Mondly: Learn 33 Languages 4+

Learning Spanish French German

ATi Studios

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Leer Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Russisch, Amerikaans-Engels, Noors, Deens, Zweeds, Koreaans, Japans, Chinees, Arabisch, Nederlands, Thai, Grieks, Roemeens, Vietnamees, Indonesisch, Hindi, Hebreeuws, Pools, Bulgaars, Oekraïens, Tsjechisch, Kroatisch, Fins, Perzisch (Farsi), Hongaars, Afrikaans en Turks GRATIS.

Leer talen met gratis lessen elke dag. Laat Mondly u nieuwe talen snel en effectief aanleren. In slechts enkele minuten, kan u kernwoorden onthouden, zinnen vormen, uitdrukkingen leren en deelnemen aan gesprekken. Leuke taallessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak veel beter dan andere methoden voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een ervaren leerling? Bent u reiziger of een professional met een druk schema? Deze applicatie werkt perfect voor iedereen en past zich volledig aan uw noden aan.

Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en moderne spraakherkenningstechnologie – het is net alsof u uw eigen taalleraar in uw binnenzak heeft.
Download de applicatie voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.

De geheimen van een nieuwe taal leren
Herinnert u zich de taallessen op school? U begint met honderden basiswoorden en uitdrukkingen, gevolgd door een groot aantal grammaticalessen. Aan het einde van het semester was het moeilijk om een volledige zin te vertalen, zelfs “Hallo” in de vreemde taal bleek wat moeilijk. Dit is de traditionele manier voor het leren van een nieuwe taal. Mondly heeft een andere aanpak, die helemaal anders is dan de alledaagse taalcursus.

Dit is hoe de toekomst van taalcursussen eruitziet
De applicatie start met een gemakkelijk gesprek tussen twee personen. U begint snel kernwoorden te onthouden, en kunt hen gebruiken voor het vormen van zinnen en vragen. Aan het eind van de 45-minuut lange module, zult u in staat zijn om zelf een gesprek te voeren. Het is een effectieve manier voor het leren van zinnen. Moderne spraakherkenning en herhalende algoritmen maken de applicatie zeer doeltreffend voor het leren van nieuwe talen.

Hier zijn de belangrijkste redenen om Mondly te kiezen als uw taalleraar:

Moderne spraakherkenningstechnologie. Mondly weet precies hoe te luisteren naar uw woorden en zinnen. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u de taal op de correcte manier uitspreekt. Dit zal uw uitspraak verbeteren.

Alle features die hierboven werden beschreven maken Mondly de aangewezen leraar voor het leren van Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Russisch, Amerikaans-Engels, Noors, Deens, Zweeds, Koreaans, Japans, Chinees, Arabisch, Nederlands, Thai, Grieks, Roemeens, Vietnamees, Indonesisch, Hindi, Hebreeuws, Pools, Bulgaars, Oekraïens, Tsjechisch, Kroatisch, Fins, Perzisch (Farsi), Hongaars, Afrikaans en Turks GRATIS.

Aan het eind van deze taallessen, zult u de meest nuttige 500 woorden en zinnen kennen, en goed op weg zijn voor het leren van een compleet nieuwe taal!

LET OP!

Je hebt een abonnement nodig om toegang te krijgen tot het lesmateriaal van de taal van jouw keuze.
- Abonnement van 1 maand voor 9,99 €
- Abonnement van 12 maanden voor 47,99 €

Elk abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten laatste 24 uur voor het einde van de betaalperiode wordt opgezegd. Een abonnement via uw iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd voor dezelfde prijs. Deze automatische hernieuwing kan tenminste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Je kunt je abonnementsinstellingen wijzigen in je iTunes Account Settings. Na het opzeggen van je abonnement heb je tot het einde van de contractperiode nog volledige toegang tot de cursussen en features van de app.

Privacybeleid: www.mondly.com/privacy
Gebruiksvoorwaarden: www.mondly.com/terms

-------------------

BEZOEK ONS: mondly.com
VIND ONS LEUK: facebook.com/

Nieuw

Versie 10.23.0

Grote inhoudelijke update: 10 nieuwe cursussen Bedrijfscommunicatie bestaande uit:

• 240 boeiende lessen / 5500 quizzen
• meer dan 2000 nieuwe woorden en zinnen
• 3 vaardigheidsniveaus: beginner, gemiddeld, gevorderd

Speciaal kenmerk: Introductie van dynamische, gepersonaliseerde herhalingslessen.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
4,8K beoordelingen

4,8K beoordelingen

Nadzieja12 ,

App Mondly

Good app, but you need to pay a lot money for that app, this is my opinion.

inezviele ,

Supergoed !

Hele goede uitgebreide app

Joost de Jonge ,

Got scammed by Mothly

Bought the 33 language version last year for what I thought a big price, but I was thinking its for life so lets do It. Now I updated and they blocked everything I payed for since now you would need a subscription. Really feel scammed

Reactie van ontwikkelaar ,

Greetings from Mondly!

We'd like to help you with this issue. Please email us at ios@mondlylanguages.com.
Looking forward to hearing from you,

Ioana, Customer Care

Evenementen

Abonnementen

Learn languages
Learn languages
Unlimited Access to all courses and features
Gratis proefperiode

App-privacy

De ontwikkelaar, ATi Studios, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Leer Spaans – Mondly
Onderwijs
Leer Frans – Mondly
Onderwijs
Leer Engels – Mondly
Onderwijs
Leer Italiaans – Mondly
Onderwijs
Leer Duits – Mondly
Onderwijs
Learn Dutch: Language Course
Onderwijs

Suggesties voor jou

Xeropan: Learn languages
Onderwijs
WRD - Woordjes en taal leren
Onderwijs
Duits leren voor beginners
Onderwijs
50 talen leren
Onderwijs
Bright - Engels voor beginners
Onderwijs
FunEasyLearn - Learn Languages
Onderwijs