iOS en Mac: Een gedeeld fotoalbum verwijderen

zondag 9 jun., 2019 om 12:34

Dankzij iCloud-fotodelen is het mogelijk om een compleet fotoalbum te delen met je reisgenoten, familie en vrienden. Hoe je dit precies doet lees je hier terug. Vanzelfsprekend is het mogelijk om ook gedeelde fotoalbums toe te voegen aan je eigen fotobibliotheek.

In principe blijft een gedeeld album 'voor eeuwig' bestaan, tenzij jij deze handmatig verwijdert. Als de beheerder dit doet worden bij alle leden het album gewist, uiteraard kun je als genodigde het fotoalbum wissen.

Reageer:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie