Vliegtuig Radar Pr flightradar 4+

Vlucht volgen vliegverkeer fly

Stewart Swatton

    • € 6,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Zet je telefoon in op je eigen vliegradar. Bekijk vluchten bij u in de buurt of waar ook ter wereld. Augmented reality identificeert vliegtuigen in de lucht.

mi Vlucht Radar zet je iPhone of iPad om naar je eigen persoonlijke luchtverkeersradar of vluchtdrijver. Vluchten worden in realtime weergegeven op prachtige kaarten bij u in de buurt of waar ook ter wereld. Richt uw apparaat op een vlak in de lucht om het te identificeren en waar het naartoe gaat. Volg de vluchten van uw familie en vrienden en bepaal de beste tijd om hen op de luchthaven te ontmoeten.

mi Vlucht Radar biedt 24 uur per dag live tracking van vluchten, de nummer 1 reisapp in meer dan 90 landen.

We zijn gepassioneerd door het leveren van innovatieve live vluchtstatus, radar- en tracking-apps. Neem contact met ons op voor functies of verbeteringen die u graag zou willen laten opnemen.

KENMERKEN
• Volg vluchten over de hele wereld
• Eenvoudig te zoeken naar individuele vluchten met vluchtnummer of route
• Volg vluchten op basis van vluchtnummer, vliegtuigregistratie of aankomst / vertrek op de luchthaven;
• Bekijk een augmented reality-weergave van de wereld, identificeer vliegtuigen op roepnaam of vluchtnummer door uw apparaat naar de hemel te wijzen;
• Zorg voor eenvoudige toegang tot volledige vluchtgegevens zoals vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, vliegtuigtype en staartnummer, foto (indien beschikbaar), vertrek- en bestemmingsluchthavens, afstand van en naar luchthavens, hoogte, snelheid, breedtegraad, lengtegraad en in gebruik zijnde vliegtuigen data;
• Blader door de kaart om vliegtuigen in realtime overal ter wereld te bekijken;
• Zie vluchten die vertrekken en aankomen op elke commerciële luchthaven ter wereld;
• Vluchtroute weergeven om uit te zoomen om de volledige route van vertrek- naar bestemmingsluchthavens met geplande routepunten (indien beschikbaar) te bekijken;
• Focus op vlucht om de kaart te centreren en vast te zetten op uw geselecteerde vlucht;

Deze app heeft een optioneel abonnement om vluchtmeldingen direct naar je telefoon te sturen en verbeterde radardekking. Er is één abonnement en drie manieren om te betalen, maandelijks (bronzen), zesmaandelijks (zilver) of jaarlijks (goud). Dit is een automatisch verlengend abonnement. Met dit abonnement ontgrendelen premiumservices in al onze apps, waar beschikbaar. Ontvang updates over vertrek- en aankomsttijden, laatste vertragingen, wijzigingen in gate & baggage-terugvordering. Geen verplichting, u kunt elk moment annuleren. De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop bij iTunes-account in rekening gebracht. Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging. Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, zal worden verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement op die publicatie koopt, indien van toepassing.

Algemene voorwaarden: http://www.miflightsapp.com/terms_and_conditions.html
Privacybeleid: http://www.miflightsapp.com/privacy_policy.html

Houd er rekening mee dat de dekking varieert afhankelijk van uw locatie over de hele wereld. Gegevens kunnen soms worden vertraagd als gevolg van FAA-voorschriften. Vluchtposities worden geschat met behulp van realistische op fysica gebaseerde vlucht- en routeplanningsmodellen en voor sommige vluchten kan dit onnauwkeurigheden veroorzaken in de realtime positie-updates.

Bekijk onze andere flight tracker-apps.
mi Flight Tracker
mi Vluchtbestuur

DISCLAIMER
Het gebruik van deze app is strikt beperkt tot amusementsdoeleinden. Dit sluit met name activiteiten uit die uzelf of het leven van anderen in gevaar zouden kunnen brengen.

Nieuw

Versie 5.4.0

Bugreparaties en prestatieverbeteringen.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
334 beoordelingen

334 beoordelingen

spoorneus ,

Vluchtradar

Je kunt de vliegtuigen mooi volgen, waar ze vandaan komen en waar zenaartoe gaan

van den hilly ,

Betaald

Heb net 6,99 betaald maar zie geen vliegtuigen, wil anders mijn geld terug

Susanne M. Schu ,

App blijft vastzitten

Vreeslijke app, blijft iedere keer vastzitten wanneer je het wilt gebruiken.
Wil mijn geld terug want dit is niet te doen.
Iedere keer opnieuw mijn telefoon opstarten.

App-privacy

De ontwikkelaar, Stewart Swatton, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Vliegtuig Radar - flightradar
Reizen
Vlucht Volgen - Vliegtuig klm
Reizen
Vlucht Board | Luchthaven
Reizen
Vlucht Volgen Pr Vliegtuig klm
Reizen
Vlucht Board Pr Flight tracker
Reizen
my Travel Agent - Hotel deals
Reizen

Suggesties voor jou

SkyTrack - Vliegtuig Radar 24
Reizen
Vluchtradar - Echte tijd
Reizen
飞常准Pro-全球航班查询机票酒店预订
Reizen
VariFlightPro
Reizen
Air Flight Tracker
Reizen
Air Radar: Flight Tracker
Reizen