Reken Raadsel Kruiswoord Puzzl 4+

Rudie Ekkelenkamp

Ontworpen voor iPad

    • 3,0 • 4 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Reken Raadsel Kruiswoord Puzzel is een uitdagende reken puzzel waabij je sommen moet oplossen om een kruiswoord raadsel compleet te maken. Je moet ervoor zorgen dat alle plus en min sommen kloppen.

Er zijn 2 soorten kruiswoord puzzels: de 5x5 puzzel en 7x7 puzzel. Deze puzzels kunnen op een aantal manieren worden gespeeld. Je kunt de nummers kiezen die in de puzzels worden gebruikt (1-10, 1-25, 1-5) en de moeilijkheid (eenvoudig of moeilijk).

Bij het eenvoudige niveau hoeven alleen de nummers achter de = te worden ingevuld. Dit niveau is zeer geschikt voor kinderen. Bij het moeilijke niveau moeten op willekeurige plaatsten in de puzzel de nummers worden geplaatst. Ook voor volwassenen zijn dat zeer uitdagende puzzels.

In de gratis versie kun je 10 puzzels spelen (voor elk nummer en complexiteit). Na een upgrade naar de Professionele versie, komen er 250 puzzels beschikbaar en worden de advertenties verwijderd.

Nieuw

Versie 2.1

small fixes

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

135894572 ,

Tja

Leuk idee, maar als ik eindelijk een lastigere puzzel heb opgelost, komt er geen duimpje omhoog, omdat er nog meer oplossingen blijken te zijn en slechts één daarvan vindt het spel goed... De puzzel oplossen alleen is dus niet goed genoeg, het moet ook de enige oplossing zijn die de programmeurs hebben bedacht.

Moeder Miep ,

Leuk en leerzaam

Mijn zoon speelt dit heel graag. Duidelijk aangegeven in welke vak uitkomst ingevuld kan worden. Hij leert er veel van. Jammer dat er geen update is. Hopelijk komt die update nog, dat zou fijn zijn.

App-privacy

De ontwikkelaar, Rudie Ekkelenkamp, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Tafels Oefenen
Onderwijs
Woorden Raden (galgje)
Onderwijs
Woord Vlucht
Onderwijs
Sommen en Tafels Oefenen
Onderwijs
Topo Toets Nederlands steden
Onderwijs
Voetbal Doolhof
Games

Suggesties voor jou

Math Puzzle: number game
Onderwijs
Goed Snel Rekenen
Onderwijs
Plus Min Rekenen Bassisschool
Onderwijs
Vis rekenspel
Onderwijs
Rekenspelletjes Groep 6 7 8
Onderwijs
Keersommen Tafels Oefenen UN
Onderwijs