Nextdoor - De betere Buurtapp 12+

Lokaal nieuws, Buurtpreventie

Nextdoor

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Nextdoor wordt gebruikt in buurten door het hele land.

Haal alles uit je buurt met Nextdoor. Vind aanbevelingen voor bedrijven in de buurt, vind of verkoop mooie tweedehands spullen en meld je aan voor een groep om met buren in contact te komen.

Gebruik Nextdoor om op de hoogte te blijven van wat er speelt in je buurt. Vind een goede aannemer of klusjesman en de openingstijden van winkels of ontmoet de mensen uit je buurt.

Heet je nieuwe buren welkom, blijf op de hoogte van het lokale nieuws, plan een buurtfeest en deel aanbevelingen met elkaar.

Van buurtactiviteiten tot een straatfeest, buren komen op allerlei manieren samen. Met Nextdoor is het gemakkelijk om buren met dezelfde interesses te vinden.

WAT MAAKT NEXTDOOR DE #1 APP VOOR JE BUURT

Blijf in contact

- Blijf op de hoogte van buurtactiviteiten

- Vind mooie tweedehands spullen, bijvoorbeeld wanneer je buur net die ene stoel verkoopt

- Leer je buren kennen bij naam en spreek elkaar voortaan aan op straat

Ontdek de kracht van dichtbij

• Vind lokale evenementen zoals buurtbarbecues, festivals en buurt activiteiten

• Ontdek lokale vlooienmarkten en kledingruil

• Kom alles te weten over restaurants en winkels bij je in de buurt

Vind diensten aan huis en aanbiedingen

• Vind aanbevelingen over een goede oppas uit de buurt

• Regel iemand die op je viervoeter kan passen of uit kan laten

• Vind aanbiedingen van bedrijven uit je buurt


DIT ZEGGEN BUREN OVER NEXTDOOR

""Voor Nextdoor wist ik niet dat er zoveel oppassers met goede aanbevlingen in de buurt woonden en op zoek waren naar werk. Het was makkelijk om de dochter van mijn buurman te vragen om op mijn zoon te passen na school."" - Sven, Schilderswijk

""We wilden voor onze vereniging oude apparaten, gereedschap, kleding en elektronica verkopen op de sectie Nextdoor Vondsten. In een mum van tijd kwamen onze buren langs om een deal te sluiten en de boel over te nemen. Het was makkelijker dan wat dan ook, en het voelt goed om te weten dat onze oude spullen een nieuw thuis hebben gevonden in de buurt."" - Peter, Museumkwartier

ONZE MISSIE

Als Nextdoor geloven we erin dat we door buren samen te brengen kunnen bij dragen aan een vriendelijkere wereld, waarin iedereen een buurt heeft om op te bouwen.

JE PRIVACY
Nextdoor zorgt ervoor dat je verbonden bent met echte mensen in de buurten die belangrijk voor je zijn. Jij bepaalt welke informatie je deelt en met wie je dit deelt.

Volg ons:

https://www.facebook.com/NextdoorNetherlands/
https://blog.nextdoor.nl/
https://twitter.com/nextdoor
https://instagram.com/nextdoor

Voortdurend gebruik van locatieservices op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen. Nextdoor draait geen locatieservices op de achtergrond, tenzij u ons toestemming geeft door optionele functies aan te zetten die dat vereisen.


Ledenovereenkomst: nextdoor.nl/member_agreement
Privacy: nextdoor.nl/privacy_policy

Nieuw

Versie 6.86.4

We zijn constant bezig om de Nextdoor-app nog beter te maken, zodat jouw ervaring leuk, snel en foutloos is. Deze update biedt bugfixes, prestatieverbeteringen en lokalisatie-updates

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
24,9K beoordelingen

24,9K beoordelingen

beter van niet ,

Prima app

Makkelijke app, je leert je buren beter kennen en het verhoogt de saamhorigheid in de buurt. Ook is deze app makkelijk als je een dienst nodig hebt of iets wil lenen.

Jan&Yo ,

Top!

Top app!

Turnhob ,

Misbruikgevoelig

Bij ons in de buurt worden onder namen van buurtbewoners brieven verstuurd om maar lid te worden. De personen versturen die brieven helemaal niet. Erg vaag en wekt vooral veel wantrouwen. Ik heb de app verwijderd en mijn account gedeactiveerd al zou ik graag zien dat al mijn gegevens daar verwijderd worden. Blijkbaar is de app te gevoelig voor misbruik en daar blijf ik graag ver uit de buurt van.

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste Turnhob,

Dank voor je bericht. Buren hebben via Nextdoor de mogelijkheid om andere buren uit te nodigen voor de app. Op die manier krijg je samen meer gedaan in de buurt. Denk hierbij aan een uitnodiging per e-mail, sms, etc. Daarnaast bieden we leden van Nextdoor de mogelijkheid om per brief andere buren uit te nodigen voor de app.

Ervaring leert dat het versturen van een uitnodigingsbrief een makkelijke en laagdrempelige manier is om met elkaar in contact te komen. Als een gebruiker ervoor kiest om een brief te sturen, dan zorgen wij ervoor dat deze wordt gedrukt en verzonden. Het is niet zo, dat wij een uitnodiging versturen namens een gebruiker als hij/zij daar niet expliciet opdracht voor heeft gegeven.

Graag helpen we je verder, als je nog vragen hebt. Neem dus vooral contact met ons op: https://help.nextdoor.com/s/contactus?language=nl_NL

Met vriendelijke groet,

Erwin

App-privacy

De ontwikkelaar, Nextdoor, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Contacten
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Vertrou­welijke informatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

CodeRED Mobile Alert
Nieuws
Spectrum News: Local Stories
Nieuws
NPR
Nieuws
Epoch Times: Live & Breaking
Nieuws
MxM News
Nieuws
CBS News: Live Breaking News
Nieuws