudt!

Beoordeling: 4.5 / 5

Schermafdrukken

 • WorldCard Mobile iPhone app afbeelding 1
 • WorldCard Mobile iPhone app afbeelding 2
 • WorldCard Mobile iPhone app afbeelding 3
 • WorldCard Mobile iPhone app afbeelding 4
 • WorldCard Mobile iPhone app afbeelding 5
 • Huidige versie:
  7.4.9
 • Bekeken versie:
  4.0.0
 • Categorie:
 • WorldCard Mobile
  WorldCard Mobile
  Beoordeling: 2.0 (6) · 2012-06-01 18:50:56

  De Wall Street Journal beveelt het alle professionals aan. Pak ‘m beet en beheer al je contacten. ◆ Awards en Prijzen ◆ - Verkozen tot beste Mobile App OCR bij de 2010 MOBI...

  iPhone · iOS 10.0 + · Zakelijk · Trailer · Watchlist
  € 7.99
  Download
Reageer:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie