PULL&BEAR 4+

Mode voor dames en heren

INDITEX

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Vind de + casual mode voor SS2024 en profiteer van onze aanbiedingen met gratis verzending naar winkel.

Met de applicatie van Pull&Bear krijg je volledige toegang tot de winkel, waar je online mode kunt kopen, en nieuws en trends van het lente-zomerseizoen kunt ontdekken voor meisjes (denim jacks, jurken, jeans, rokken, shorts...) en jongens (T-shirts, broeken, bermuda's, overhemden, sweaters...), naast accessoires voor beiden (tassen, petten, portemonnees of hoesjes voor mobiele telefoon).

Krijg op elk moment snel en rechtstreeks toegang tot alle Pull&Bear-collecties, en selecteer je favoriete kleren zonder je huis te verlaten. Download ze en ontwerp je eigen outfits voor iedere gelegenheid!

- PBShuffle - Een nieuwe winkelervaring in videoformaat.

- Tab&Hold - Koop rechtstreeks in het raster door het product te verslepen.

- Pull to refresh - Verander van categorie door te scrollen.

- Zoom en filter - Filter je favoriete kleding en zoom met één beweging. Mis geen enkel detail!

- Wishlist - Stel je eigen verlanglijst samen en bewaar de producten die je het leukst vindt. Laat je favorieten niet aan je voorbijgaan!

- Geolocatie - Vind de dichtstbijzijnde Pull&Bear-winkel en andere afhaalpunten. Je kunt hun locatie ook op de kaart zien.

- Modetrends - Doe inspiratie op met de nieuwste trends van elke week en ook met onze editorials.

Dompel je onder in een unieke shopervaring met volledige toegang tot onze online winkel, waar je kunt genieten van de laatste mode en de meest innovatieve trends van het winterseizoen. Of het nu voor dames of heren is, onze applicatie geeft je de kans om een ruim assortiment van elegante en functionele kleding te ontdekken.

Voor haar sweaters met stijl, modieuze schoenen en sandalen die blikken zullen stelen, of ook trendy rokken en jurken. Vergeet ook onze jeansselectie niet, aangepast aan jouw unieke stijl.

Voor hem jasjes met een moderne touch, broeken die comfort en stijl combineren, overhemden die persoonlijkheid uitstralen, en T-shirts en sweaters om bij elke gelegenheid op te vallen.

Naast mode van de hoogste kwaliteit vind je in de Pull&Bear-applicatie ook een ruim aanbod van accessoires voor haar en hem. Zo zijn er tassen die je stijl vervolledigen, mutsen voor een extra snufje verfijning, portemonnees die even praktisch als elegant zijn, en hoesjes voor mobiele telefoon die je persoonlijkheid weerspiegelen.

Met onze snelle en directe toegang kun je alle collecties van Pull&Bear op welk moment ook ontdekken en je favoriete kleren selecteren met enkele klikken – heerlijk vanuit huis. Mis de kans niet om onze applicatie te downloaden en je creativiteit de vrije loop te laten om geweldige outfits voor elke gelegenheid te ontwerpen. Pull&Bear begeleidt je bij elke stap, zodat je altijd voorop loopt in de trends en klaar bent om in de schijnwerpers te treden met je unieke stijl. Download nu de applicatie en ontdek een wereld van mode binnen handbereik!

Nieuw

Versie 11.3.0

NIEUW
Wat is er nieuw bij deze versie?
- Verbeterde prestaties en probleemoplossing
Veel plezier ermee

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
14K beoordelingen

14K beoordelingen

hotsauceyee ,

In love

Freaking love it !!

korting die je niet krijgt ,

Korting doet het niet

De app doet het super goed hoor, maar die kortingscodes doen het bij mij niet terwijl het gewoon gekopieerd is.. ik zou 10% korting op mijn eerste bestelling moeten hebben maar heb ik nooit gekregen, als ik de code heb ingevoerd wil het gewoon niet laden.. heel erg balen en ik hoop dat er wat aan gedaan word

roblox: Donutz_6664 ,

Retourneren

Retourneren is super raar, ik wou het terugsturen, maar er staat dat je op de site van post.nl moet gaan kijken. Mijn pakketje is via DHL bezorgd terwijl het pakketje eigenlijk van Post.nl is. Ik heb ook geen QR-code gekregen. Dus ik kan mijn pakketje niet terugsturen. Geld weggegooid.

App-privacy

De ontwikkelaar, INDITEX, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

ZARA
Winkelen
Bershka
Winkelen
Stradivarius - Kledingwinkel
Winkelen
Zara Home
Winkelen
Massimo Dutti: Kledingwinkel
Winkelen
OYSHO | Online modewinkel
Winkelen

Suggesties voor jou

Subdued
Winkelen
BIMBA Y LOLA
Winkelen
MANGO - Online fashion
Winkelen
KIKO MILANO
Winkelen
Parfois
Winkelen
Brandy Melville Europe
Winkelen