Megapolis: Bouw je stad‪!‬ 4+

Breng je droomstad tot leven‪!‬

Social Quantum

Ontworpen voor iPad

    • 4,5 • 2,2K beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Dames en heren, welkom bij Megapolis - een stadsbouwsimulator waar je 's werelds beste metropool kunt bouwen. Met Megapolis, een echt economisch simulatiespel gebaseerd op de regels van de markt, kun je naar hartenlust je eigen stad ontwerpen! Megapolis is leuk voor het hele gezin - het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor soort speler je bent. Elke beslissing is aan jou, terwijl je vredige stadje uitgroeit tot een uitgestrekte megapolis. Zodra u uw eigen strategie begint te ontwikkelen, bent u niet meer te stoppen!

Neem slimme zakelijke beslissingen om uw burgers tevreden te houden en ontwerp uw skyline. Het is er allemaal om van te genieten! Word de creatiefste magnaat die de wereld ooit heeft gezien - en ook de beste bouwer! Bouw, breid uit, plan uw strategie - Megapolis ligt in jouw handen!

In Megapolis verveel je je nooit, er zijn volop mogelijkheden om te groeien! Bouw een brug om nieuwe gebieden te ontsluiten en een perfecte stedelijke infrastructuur te creëren; wetenschappelijke kennis bevorderen door een onderzoekscentrum op te richten; breid uw mijnbouwindustrie uit voor natuurlijke hulpbronnen; word een echte oliemagnaat en nog veel meer... the sky is the limit in je stadssimulatie!

Creëer realistische gebouwen en monumenten
Heb je ooit Stonehenge, de Eiffeltoren en het Vrijheidsbeeld willen zien, allemaal in dezelfde straat? Nou, dat kan nu! Bouw honderden beroemde gebouwen en monumenten die er precies hetzelfde uitzien als hun tegenhangers in de echte wereld. Bouw huizen, wolkenkrabbers, parken en kies de monumenten die je aan je skyline wilt toevoegen. Bouw een brug om je districten met elkaar te verbinden en plaats gebouwen strategisch om de belastingen te laten stromen en je stad te laten groeien. Er is altijd wel iets nieuws en spannends dat jouw stad uniek maakt!

Bouw stedelijke infrastructuur
Megapolis groeit voortdurend! Creëer een van de drukste transportknooppunten ooit en voorzie je burgers van alle zegeningen van de moderne beschaving. Bouw infrastructuur zoals een ringweg voor autoverkeer, een spoor- en treinstations voor vracht- en passagierstreinen, luchthavens met een vloot vliegtuigen om vluchten over de hele wereld te versturen, en nog veel meer!

Wetenschappelijke kennis bevorderen
Om sneller vooruitgang te boeken en de melkweg te veroveren, heeft je Megapolis zeker een onderzoekscentrum nodig! Ontdek nieuwe materialen, verbeter je technische vaardigheden en bouw een ruimtehaven om raketten de ruimte in te schieten. Vergeet niet te investeren in hightech apparatuur, zoals onderzoeksboten, atmosferische dieptemeters, onderzoeksvoertuigen voor diep onder water en nog veel meer!

Ontwikkel een industrieel complex
Ontwikkel uw eigen productiesysteemstrategie in de industriële simulator. Ontwikkel afzettingen, verzamel en verwerk grondstoffen, bouw fabrieken, win en raffineer olie, en meer. Kies je eigen pad en word een echte industriële tycoon!

Met...
- Real-life gebouwen en monumenten
- Onderzoekscentrum: wetenschappelijke kennis bevorderen om sneller vooruitgang te boeken
- Industrieel complex: grondstoffen verzamelen en verwerken
- Infrastructuurupgrades: spoorwegen, luchthavens, ringwegen, schepen en meer
- Militaire basis: ontwikkel nieuwe wapens en doe mee aan de wapenwedloop
- Staatswedstrijden: creëer je eigen staat en doe mee aan de wedstrijden

Houd van simulatie van het stadsleven in je bouwsimulator!
Let op: Megapolis is gratis om te spelen, maar sommige game-items kunnen ook voor echt geld worden gekocht. Als je wilt, kun je deze items gratis verdienen door simpelweg het spel te spelen: advertenties bekijken, wedstrijden winnen, elke dag inloggen , handelen met andere spelers en nog veel meer.

Om Megapolis te spelen is een internetverbinding vereist om de nieuwste updates te downloaden, je voortgang automatisch op te slaan en met je teamgenoten te communiceren in dit stadsbouwsimulatiespel.

Nieuw

Versie 10.10.1

Dear players! We continue to work hard to make the gameplay even smoother and more interesting. In this update, we have fixed some minor bugs to make playing the game even more enjoyable. Install the update and keep building your Megapolis!

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
2,2K beoordelingen

2,2K beoordelingen

John Hijnen ,

Bug latest updat

After the last update I can’t use gifted items in the Temporary storage anymore. When i’m in the pop up with all the materials and I press Apply, the pop up disappears.

echor6s ,

This game is awesome

I love the game but i want a restart feature because i messed up my city

Reactie van ontwikkelaar ,

If you'd like to restart your city, please contact our tech support via 'Help' in the game, and we'll give you a hand.

mr. Libero ,

Last update breaks a lot

Since the last update I can't easily filter on sending neighbour gifts, can't update the bus route recipients. Been seeing more of these quirky updates recently....what's going on?!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello. We are pleased to announce that we have released update 10.2. Please update your game to the latest version and let us know if the issues you are experiencing have been resolved.

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, Social Quantum, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Train Conductor World
Games
Real Excavator Simulator 3D
Games
我的大学:学校经营类游戏
Games
Citytopia® Build Your Own City
Games
我是老司机 - 遨游中国
Games
Bad Bridge
Games