Slaap Lekker Circus 4+

Het perfecte bedtijd-ritueel

Fox and Sheep GmbH

    • € 4,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

"Slaap Lekker Circus" is het vervolg op de populairste slaapverhaaltjes-app aller tijden en Apple App van het Jaar 2012 "Slaap Lekker"!
Meer dan 3 miljoen ouders brengen hun kinderen naar bed met "Slaap Lekker".

"Slaap Lekker Circus", een magische omgeving met een unieke bedtijdsfeer vol animaties en kleur.

In een circusomgeving kunnen kinderen 8 circusdieren naar bed brengen door het licht uit te doen of kaarsjes uit te blazen. Elk circusdier wil verschillende kunstjes aan het kind laten zien voordat het gaat slapen. "Slaap lekker Circus" - de perfecte app voor het dagelijkse instopritueel met schattige dieren, lieve slaapliedjes en een prachtig verhaal.

"Slaap lekker Circus" is gemaakt door oscargenomineerde Heidi Wittlinger (2002, beste korte animatiefilm) die met veel passie en toewijding kleine decors maakt van papier en die combineert met 2D-illustraties en animaties. 



Hoogtepunten:
• Magnifieke vormgeving en animaties door de oscargenomineerde kunstenares Heidi Wittlinger
• Prachtige illustraties en animaties
• 10 interactieve dieren (Leeuw, Olifant, Zeehond, Vlooien, Konijn, Slang, Uil, Aap, Vis, Varken en Beer)
• 16 talen inclusief voorlezen: Engels (Brits en Amerikaans), Duits, Zwitserduits, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds, Italiaans, Noors, Braziliaans Portugees, Russisch, Turks, Chinees, Japans en Koreaans.


Kijk ook eens bij onze andere fantastische apps voor kinderen:

"KNUFFELZOO" - een geweldige verhaaltjesapp voor de iPad en iPhone. Hierin vind je prachtige, leuke, interactieve animaties van meer dan 20 dieren, voorbestemd om de grote favoriet van kinderen en dierenliefhebbers van alle leeftijden te worden.

"SLAAP LEKKER" - de perfecte app voor het dagelijkse instopritueel met schattige dieren, lieve muziek en een prachtig verhaal.

„LITTLE FOX MUSIC BOX“ – een meezingboek met meer dan 100 interactieve elementen in 3 liedjes en de little fox muziekstudio waar je je eigen liedjes kunt opnemen.

Heb je problemen met de app? Wil je een vraag stellen of commentaar leveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: contact@foxandsheep.com We helpen je graag! Vermeld wel de versie van je apparaat en iOS. Neem ook een kijkje op onze website www.foxandsheep.com voor meer informatie en ondersteuning.

Over Fox & Sheep:
Wij zijn een studio voor kinderapps uit Berlijn en wij maken hoogwaardige spellen voor kinderen van 2-8 jaar. Zelf zijn wij ook ouders, en wij werken met passie en betrokkenheid aan onze producten. Voor onze apps kiezen wij de beste illustrators en animators, om zo de allermooiste apps voor kinderen te kunnen maken en aanbieden ¬– en zo het leven van jullie en onze kinderen te verrijken.

À propos de Fox & Sheep :
Nous sommes un studio de développement d’applications pour enfants situé à Berlin et concevons des jeux de haute qualité pour enfants de 2 à 8 ans. Nous sommes nous-mêmes parents de jeunes enfants, ce qui explique la passion qui nous anime dans notre travail. Nous choisissions les meilleurs illustrateurs et animateurs du monde pour pouvoir réaliser et présenter les plus belles applis pour enfants, et aussi pour enrichir la vie vos enfants comme des nôtres.

Nieuw

Versie 4.8

We hebben wat fouten opgelost en de app geoptimaliseerd. Veel plezier!

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
12 beoordelingen

12 beoordelingen

El raullx ,

Top

Leuke app

Reactie van ontwikkelaar ,

Thank you for your review 🤩. Keep on having fun with our NIGHTY NIGHT CIRCUS app 🛌💤! Best wishes from Berlin 🦊🐑

Remirjarof ,

Super leuk en een fijne bedroutine voor zowel onze 2 jarige als onze 6 jarige dochter.

Leuke rustige app, met een fijne stem de diertjes op bed leggen.
Onze kinderen (en wij zelf) zijn er gek op ;)

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi there, thank you for your lovely words 💗 We are very happy to hear that you are having fun with our 🎪 app! Best wishes from Berlin 🦊 🐑

Mama Eugenie ,

Super

Erg leuk gemaakt ! Echt een aanrader. Mijn dochter van 4 is er weg van !

App-privacy

De ontwikkelaar, Fox and Sheep GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Sommige in-app aankopen, waaronder abonnementen, kunnen mogelijk deelbaar zijn met je gezinsgroep wanneer Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Kleine Bouwers
Onderwijs
Slaap Lekker
Amusement
Little Fox Dierendokter 3D
Onderwijs
Kleine Vos kinderrijmpjes
Onderwijs
Knuffelzoo
Onderwijs
Eenhoorn Flonkerglans
Onderwijs

Suggesties voor jou

Brandweermannetjes
Onderwijs
Tiny Builders - voor kids!
Onderwijs
Pepi Tree
Onderwijs
Mijn Rupsje Nooitgenoeg
Onderwijs
Babblarna
Onderwijs
Kleine boerderij
Onderwijs