Pearl's Peril: Zoek en vind 9+

Avonturenspel met mysteries

wooga

    • 4,3 • 5,5K beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPad-schermafbeeldingen

Beschrijving

Oproep voor alle scherpziende fans van zoek-en-vind-spellen! Speel Pearl's Peril, het adembenemend mooie zoek-en-vind-avontuur dat zich afspeelt in de gouden eeuw van het avontuur!

Reis samen met erfgename en toppilote Pearl Wallace de wereld rond op jacht naar aanwijzingen om het mysterie van haar vaders vermeende zelfmoord te ontrafelen. Volg Pearl van New York tot hartje Afrika en ontsnap aan dodelijke gevaren terwijl ze de echte moordenaar probeert te ontmaskeren en zijn kwaadaardige plannen te onthullen! Plus...

Renoveer en decoreer het exotische landgoed van de familie Wallace op het Polynesische privé-eiland Artemis!

Ontdek een duivels plan dat iedereen in Pearl's leven raakt en zelfs naties omver zou kunnen werpen!

Als je van zoek-en-vind-spellen houdt, is Pearl's Peril waar je op hebt gewacht. Verken samen met deze onverschrokken heldin uit de 20e eeuw honderden adembenemende, met de hand getekende scènes en exotische locaties. Sluit nieuwe vriendschappen en vergelijk je vaardigheden met de enorme, internationale community van Pearl's Peril-avonturiers.

Je avontuur begint hier!

EEN NIEUWE MANIER OM TE SPELEN
Pearl's Peril groeit! Speel 'Door de ogen van Iris' om voorwerpen te zoeken op basis van hun silhouet en ontgrendel exclusieve eilanddecoraties!

HONDERDEN SCHITTERENDE SCÈNES
Geen enkel ander zoek-en-vind-spel kan zich meten met de adembenemende, met de hand getekende scènes van Pearl. Van de straten van New York en Parijs in de jaren 1930 tot Polynesië en verder, laat je betoveren door deze exotische wereld vol glamour, mysterie, avontuur en romantiek.

EEN PAKKEND VERHAAL
Het meeslepende verhaal van Pearl's Peril kent epische avonturen, intrigerende mysteries en vurige romances die je nooit meer vergeet.

Gameverhaal door Steven-Elliot Altman, Johanna Fischer, Karen Haloran, William Hiles, Catherine Duquette en Sebastian Nußbaum.

ONTRAFEL HET MYSTERIE
Je hebt een arendsblik en een scherp verstand nodig om de geheimen van Pearl's Peril te ontgrendelen en het brein achter haar vaders voortijdige dood te ontdekken!

JOUW PERSOONLIJKE PARADIJS
Welkom op Artemis Island, het privélandgoed van de familie Wallace. Bouw en decoreer om het luxueuze eilandparadijs van je dromen te creëren!

Als je van zoek-en-vind-spellen houdt, heeft Pearl's Peril het mysterie waar je op hebt gewacht.

--------------------------------------------------------------
Pearl's Peril is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder. Je hoeft niet te betalen om Pearl's Peril te downloaden en te spelen, maar er zijn wel virtuele items in de game die je kunt kopen met echt geld. Je kunt de in-app aankopen uitschakelen via de instellingen van je apparaat. Pearl's Peril kan advertenties bevatten. Mogelijk heb je een internetverbinding nodig om Pearl's Peril te spelen en toegang te krijgen tot de sociale functies. Meer informatie over de functionaliteit, compatibiliteit en de onderlinge uitwisselbaarheid van Pearl's Peril vind je in de bovenstaande beschrijving en in de extra informatie in de appstore.

Door deze game te downloaden, ga je akkoord met toekomstige updates zoals deze worden gereleaset in je appstore of op je sociale netwerk. Je kunt ervoor kiezen om deze game te updaten, maar als je dat niet doet, kan het zijn dat de spelervaring en functionaliteiten verslechteren.

Servicevoorwaarden: https://www.wooga.com/legal/nl-terms-of-service
Privacykennisgeving: https://www.wooga.com/legal/nl-privacy-policy
--------------------------------------------------------------

Nieuw

Versie 9.0

DE BESTEN VAN DE WERELD - We houden van onze fans en vinden het geweldig om jullie reacties te lezen in de beoordelingen. Blijf ze sturen en laat ons weten wat jij leuk vindt aan Pearl's Peril.

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
5,5K beoordelingen

5,5K beoordelingen

Goofy 6532 ,

Update

Bedankt voor de update van 3 December. Nu gaat de app tenminste iedere keer met Facebook verbinden. Niet echt een verbetering 😡

Reactie van ontwikkelaar ,

Hoi!

Bedankt nog voor je review! Mocht het probleem nog steeds spelen, neem dan contact met ons op via de in-game FAQ of via het contactformulier op www.wooga.com/support.

Met vriendelijke groet,
Wooga Support Team

Ronny1959 ,

Jammer

Ik speelde 2 spellen met 2 accounts na de update kan ik er nog maar 1 spelen en mis het aapje.
17-09-2017 het spel stopt steeds en geeft de melding dat er geen internet verbinding is terwijl die er gewoon is ik verlies daar door steeds een leven.

wennes01 ,

Ik kom niet ingelogd.

Ik probeer al de hele week om in het spel te komen maar ik kom er niet in.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo,

Oh, nee! Het spijt me te horen dat dit gebeurt. Ik wil het graag voor je uitzoeken. Als je me wat meer details kunt geven via het contactformulier op www.wooga.com/support kunnen we dit voor je uitzoeken.

Nogmaals onze excuses,
Wooga Support Team

App-privacy

De ontwikkelaar, wooga, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Jelly Splash Match-3 spel
Games
June's Journey: zoek-en-vind
Games
Pearl's Peril - Zoek en vind
Games
Tropicats: match-3 met katten
Games
Switchcraft: combinatiemagie
Games

Suggesties voor jou

The Secret Society: Mystery
Games
The Hidden Treasures・Mystery
Games
Crime Mysteries: Hidden Murder
Games
Mystery Hotel - Zoek en Vind
Games
Hidden Objects: Coastal Hill
Games
Twilight Land: Hidden Objects
Games