Two Dots: Brain Puzzle Games 4+

Connect the Dots in One Line

Playdots, Inc.

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Verbind stippen in lijnen, relax met leuke puzzels, verzamel coole prijzen en ga op avontuur door het universum met Two Dots: een puzzelspel dat draait om verbindingen maken!

Vergezel twee dappere Stippen op hun interdimensionaal avontuur terwijl ze mysterieuze kastelen verkennen, over rivieren van hete lava dobberen en prijzen verzamelen in een van 's werelds meest geliefde gratis puzzelspellen. Geniet van ontspannende muziek terwijl je lijnen en vierkanten maakt en lastige obstakels ontwijkt. Laat je hersenen onderweg energie putten uit de coole kleuren. Maak contact met je vrienden om je avonturen te delen en je trofeeën te laten zien, of ontspan en relax in je eentje. Speel het spel zoals jij wilt!

Vind je flow en verbind de lichtstippen, ontspan op het water en match de monsters in duizenden breinbrekende avonturen. Wanneer de stippen een lijn vormen en de kleuren overeenkomen, trek dan lijnen om ze te verbinden en verzamel coole beloningen voor elke keer dat je wint.

Hoe leuk de hoofdpuzzels ook zijn, vergeet alle andere spelmodi niet waarin je stippen kunt verbinden. Puzzel door de wereldberoemde speurtocht, het mooiste en meest ontspannende spel met verborgen voorwerpen, of geniet van klassieke avonturenspellen in de arcade. Verbind kaarten van elke kleur met elkaar in het omdraai-evenement, stel je hersenen op de proef in de speurtocht en ga terug in de Two Dots-tijd met onze terugspoelpuzzels! Elke leuke en ontspannende Two Dots-puzzel biedt een nieuwe spelervaring, plus de kans om bergen coole trofeeën, medailles en andere souvenirs van je avonturen te verzamelen in alle kleuren. Mocht je vast komen te zitten in je spel, haal de druk er dan af met een power-up.

REDENEN WAAROM JE WEG ZULT ZIJN VAN TWO DOTS
• TWO DOTS-puzzelspellen zijn helemaal GRATIS te spelen! Is dat niet cool?
• Ga op AVONTUUR door meer dan 5000 verslavend leuke levels! Verbind de stippen in een lijn of een vierkant. Jij bepaalt waar het heengaat! Er worden continu nieuwe, ontspannende puzzels en levels toegevoegd, zodat jij je hersenen lekker in vorm kunt houden.
• Geniet van SLIMME, leuke en doordachte puzzels met de kenmerkende minimalistische illustraties en muziek van Two Dots. Rustgevende kleuren voor je hersenen!
• IEDEREEN kan op avontuur gaan in Two Dots! Deze puzzels zijn geweldige hersengymnastiek voor coole kids van elke leeftijd en een leuke manier om het hele gezin bij elkaar te brengen. Go with the flow!
• ONTSPANNENDE PUZZELS laten jou je flow vinden voor de perfecte match! Als je eenmaal een paar lijnen hebt gemaakt en de kleuren hebt verbonden, zal je zien hoe ontspannend en leuk Two Dots kan zijn.
• Speel gratis of WIN en koop power-ups om er zeker van te zijn dat je elke fantastische beloning binnensleept! (Wees gerust, Two Dots zal je nooit dwingen iets te kopen)
• Ga de UITDAGING aan met je vrienden op Facebook! Maak verbindingen en zie hoe goed je Two Dots-skills zijn. Ga brein tegen brein!
• VERZAMEL leuke beloningen en toptrofeeën in alle kleuren van de regenboog. Verzamel ze allemaal!

Two Dots: een spel over het maken van verbindingen. Heb jij er oog voor?

De modus Kleurenblind in Two Dots is gratis en voor iedereen beschikbaar. Schakel je brein vandaag nog in!

------------------------------------

Problemen? Suggesties? We ontvangen graag feedback! Je kunt de klantenservice bereiken op https://dots.helpshift.com/hc/en/3-two-dots/

LET OP! Two Dots is helemaal gratis te spelen, maar er zijn een aantal items in het spel die je voor echt geld kunt kopen. Als je deze functie niet wilt gebruiken, schakel je simpelweg aankopen in de app uit!

Het gebruik van Two Dots is onderhevig aan de servicevoorwaarden van Take2:
https://www.take2games.com/legal/nl

Nieuw

Versie 8.42.0

Je hebt een STIPTE afspraak met je Two Dots-app! Deze populaire puzzelklassieker heeft voor iedereen wat wils.
Onze kleurrijke personages en fantastische werelden zijn een lust voor het oog.
En bij alle verschillende instellingen weet je zeker dat er voor jou ook wat moois te vinden is. Speel nu!

Beoordelingen en recensies

3,6 van 5
1K beoordelingen

1K beoordelingen

rotopjij ,

Nothing like the ad

While nice enough the game is nothing at all like adverstised

hersengym ,

Geweldig!!!!

Geniaal in zijn eenvoud!

J@rjar ,

App crashes

Geweldig spel om te spelen, alleen jammer dat de app crashed poop een aantal advertenties. Steeds een zwart scherm. App moet gestopt worden en opnieuw gestart

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, Playdots, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Line Puzzle: Pipe Art
Games
Minesweeper Classic Bomb Games
Games
Dot Knot - Line & Color Puzzle
Games
Block! Triangle puzzle:Tangram
Games
Block! Hexa Puzzle™
Games
Wordzee!
Games