SpinOffice CRM 4+

Mulberry Garden B.V.

    • 4,3 • 8 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

SpinOffice is de makkelijkste manier om uw relaties te beheren. Blijf in contact met uw vrienden en zakelijke relaties en bespaar tijd door ze beter te organiseren! Of u nu een particulier bent of u runt uw eigen bedrijf en werkt samen als een team, SpinOffice helpt u bij het beter organiseren van uw bedrijfsvoering.

Run uw bedrijf onderweg, SpinOffice CRM zorgt er namelijk voor dat u altijd toegang heeft tot uw data mits u verbonden bent met het internet.

De belangrijkste functionaliteiten:
- toegang tot al uw zakelijke relaties, e-mail & agenda, taken, notities, projecten, documenten & bestanden
- maak een foto en upload direct naar SpinOffice
- eenvoudige import van filmrol foto's
- eenvoudige import van contacten uit de Contacten iOS-app
- eenvoudige import van Dropbox bestanden
- directe synchronisatie met de SpinOffice desktop omgeving (Mac & PC)

Download SpinOffice CRM ook op uw Mac & PC zodat u altijd toegang heeft tot uw eigen CRM omgeving. Creëer een gedeelde klantrelatie database door in de desktopomgeving uw collega's uit te nodigen.

SpinOffice voor iPad is gratis te gebruiken voor iedereen. In de Mac & PC omgeving hanteren we een gelimiteerde gratis versie (tot 50 items handmatig toegevoegd) en een volledige versie tegen vast maandtarief. Deze condities gelden ook indien u gebruik maakt van zowel deze iPad versie als de desktop versie. Het gebruik van de SpinOffice iPad app is en blijft gratis!

Nieuw

Versie 8.1

- Multi step registration process improvements

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
8 beoordelingen

8 beoordelingen

IzaSofie ,

Enorm verbeterd

De app is onlangs flink vernieuwd. Het is handig om je contacten en de laatste communicatie te bekijken of even het overzicht van taken. Qua snelheid kan er nog wel wat verbeterd worden

SpinOffice CRM ,

Ideaal voor onderweg

Als je SpinOffice CRM op je Mac of PC gebruikt is deze applicatie echt fantastisch. Je kan foto’s nemen die bij de relatie worden opgeslagen en hebt je volledige archief bij de hand.

paulb69 ,

Game changer

Deze app is een game changer voor mijn bedrijf. Alle informatie uitstekend gestructureerd via 1 App. Wat mij betreft Award Winning! 🏆

App-privacy

De ontwikkelaar, Mulberry Garden B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

TuranGoeloe
Onderwijs
Chauffeur Mobile
Zakelijk
Mulberry Connect
Zakelijk
André Media Benelux
Zakelijk

Suggesties voor jou

Marvel LeadScanner+
Zakelijk
Intercambio Leadscan
Zakelijk
Archie CRM
Zakelijk
In-Mobility CRM & Invoice
Zakelijk
Silvasoft
Zakelijk
Hunter CRM
Zakelijk