Nike SNKRS: Shop Schoenen 4+

Koop kleding en sneakers

Nike, Inc

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Shop, ontdek en unlock het beste van Nike en Jordan met SNKRS: jouw ultieme sneakersource. Verbeterde fashionervaringen, streetwear releases en exclusieve lanceringen dompelen je onder in de cultuur die fans van streetfashion bij elkaar brengt. Zorg dat je vandaag nog de leukste releases, kledingcollecties en het nieuwste op het gebied van streetstyle te pakken krijgt.

SNKRS heeft alles wat je nodig hebt om je favoriete producten te scoren. Van kleding tot exclusieve sneakers: ontdek eindeloze mogelijkheden op het gebied van streetwear. Ontdek het verhaal achter de schoen en de nooit vertelde feitjes en fashiongeheimen van topatleten, entertainers en sneakerverzamelaars.

Mis de nieuwste sneakers niet en reserveer je volgende paar of stel meldingen in om voorop te lopen met de nieuwste info. Toegang tot de meest felbegeerde schoenen en kleding via de SNKRS app.

Download de app en sluit je vandaag nog aan bij de ultieme streetwear shoppingcommunity.

CLAIM JOUW PAAR
Koop sneakers, dameskleding, herenkleding en meer met exclusieve toegang tot de nieuwste en exclusieve releases.
- Sneaker releasedatums – Loop voorop met de nieuwste info.
- Releases van fashion en schoenen – Toegang tot de nieuwste en meest felbegeerde streetwear van Nike en Jordan. Kledingcollecties, sneakers en meer.
- Exclusieve toegang tot fashion – Scoor beloningen met exclusieve toegang tot de populairste releases, speciaal voor members.
- Stel sneakermeldingen in via de app – Mis geen enkele release meer voor de schoenen die bovenaan je lijstje staan.
- SNKRS Pass – Reserveer je paar sneakers in de app en haal ze op bij je dichtstbijzijnde store.
- Streetwear shopping – Jouw outfit gaat verder dan schoenen. Shop kleding en gear uit je favoriete collecties en samenwerkingen van Nike en Jordan.

ONTDEK DE COMMUNITY
Fashion-inspiratie en livestreams binnen handbereik. Ontdek alles over de geschiedenis en inspiratie achter je favoriete schoenen met geheimen van topatleten, medewerkers van Nike en de SNKRS community.
- Fashion en street culture – Ontdek de meeslepende verhalen van SNKRS iconen en atleten, met exclusieve achtergrondverhalen bij de mooiste kleding- en schoenencollecties van Nike en Jordan.
- Community collecties – Ontdek welke schoenen het meest waardevol zijn voor de SNKRS community, met een kijkje achter de schermen van hun streetwearcollecties.
- Hype content – Kom in contact met de SNKRS community met content achter de schermen, zoals Behind the Design, SNKRS Style en meer.
- SNKRS Live – Bekijk livestreams met SNKRS en laat je stem horen met live polls, nooit eerder vertelde verhalen, insider scoops en meer.

Sneaker releases, sneak peeks van producten of community spotlights: SNKRS heeft alles wat je nodig hebt om het verleden, het heden en de toekomst te beleven op het gebied van sneakers en streetwear. Ga voor wereldklasse met de Nike SNKRS app.

Nieuw

Versie 6.2.0

We hebben al onze systemen vernieuwd zodat we je een (veel) snellere en betrouwbaardere app kunnen bieden.

Verder bevat deze update bugfixes en prestatieverbeteringen.

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
19,9K beoordelingen

19,9K beoordelingen

Swenw1 ,

Keep taking L's

Even on the old app I took L's all the time, will "get em" on this app as wel🥴

Ikstink123 ,

payment methods are bad

Everytime I get back into the app I have to add my paypal again. Sometimes when I want to add it back I just can’t login to my paypal because it gives an error in the app. Also the chances of winning is so small because all of those bots. Fix it.

miejezas ,

Loting?

05-2021. Wilde meedoen aan de loting SB Dunk. Netjes kreeg ik om 09.00 een berichtje. Maar als ik probeerde aan te melden voor de loting stond er: helaas sb dunk is uitverkocht. Inschrijven voor de loting duurde nog 14 minuten. Echt totale onzin de app.

App-privacy

De ontwikkelaar, Nike, Inc, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Nike Run Club: hardloopcoach
Gezondheid en fitness
Nike: koop schoenen en kleding
Winkelen
Nike Training Club: wellness
Gezondheid en fitness
Nike Adapt
Gezondheid en fitness

Suggesties voor jou

Shiekh
Winkelen
Droplist
Winkelen
Sneakersnstuff
Winkelen
SVD
Winkelen
adidas CONFIRMED
Winkelen
Kith
Winkelen