Medicijn en Pil Herinnering 4+

MyTherapy - Medicatie wekker

smartpatient GmbH

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Vergeet uw pil en andere medicijnen nooit met MyTherapy's medicatie herinnering!

Uw pil herinnering app die meer kan dan alleen pillen bijhouden. Houdt belangrijke informatie, zoals bloeddruk en gewicht bij, houdt een symptoomverslag bij en deel alle informatie met uw arts of apotheker via een PDF-afdruk.

Hoe MyTherapy u kan helpen:
- Betrouwbaar behandelplan dat u herinnert aan uw medicijnen, metingen en activiteiten
- Herinneringen als uw medicijnen bijna op zijn
- Volg uw symptomen en welzijn
- Houd uw bloeddruk, gewicht, hartslag en vele andere metingen bij
- Gezondheidsrapport beschikbaar per email
- Veilig, gratis en géén advertenties


Uw Medicijnen Herinnering en Gezondheid Tracker App:
Of het nu één keer per dag is of vaker, het is niet altijd gemakkelijk om te onthouden of u uw medicijnen gebruikt zoals bedoeld. MyTherapy helpt u door herinneringen altijd op
Met ondersteuning, variërend van anticonceptiepillen tot insuline-injecties en een uitgebreide database van zowel recept- als vrij verkrijgbare medicijnen, is MyTherapy eenvoudig in te stellen om aan uw behoeften te voldoen.
Naast het herinneren aan medicijnen kan MyTherapy ook gebruikt worden als activiteit herinnering om bij te dragen aan een gezonde levensstijl.
Verder kunt u ook herinneringen ontvangen om uw bloedsuikerspiegel te volgen, uw hartfrequentie bij te houden of een van de andere 20+ metingen die ondersteund worden uit te voeren.
Met het symptoom en stemmingsjournaal kunt u zowel uw fysieke als mentale welzijn registreren, zodat u de voortgang van uw behandeling in de loop van de tijd kunt volgen.
De informatie van al deze functies kan worden samengevoegd in een uitgebreid gezondheidsrapport dat u per e-mail wordt toegestuurd in PDF-indeling, zodat u het gemakkelijk kunt delen met uw arts of apotheker.
MyTherapy levert al deze functies in een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en toegankelijke interface die vrij is van advertenties.

Ondersteund door academisch onderzoek:
Wij zijn ervan overtuigd dat MyTherapy mensen kan ondersteunen om op een juiste manier medicijnen in te nemen, dit wordt ondersteund door academisch onderzoek. Uit het laatste onderzoek, uitgevoerd door Charité Universitätsmedizin Berlin, bleek een verbetering in medicijnaanhankelijkheid en fysieke activiteit bij patiënten met vetmetabolisme.
Het versterkt onze overtuiging om mensen te ondersteunen die medicijnen gebruiken voor chronische aandoeningen en andere behandelingsbehoeften.

Data Privacy
Het beschermen van uw gegevens is voor ons van het grootste belang. Om de veiligheid, beveiliging en privacy van uw gegevens te garanderen, delen of verkopen we uw gegevens nooit aan derden en houden we ons aan de strikte Europese privacywetgeving.
Ons privacybeleid is hier te vinden:
https://legal.mytherapyapp.com/mytherapy_privacy_policy.html#part-nl

Uw mening telt!
We zijn continu bezig om van MyTherapy de beste medicijnen herinnering te maken. Uw ideeën, suggesties en feedback kunt u aan ons doorgeven via de app of door te mailen naar support@mytherapyapp.com

Voor meer informatie:
https://www.mytherapyapp.com/nl

Nieuw

Versie 3.167.1

Bugfixes en prestatieverbeteringen. Bedankt voor het gebruiken van MyTherapy. Uw feedback is belangrijk voor ons. Als u problemen ondervindt of suggesties heeft, kunt u een e-mail sturen naar support@mytherapy.com. We doen ons best om MyTherapy nog beter te maken. Als u ons met minder dan 5 sterren beoordeel heeft en u bent tevreden met onze reactie, zouden we het waarderen als u uw beoordeling bijwerkt.

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
1,3K beoordelingen

1,3K beoordelingen

Sjocolaatje ,

Prachtige app

Doet wat hij moet doen. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering maar in de basis een hele goede app waar je ook complexe inname schema's mee kan instellen.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor uw goede beoordeling! Het is altijd leuk om te horen dat onze pil herinnering goed werkt. Als u nog opmerkingen of vragen heeft kunt u ons contacteren via support@mytherapyapp.com

Gipsje ,

Makkelijke hulp om aan je medicatie inname te denken.

Stel zelf de tijd in voor de inname van je medicatie. Super handig.

One Irish Rover ,

medicijnwekker

“My therapy “ gebruik ik dagelijks. Twee keer per dag herinnert deze medicijnwekker mij aan het innemen van mijn pillen. Het is een sport om My therapy te snel af te zijn: de medicatie al ingenomen te hebben op het moment dat de (optioneel) ingestelde auditieve herinnering het medicijnsignaal afgeeft. De dagelijkse ‘beloning’ na het innemen van de laatste pillen is grappig: een foto. Jammer dat (nog) niet gekozen kan worden voor meer op het individu toegesneden foto’s. Misschien een update bij een volgende versie?

App-privacy

De ontwikkelaar, smartpatient GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Pill Reminder Medication Alarm
Geneeskunde
Herinneringen voor Medicijnen
Geneeskunde
Max - Pill reminder
Geneeskunde
Medicatie & Pil Herinnering
Geneeskunde
PillBox: Medication Reminder
Geneeskunde
Cute Pill Reminder
Gezondheid en fitness