TuneIn Radio: Muziek, Nieuws 12+

Luister Live Podcast, Sport

TuneIn

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

LIVE SPORT. MUZIEK. NIEUWS. PODCASTS.

TuneIn brengt live sport, muziek, nieuws, podcasts en radio van over de hele wereld samen in één app.

Met de grootste bibliotheek ter wereld van live audio, audio op verzoek en originele audio binnen handbereik luister je naar wat voor jou belangrijk is en ontdek je nieuwe momenten die je raken.

Met live sport, exclusieve muziekkanalen, snel het laatste nieuws, meer dan 5,7 miljoen podcasts en wereldwijd meer dan 100.000 radiozenders zul je nooit zonder luistervoer zitten.

Abonnees van TuneIn Premium kunnen naar het reclamevrij nieuws van Fox News Radio en een groot aantal non-stop reclamevrije muziekzenders luisteren.

De 5 belangrijkste redenen om TuneIn te downloaden:

1. Nooit meer een live sportwedstrijd missen

Op het werk, thuis, in de sportschool of onderweg. Luister naar praatprogramma's over sport– letterlijk overal waar je bent. Luister live naar elke NFL wedstrijd

2. Eindeloos muziek

Je hoeft je nooit zorgen te maken over het kiezen van het volgende nummer met exclusieve muziekzenders, beheerd door vermaarde DJ's, invloedrijke smaakmakers en speciale gasten. Ontdek de beste nieuwe nummers en artiesten in elk genre, samen met al je favorieten.

3. Het laatste nieuws vanuit elke invalshoek

Ervaar live 24/7 nieuws van plaatselijke, landelijke en wereldwijde nieuwsbronnen, waaronder topbedrijven als BBC. Luister volledig reclamevrij naar Fox News met TuneIn Premium.

4. Al je favoriete podcasts

Van toppers in de ranglijsten tot nieuw ontdekte juweeltjes, dompel jezelf onder in de wereld van de praatprogramma's. Volg klassiekers als Onbehaarde Apen en ontdek de hoogst gewaardeerde hits als True Crimeen Clublife by Tiësto.

5. De meest krachtige radio ter wereld

Je FM-knop kan dit niet allemaal! Streams van meer dan 100.000 AM-, FM- en internetradiozenders van over de hele wereld. Momenteel 'hot' in Nederland: Sky Radio.

6.Onbeperkte audioboeken

Meer dan 100.000 boeken binnen handbereik zonder extra kosten of maandelijkse limieten.

Niet alleen op je iPhone

TuneIn is gratis beschikbaar op 200 platforms en verbonden apparaten. Stream muziek van je Apple Watch tijdens je workout. Ga ook eens naar TuneIn for CarPlay om de wedstrijd onderweg naar huis niet te missen. Neem je podcast overal in huis met je mee met Google Home, Amazon Echo en Alexa.


Upgrade naar TuneIn Premium voor de volledige ervaring
• Luister live naar elke NFL wedstrijd
• Reclamevrije muziek
• Reclamevrij nieuws
• De beste podcasts van vandaag
• 100.000 radiozenders


Abonneer je via de app op TuneIn Radio Premium. Als je abonnee wordt, zullen maandelijks de abonnementskosten zoals die voor jouw land gelden, in rekening worden gebracht. De abonnementskosten worden in de app getoond voordat je de betaling afrondt. Je abonnement wordt elke maand automatisch vernieuwd tegen de dan geldende abonnementsprijs tenzij je minstens 24 uur voordat de huidige abonnementsperiode eindigt het automatisch vernieuwen hebt uitgeschakeld. Je iTunes-account wordt automatisch binnen 24 uur voor het einde van de huidige abonnementsperiode belast. De abonnementskosten worden maandelijks in rekening gebracht. Je kunt op elk gewenst moment het automatisch vernieuwen uitschakelen vanuit de instellingen van je iTunes-account.

Privacybeleid: http://tunein.com/policies/privacy/
Gebruiksvoorwaarden: http://tunein.com/policies/

TuneIn gebruikt meetsoftware van Nielsen waarmee je kunt bijdragen aan marktonderzoek zoals de tv-beoordelingen van Nielsen. Ga naar http://www.nielsen.com/digitalprivacy voor meer informatie over de producten van Nielsen en je privacy.

Nieuw

Versie 27.7.0

We zijn altijd druk bezig om je luisterervaring beter te maken en met deze release hebben we bugs verholpen en de prestaties verbeterd.

Vind je TuneIn leuk? Deel je beoordeling in de App Store. Voor technische hulp kan je een e-mail naar support@tunein.com sturen om je luisterervaring te verbeteren

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
26,9K beoordelingen

26,9K beoordelingen

MartinCV ,

Leuke zenders

Top !!!

Yill11 ,

Afzetters

Niet downloaden als je de app hebt komt er vaak een pop-up Get Premium als je er 1 keer op klink zit je er meteen aan vast a’ 10 euro der maand. Geen uit leg, aangeven wat het kost of wat je krijgt voor premium. Je zit er meteen aan vast. Schandalig!!! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

knolPower26 ,

Beste app.

Beste app om radio en internet radio te be luisteren. Niels

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, TuneIn, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Gebruikers­content

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Siri

    Doe meer binnen de app met slechts je stem.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Radio Tuner - Live FM Stations
Muziek
radio.net - radio en podcast
Muziek
Online Radio Box
Muziek
Simple Radio – Live AM FM App
Muziek
Radio: Live FM AM
Muziek
Radio FM !
Muziek