World of Tanks Blitz - PVP MMO 12+

3d tank schiet spellen

WARGAMING Group Limited

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Wat brengt deze update?! De Big Boss modus, de Luxury Lounge en Hot Pursuit evenementen, en een geheim ingrediënt! Ga het NU pakken!

Download deze legendarische MMO-shooter voor je mobiele apparaat!

Sluit je aan bij het leger van fans van dit GRATIS multiplayer tankspel en geniet van spannende tankslagen op je apparaat. Ontdek de vele voertuigen, kaarten, en 8 modi om je favoriete tankslag te vinden!

UPGRADE JE TANKS
Kies uit meer dan 400 voertuigen, van niveau I tankjes tot geavanceerde niveau X machines. Voel de vreugde wanneer je je metalen beesten in de garage gevechtsklaar maakt om uit te r****n voor actie en spanning.

EN FANTASIEVOERTUIGEN
Beleef ultiem veel plezier en test experimentele voertuigen uit blauwdrukken van beroemde ingenieurs om je extra speciaal te voelen!

BENUT DE STERKE PUNTEN VAN JE TANK IN DE STRIJD

WIN BELONINGEN
Geniet van in-game evenementen geïnspireerd op monsters, dinosauriërs, cartoons, musici en andere speluniversums! Voltooi je eigen speciale missies voor beloningen waarmee je je favoriete voertuigen kunt upgraden.

VECHT IN 30+ GEVECHTSARENA'S
Schietspellen zijn nooit saai, en tankslagen vormen daar geen uitzondering op. Ontketen je vuurkracht tegen vijanden op tal van kaarten. Vermijd de hitte in een verzengende woestijn, bestudeer eeuwenoude ruïnes in het Middellandse Zeegebied, of kruip door een duistere geheime basis. Maar dat is niet alles! Lanceer je tankoorlog naar de maan in lage zwaartekracht, of verras je vijanden met mystieke bekwaamheden, zoals het opstaan uit de dood.

SPEEL IN EEN TEAM EN WIN TOERNOOIEN
Je speelt nooit alleen! Sluit je aan bij een clan en speel met vrienden online multiplayer spellen. Zet je eigen peloton op, ruk uit als een team, en voer strijd voor glorie, hoge positioneringen en prijzen! WoT Blitz is cross-platform, dus je kunt op verschillende apparaten spelen.

BESTUUR HISTORISCHE VOERTUIGEN
Bestuur en upgrade historisch accurate tanks en tankjagers uit Duitsland, Frankrijk, Japan, Groot-Brittannië, China, de Sovjet-Unie, de VS en andere naties.

GEOPTIMALISEERDE GFX VOOR ELK APPARAAT
Dit PvP-schietspel wordt automatisch geoptimaliseerd voor je apparaat. Haal het maximale uit gevechten met prachtige tankmodellen, en bekijk gigantische explosies en eraf geblazen koepels die rondvliegen over het slagveld. Ga naar instellingen en vind de balans tussen fantastische graphics en hoge FPS.

World of Tanks Blitz is een levend tankuniversum dat continu evolueert. Ga snel het spel in en ruk uit! Dit actiespel is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Het vereist minstens 2,5 GB en een stabiele internetverbinding. 

Lees meer op https://wotblitz.com/

2024 Wargaming.net

Nieuw

Versie 10.8

– Big Boss en andere fun modi keren terug: Gravity Force, Burning Games en Skirmish!
– Evenementen: Luxury Lounge voor zij die hun waarde kennen, en Hot Pursuit waarin je kans maakt op een niveau VIII tank naar keuze.
– Een aantal tanks en Legendary camo's hebben nu verbeterde graphics!

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
7,5K beoordelingen

7,5K beoordelingen

Will be removed shortly ,

Amazing game

This game is fantastic, unlike the Pc version. No tier is unbalanced at all! Keep it up like this and no OP premium tanks please.

Ps. I see a some people unhappy about not able to install it, that’s probably because you don’t have enough space for it.

lex veenhoven ,

Goed maar..

Ik vind dit een supertof spel en het ziet er mooi uit maar ik heb al 7 gevechten gevochten en ik heb geen een gevecht gewonnen.. ik vind het spel heel erg moeilijk en ik doe echt mijn best. Het is altijd 6 tegen 1

ROW2000! ,

Bijna AWESOME

Een erg gaaf spel, zeker met de supersnelle iPad Air processor. Alleen jammer dat er maar drie landen zijn(met update 1.8 gelukkig niet meer) en alleen lichte, medium, zware tanks en tankdestroyers zijn. Voeg asjeblieft ook atillery toe. Verder een gaaf spel! Aan allen die zeuren over installatiefouten; ik draai het prima op iOS 11, het ligt aan je ruimte.

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, WARGAMING Group Limited, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

World of Warships Blitz 3D War
Games
Bowling Crew
Games
World of Warships: Legends PvP
Games
World of Tanks Blitz Assistant
Amusement
WoT Blitz Emotions
Stickers

Suggesties voor jou

Modern Tanks: World Tank Games
Games
Tank Warfare: Army Games PVP
Games
Tank Warfare: PvP Battle Game
Games
Noblemen: 1896
Games
Wormix - PVP Multiplayer Game
Games
WW2 Battle Front Simulator
Games