Marvel Contest of Champions 12+

Vechtspel met superhelden

Kabam Games, Inc.

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De grootste namen uit het Marvel-universum staan klaar voor de strijd!

Zet je schrap voor spectaculaire een-tegen-een-gevechten met je favoriete Marvel-superhelden en -superschurken in de ultieme kosmische krachtmeting! Spider-Man, Iron Man, Wolverine en meer staan klaar om voor je te vechten! Stel een team samen en ga de strijd aan om de ultieme Marvel-kampioen te worden!

WELKOM BIJ DE KRACHTMETING:
Captain America vs. Iron Man! Hulk vs. Wolverine! Spider-Man vs. Deadpool! De grootste gevechten in de geschiedenis van Marvel in de palm van je hand! De hebberige Collector heeft je opgeroepen om een epische strijd te voeren tegen boosaardige schurken, waaronder Thanos, Kang the Conqueror en nog veel meer! Beleef de ultieme free-to-play vechtgame op je mobiele apparaat... Marvel Contest of Champions!

WERK SAMEN MET VRIENDEN:
• Sla de handen ineen met vrienden en andere Uitverkorenen om de sterkste alliantie te bouwen
• Bedenk strategieën met je alliantie en help ze om hun kampioenen op de been te houden
• Vecht naar de top in alliantie-evenementen en speel samen alliantie-missiereeksen op speciale missiekaarten om exclusieve alliantie-beloningen te verdienen
• Stel je alliantie op de proef door tegen allianties van over de hele wereld te strijden in alliantie-oorlogen!

BOUW JE ULTIEME TEAM KAMPIOENEN:
• Stel een machtig team helden en schurken samen (kies uit kampioenen als Iron Man, Hulk, Wolverine, Storm, Star-Lord, Gamora, Spider-Man, Deadpool, Magneto en Winter Soldier)
• Begin aan missies om Kang en Thanos te verslaan en neem het op tegen een mysterieuze nieuwe kosmische bedreiging om de totale ondergang van het Marvel-Universum tegen te gaan
• Verbeter de offensieve en defensieve kracht van je team met verschillende verbeteringen

VERZAMEL DE MACHTIGSTE SUPERHELDEN (EN SCHURKEN!):
• Verzamel, verbeter en beheer je team van helden en schurken om synergiebonussen te ontvangen op basis van teamgenoten en relaties uit de Marvel Comics-stripboeken
• Breng Black Panther en Storm samen of Cyclops en Wolverine voor bonussen, of stel een team samen van Guardians of the Galaxy voor een teamgenotenbonus
• Hoe sterker de kampioen, hoe beter hun eigenschappen, vaardigheden en superkrachten
• Er worden voortdurend nieuwe kampioenen toegevoegd aan de game!

MISSIES EN GEVECHTEN:
• Beleef een spannende verhaallijn in de klassieke Marvel-stijl
• Vecht tegen een breed scala aan helden en schurken in iconische locaties van over het Hele marvel-Universum, zoals Avengers Tower, Oscorp, de Kyln, Wakanda, het Ongetemde Land, Asgard, de S.H.I.E.L.D. Helicarrier en meer!
• Verken dynamische missiekaarten en stort je in een bloedstollende knokpartij met een besturing die speciaal ontworpen is voor mobiele apparaten

Vind ons leuk op Facebook: www.facebook.com/MarvelContestofChampions
Abonneer je op YouTube: www.youtube.com/MarvelChampions
Volg ons op Twitter: www.twitter.com/MarvelChampions
Volg ons op Instagram: www.instagram.com/marvelchampions
www.playcontestofchampions.com

GEBRUIKSVOORWAARDEN:
Lees deze Gebruiksvoorwaarden overeenkomst en onze Privacyverklaring zorgvuldig door voordat u van onze services gebruikmaakt, aangezien zij de verhouding tussen u en Kabam beheersen.

https://kabam.com/privacy-notice/?lang=nl
https://kabam.com/terms-of-service/?lang=nl

Nieuw

Versie 44.0.1

NIEUWE MISSIES EN EVENEMENTEN
Evenementmissie - Zet wat anders op
Omdat hun eigen "web van het lot" lijkt te werken, nodigen Miles, Peter en Gwen andere Spider-mensen uit om mee te doen aan de krachtmeting. SPIDER-PUNK stemt hiermee in, maar reist niet alleen af naar de Battlerealm. Een andere Hobie Brown, die zichzelf PROWLER noemt, wordt samen met hem dit universum binnengerukt. Is de krachtmeting wel klaar voor een dubbele dosis Hobie? Of verandert dit concert van Spiders in een multiversale mosh-pit? Ontdek het zelf in ZET WAT ANDERS OP.


Akte 8 hoofdstuk 4
Na het verslaan van Cerastes ontdekken Carina en haar team de volledige omvang van het complot van Ouroboros, dat tot een oorlog in het hele Battlerealm leidt! Met deze informatie haasten de helden zich naar Carina's Raad in de hoop Ouroboros en Glykhan voor eens en altijd te stoppen. Maar is er licht aan het einde van deze tunnel vol verschrikkingen? Of is dit een vlam die de krachtmeting zal verteren? Ontdek het in akte 8 - hoofdstuk 4: DONKERSTE DAGERAAD.

