Pret voor Kinderen spelletjes 4+

Apps voor peuters en kleuters

Tailmind

Ontworpen voor iPad

    • 3,9 • 9 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom bij Pret voor Kinderen – Een grappig en edukatief spel voor kinderen tussen 0-4 jaar! In Pret voor Kinderen ontmoet u een aantal boeiende dieren, interessante voertuigen en muziekinstrumenten, zoals de leeuw, de koe, het vliegtuig en de gitaar. Het spel is in drie secties verdeeld: Wijzen en Leren, Leren met puzzels, en Raad de Afbeelding.

Wijzen en Leren is een interactief plaatjesboek, waar het kind op een dier, een voertuig of een ander element kan klikken, waarbij een animatie getoond wordt en het desbetreffende geluid wordt afgespeeld, bijvoorbeeld een blaffende hond. Een stem spreekt de naam van het getoonde element uit.

Bij Leren met Puzzels kan uit 17 verschillende puzzels gekozen worden. Zodra het kind het puzzelstuk in de juiste positie plaatst, wordt het desbetreffende geluid van dat stuk afgespeeld (bijv. het geluid van een auto). Als de puzzel voltooid is, wordt een grappig geluid van juichen afgespeeld.

In Raad de Afbeelding worden 4 verschillende afbeeldingen getoond en een stem vraagt het kind een bepaald element te lokaliseren, bijvoorbeeld "Waar is het vliegtuig?" Als het kind het juiste element aanwijst, wordt een animatie getoond en het desbetreffende geluid wordt afgespeeld.

Nieuw

Versie 1.4

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

- Bug fixes

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
9 beoordelingen

9 beoordelingen

Janndre ,

Top

Leuk spel, mijn dochter is 1 1/2 en vind het geweldig ! Zelfs onze zoon van 8 vind hem leuk , gratis is al top , maar ook de 2 euro is het wat ons betreft waard .

Marc1177493 ,

Misleiding!!!

Wij hebben het volledige spel gekocht en zijn zwaar teleurgesteld!
Het volledige spel bevat veel minder functies dan in de demo weergegeven is en de Nederlands gesproken taal is vervangen door Engels en kan niet gewijzigd worden..
We voelen ons enorm beetgenomen!!!!!

Qs...Qs ,

Zonde van het geld

Graag een reactie op het volgende, op mijn ipad liep de app vast en was ik genoodzaakt om de app even te wissen en opnieuw te installeren van de Appstore, nou wil het geval dat ik ook de extra uitbreiding had gekocht, alleen deze is nooit mee gekomen bij het opnieuw installeren. Waar is mijn aankoop gebleven? Over de mail krijg ik geen reactie, dus probeer ik het maar hier.

App-privacy

De ontwikkelaar, Tailmind, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

App voor kinderen - Spelletjes
Onderwijs
App voor peuters - Kinder apps
Onderwijs
Spelletjes voor kinderen 1 2 3
Onderwijs
Puzzel voor peuters spelletjes
Onderwijs
Spelletjes voor peuters - Apps
Onderwijs
Spelletjes Voor Kinderen 2-4
Onderwijs