MyHeritage - Stamboom & DNA 17+

Voorouders en genealogie

MyHeritage.com

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Onderzoek uw herkomst, vind nieuwe familieleden en doe bijzondere ontdekkingen. Sluit u aan bij onze wereldwijde gebruikerscommunity en maak uw eigen stamboom. Wij maken het ontdekken van uw genealogie gemakkelijk en intuïtief.

Bouw uw eigen stamboom
Begin met uw eigen stamboom door een paar namen in te voeren, dan doet MyHeritage de rest. Onze matching technologie doet automatisch nieuwe vondsten voor u in onze uitgebreide collectie van 81 miljoen stambomen, gemaakt door gebruikers overal ter wereld, en in onze enorme database van 19 miljard historische documenten. Kijk hoe uw stamboom tot leven komt en ontdek moeiteloos uw familie oorsprong.

Ontdek eenvoudig uw familiegeschiedenis
MyHeritage kan uw stamboom heel makkelijk vergelijken met andere stambomen en historische documenten om nieuwe inzichten over uw voorouders te geven. Verrijk uw stamboom met de krachtige zoek- en matchingtechnologie van MyHeritage:
Smart Matches™: een unieke technologie die uw stamboom automatisch vergelijkt met andere stambomen om nieuwe informatie te geven over uw familiegeschiedenis.
Record Matches™: een innovatieve technologie die nieuwe informatie over uw voorouders zoekt in onze wereldwijde collectie historische documenten.
Instant Discoveries™: een handige functie die met één klik hele familietakken en foto's toevoegt aan uw stamboom.

Vind uw voorouders in historische documenten
Verken uw familiegeschiedenis in de enorme database van MyHeritage met wel 19 miljard historische documenten uit de hele wereld. Doorzoek miljoenen historische kranten, jaarboeken en andere historische archiefstukken die nergens anders te vinden zijn.

Verrijk uw stamboom met foto's
Leg oude en nieuwe familieherinneringen vast en deel ze. Scan uw familiefoto's rechtstreeks vanuit de app en gebruik onze AI-fototools om uw familiegeschiedenis tot leven te brengen. Kleur zwart-witfoto's automatisch in of herstel de kleuren van vervaagde foto's met MyHeritage In Color™. Breng vage gezichten scherp in beeld met MyHeritage Photo Enhancer. Leg de verhalen achter uw familiefoto's vast met de Photo Storyteller™ en bewaar deze voor toekomstige generaties.

MyHeritage DNA
In uw DNA ligt uw unieke etnische herkomst besloten. De DNA test bestaat uit een eenvoudig wangstrijkje dat u thuis uitvoert. Deze onthult uit welke van de 2.114 geografische regio's uw voorouders kwamen - meer gebieden dan andere tests bieden. U kunt familieleden vinden van wiens bestaan u eerder niet wist via DNA matching in onze DNA-database van 5 miljoen mensen op basis van gedeeld DNA. Bekijk uw DNA-uitslagen in de app; ze zijn privé en goed beveiligd en worden nooit zonder uw toestemming gedeeld.

Maak kennis met Deep Nostalgia™
Zou het niet geweldig zijn om uw oude familiefoto's tot leven te brengen? Om uw stamboom in een heel nieuw licht te zien en oude foto's van uw voorouders nieuw leven in te blazen? Met de nieuwe functie Deep Nostalgia™ van MyHeritage is dat mogelijk! Breng oude familiefoto's tot leven en zie uw voorouders in bewegend beeld!
Met Deep Nostalgia™ kunt u gezichten in oude foto's laten bewegen met een korte videoanimatie. Zo is het net is alsof uw familiegeschiedenis voor uw ogen wordt afgespeeld.
Deep Nostalgia™ gebruikt AI-technologie om historische foto's nieuw leven in te blazen en momenten uit uw familiegeschiedenis na te bootsen. Haal oude foto's en

MyHeritage brengt uw familiegeschiedenis binnen handbereik. Deep Nostalgia™ geeft u en uw familieleden een tastbare band met uw familiegeschiedenis met behulp van oude familiefoto's.

Met DeepStory kunt u uw familiefoto's laten spreken en een geanimeerde videobiografie maken van uw voorouders die hun levensverhaal vertellen. Upload een foto van een voorouder, voeg enkele details toe en u zult versteld staan.

Download nu en maak uw stamboom. Uw genealogie en familie oorsprong wachten erop om ontdekt te worden.

Nieuw

Versie 6.4.2

Nieuw! Scan volledige foto albums in minuten met de fotoscanner. Nu kun je deze oude familiefoto's die wegkwijnen in albums of schoenvakken in je kelder of zolder graven en ze gemakkelijk en snel digitaliseren, ze te behouden voor de komende generaties. Scan foto's in batches en de Photo Scanner pakt ze automatisch uit en slaat ze op als individuele foto's.

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
5,5K beoordelingen

5,5K beoordelingen

Valuon ,

MyHeritage brengt duidelijkheid

Doordat ik mijn DNA door MyHeritage heb laten testen heb ik duidelijkheid gekregen in mijn zoektocht naar mijn biologische vader. Dit heeft mij rust gegeven en puzzelstukjes op zijn plaatst gelegd. Tevens is het heel leuk om te zien wat de geschiedenis heeft gedaan in mijn stamboom. Dit is goed te zien in de stamboom van mijn biologische moeder en vader , maar ook van mijn ouders (degene die mij met liefde hebben opgevoed). Grappig is om te zien dat hobby’s of leefstijlen en zelfs beroepen , bijvoorbeeld paardensport, terugkomen . Echt een aanrader om je DNA eens te laten testen en je stamboom uit te zoeken, maar wees hier secuur in!

arnold-everbag ,

Inderdaad mafia

Je wordt doodgegooid met aankoopaanbiedingen en mail. Opzeggen via apple en/of de site niet mogelijk. Telefonische benadering niet mogelijk. Gemailde verzoeken worden niet beantwoord dit is fake. Niet doen

zongek ,

Prachtig materiaal

MyHeritage is een prachtig hulpmiddel om heel veel te weten te komen over jouw familie en afkomst. Ook ontdek je allerlei onbesproken info over jouw familie, zeker wanneer je het combineert met DNA onderzoek.

App-privacy

De ontwikkelaar, MyHeritage.com, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

FamilySearch Stamboom
Naslagwerken
Find a Grave
Naslagwerken
FamilySearch Herinneringen
Naslagwerken
Ancestry: Family History & DNA
Naslagwerken
BillionGraves
Naslagwerken
FamilySearch Get Involved
Naslagwerken