Parkeren & Laden MKB Brandstof 4+

MKB Ondernemers B.V.

Ontworpen voor iPhone

    • 4,0 • 308 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Parkeren en laden met MKB Brandstof

Parkeren is eenvoudig én voordelig met de app van MKB Brandstof. Op straat kan dit al in meer dan 140 steden en dorpen in Nederland. Achter de slagboom bij meer dan 50 NS P+R locaties. Ook toont de app nu meer dan 300.000 (semi)-publieke laadpunten, verspreid over een groot deel van Europa. Handig als je elektrisch rijdt.

Betaal nooit teveel voor parkeren
Je betaalt alleen de daadwerkelijke parkeertijd per parkeerbeurt.

Altijd een beschikbare laadpaal
Een vlug overzicht van beschikbare laadpalen in de buurt, in heel Nederland en grote delen van Europa.

Direct duidelijkheid
In één oogopslag zie je de precieze parkeer- en laadtarieven. Geen gedoe. Voor Europa tonen we deze data waar de laadpaalaanbieder(CPO) deze ook aanbiedt. In Nederland hanteert MKB Brandstof twee vaste tarieven; één voor regulier laden en één voor snelladen.

Handige zoekfunctie
Snel even kijken of op de plaats van bestemming een laadpaal of parkeerplek is? Dat doe je met de zoekfunctie in de app. Parkeren bieden we overigens alleen aan in Nederland, laden in Nederland en in de meeste Europese landen.

Filteren op snelladen, vermogen en type stekker
Ben je wat langer onderweg en wil je vooral zo snel mogelijk weer verder? Filter dan eenvoudig op vermogen van de laadpalen, zodat je bijvoorbeeld in een oogopslag alleen snelladers ziet op de kaart.

Eenvoudig starten en stoppen
Je start en stopt je parkeerbeurt met één klik. En je ziet meteen wat je betaalt. Bovendien krijg je een gratis herinnering voor het stoppen van je parkeerbeurt. Je laadbeurt activeer je met de autopas van MKB Brandstof.

Meerdere auto’s parkeren
Komt er een klant op bezoek? Of gebruik je tijdelijk een extra auto? Voeg eenvoudig nieuwe kentekens toe en parkeer alle auto’s tegelijk.

Parkeergarages met plek
Vanaf nu zie je direct of er plek is in de parkeergarage van jouw keuze. Wel zo handig.

Nieuw

Versie 5.5.1

Met deze release kun je nu ook inloggen met de Laadpas van MKB Brandstof. Verder hebben we weer een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd in de app. Bedankt voor je opmerkingen en suggesties ter verbetering. Dankzij jouw feedback maken wij de app steeds beter en gemakkelijker. Heb je nog vragen of opmerkingen we horen het graag via parkeren@mkb-brandstof.nl.

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
308 beoordelingen

308 beoordelingen

Johny1Boy ,

Uitstekende App

Goede en nuttige App. Notificaties zouden nog iets frequenter mogen.

Oude school ,

Kan beter!

Bij het stoppen van de parkeer-actie moet je meerdere keren op stop drukken voordat het betalen wordt gestopt. Dat gebeurd niet wanneer je de betaal actie start.

Reactie van ontwikkelaar ,

Je review is alweer van een tijdje terug. Toch geef ik graag nog een reactie. De stopknop werkt weer zoals het moet. Misschien wil je het nog eens uitproberen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Vragen of opmerkingen? We horen graag van je via parkeren@mkb-brandstof.nl Groeten, Samantha van MKB Brandstof

mrkvdpl ,

Werkt niet meer

Sinds update algemene mkb app beweert deze app ineens dat het overal gratis parkeren is ipv dat hij aangeeft dat de app niet meer werkt…

Reactie van ontwikkelaar ,

Hoi! Bedankt voor je melding. Deze app hoort nog wel te werken. Er is helaas een technisch probleem ontstaan. We gaan er verder mee aan de slag. Groetjes ^D.

Update: het issue met de zones die gratis parkeren aangeven is inmiddels opgelost. Als je nog vragen of hulp nodig hebt, zou je dan willen mailen naar app@mkb-brandstof.nl.

App-privacy

De ontwikkelaar, MKB Ondernemers B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Vandebron EV
Navigatie
ANWB Laadpas
Reizen
Laadpaal App
Reizen
Fastned
Navigatie
Parkeer app - TanQyou Park
Reizen
Ease2pay On the GO
Navigatie