Saber Movie FX 9+

Outerspacious Software LLC

Ontworpen voor iPad

    • 3,0 • 6 beoordelingen
    • € 9,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Saber Movie FX is the easiest way to produce saber action scenes with high quality full color sabers with sound effects.


Create awesome action scenes easily and quickly with our signature easy to use editing interface as seen in our other products.

This app is specifically designed for rotoscoping glowing colored sabers over individual frames of video. Rotoscoping is the process of overlaying graphic elements over video frames. This is a very time consuming process only intended for serious video producers.

Saber Movie FX also includes many sound effects to help you create great action scenes.


Before Saber Movie FX the only way to achieve this level of video enhancement is by spending hundreds or even thousands of dollars for special software and hardware systems.


Import videos from your photo album or use your device's camera. 

Export finished movies to your photo album for sharing.

Nieuw

Versie 2.1

General maintenance and bug fixes.

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
6 beoordelingen

6 beoordelingen

Superawesome3456382 ,

Veel mis

Het is een leuke app, alleen moet er nog veel gewerkt aan worden
De geluidseffecten zijn raar en er mogen meer blur effecten bij, ook kun je niet de lightsaber openhebben en tegelijkertijd geluid in zetten en dat is raar.

WolfProductions ,

Glitches

Ik gebruik deze voor mijn stop Motion’s en het is erg handig! Alleen zitten er nog wel een paar fouten in, bijvoorbeeld ik heb nu wanneer ik een lightsaber toevoeg en naar de volgende foto ga dan blijft die lightsaber op de foto zitten en kan ik het niet meer weg halen! Ook is er een fout in het afspelen om te zien wat je al hebt want dan kan je soms een lightsaber niet zien! Ik zou het ook fijn vinden als jullie een knop maken voor de dikte (zoals bij de grootte). Voor de rest is het een best goede app en een aanrader!

hehejdnsnshvddhx ,

Erg matig voor deze prijs

De app is een erge tegenvaller. Je kan geen dingen ongedaan maken ofzo. Ook is het erg vervelend als je nog een light Saber op de foto wilt doen en dat hij dan opeens een stuk groter wordt. Je zou denken dat het voor 10,99 een volledig ontwikkelde app is, maar dat is het niet. Dit is een groote miskoop en ik ga proberen mijn geld terug te krijgen want ik kan hier niet mee werken. GEEN AANRADER!

App-privacy

De ontwikkelaar, Outerspacious Software LLC, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Gun Movie FX
Amusement
UFO Video Camera
Amusement
Gappin Out
Amusement
OnTopic Memory + Hearing
Gezondheid en fitness

Suggesties voor jou

3D Movie FX Action Image Maker
Amusement
Stick Nodes Pro - Animator
Amusement
LSW Collector
Amusement
Dark Saber Plus
Amusement
Animation Pro
Amusement
Skinseed Pro for Minecraft
Amusement