Winter vol rampspoed
Het hoogtepunt van je pijn en RAMPSPOED zien we deze week, als je af moet rekenen met alle 4 de voorgaande gevechten plus 2 NIEUWE GEVECHTEN in niet één maar twee pijnlijke paden! Maar wees niet bang, want je hebt de hele maand de tijd om deze heroïsche taak uit te voeren. Maar pas op: deze ontmoetingen zijn niet voor bangeriken en overspoelen je met RAMPSPOED. Om de beproevingen nog lastiger te maken, bevat deze missie van een maand lang niet 2, niet 3, maar 4 solo-doelen die je moet overwinnen!


NIEUWE KAMPIOENEN

King Groot (Deathless)
In de afgelopen jaren hebben kampioenen uit het dodenrijk een aanval uitgevoerd op de Battlerealm. Met de macht van de Steen des doods creëerde Thanos naamloze, lege versies van de helden van de Battlerealm. Een paar van deze kampioenen kregen een kwaadaardige wil en werden verheven tot de Deathless, om zijn legers te leiden en chaos en vernietiging te zaaien. King Groot was de tweede Deathless die hij creëerde. Oprijzend uit het kreupelhout van een dor, buitenaards bos, overwint de Deathless meester van de as alles!



NIEUWE FUNCTIES EN VERBETERINGEN


Meesterschapsuitrusting-pagina's
Je kunt nu meerdere meesterschapsinstellingen opslaan en hier tussen schakelen! Stel maximaal drie meesterschapsuitrustingen in en wissel ertussen wanneer je maar wilt voor een vast bedrag van 35 eenheden.

Verdedigingsstandaard voor alliantie-oorlog
Selecteer een van je meesterschapsuitrusting-pagina's als je verdedigingsstandaard voor alliantie-oorlogen, en dan gebruikt deze die meesterschapsinstelling in plaats van je huidige actieve bij het plaatsen van je alliantie-oorlogsverdedigers. De verdedigingsstandaard voor alliantie-oorlogen is gratis te gebruiken. Deze functie wordt later in de maand na het huidige alliantie-oorlogsseizoen gelanceerd.

Alliantie-oorlogsupdates
Er komen updates aan voor de Alliantie-oorlog - Blijvende plaatsingsfase! Deze verbeteringen pakken pijnpunten aan voor allianties die doorgaans minder dan drie Gevechtsgroepen bevatten. Het alliantieleiderschap kan nu zelf bepalen of ze het automatisch wissen van defensieve plaatsingen van specifieke Gevechtsgroepen in- of uitschakelen aan het einde van een oorlog, of ervoor kiezen om individuele plaatsingen van de Gevechtsgroepen zelf te verwijderen in plaats van te vertrouwen op leden om dit te doen. Het alliantieleiderschap kan nu ook schakelen tussen automatische of handmatige plaatsing van verdedigers op kaarten boven/onder je huidige moeilijkheidsgraad.

Saga-kampioensbadges
Om de saga-kampioenen beter te herkennen, komen we ook met speciale saga-kampioensbadges! Elke kampioen in de saga-groep heeft een saga-badge in zijn of haar profiel in de hele krachtmeting. Deze badges volgen het thema van de actieve saga, waardoor het makkelijk te zien is welke kampioenen voordelen hebben van de saga.

Dit alles en meer! Bekijk de volledige lijst met updates op playcontestofchampions.com

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
15,7K beoordelingen

15,7K beoordelingen

Pandeirista ,

Geweldig

Ik vind alles er goed aan maar ik wil graag dat quiksilver erin word gezet want heel veel x-men zitten erin maar niet quiksilver

Suus0172 ,

Nog nooit zo’n hoofdpijn gehad van een spel

Dit spel is echt ongelofelijk en de mensen die erachter zitten (KABAM) zijn echt stelletje oplichters ik speel dit spel al 2 jaar omdat ik het in het begin erg leuk vond maar daarna kwamen er zo veel veranderingen waar het spel steeds minder van wordt en het spel is steeds meer gaan haperen. Je komt echt amper voorruit in dit spel waardoor ze mensen soort dwingen om geld te gaan uitgeven. In alliance wars hebben jullie echt alles verpest. Met kristallen heb je NOOIT tot AMPER geluk. Jullie maken dingen onmogelijk waardoor ik er helemaal klaar mee ben met het spel EN KABAM. Gelukkig ben ik altijd free2play geweest maar KABAM JULLIE ZIJN VERSCHRIKKELIJK vanaf vandaag stop ik ermee

Super dun! ,

🔥🔥🔥

👍🏽👍🏽

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, Kabam Games, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

MARVEL Future Fight
Games
Injustice 2
Games
MARVEL Strike Force: Squad RPG
Games
Power Rangers: Legacy Wars
Games
Injustice: Gods Among Us
Games
Grand Superhero Justice Sim
Games