Leer Amerikaans Engels –Mondly 4+

Een taal leren spreken

ATi Studios

    • 4,5 • 25 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Leer Amerikaans-Engels met gratis lessen elke dag. Mondly doet u kennismaken met de Amerikaans-Engelse taal op een snelle en effectieve manier. In slechts enkele minuten, kunt u de meest belangrijke Amerikaans-Engelse woorden onthouden, zinnen vormen, Amerikaans-Engelse zinnen leren en deelnemen aan Amerikaans-Engelse gesprekken. Onze leuke Amerikaans-Engelse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Amerikaans-Engelse taal? Een reiziger of professional met een druk schema? Deze applicatie is zeer geschikt, want ze past zich aan uw noden aan. Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en modern spraakherkenningssysteem – het is net alsof u uw eigen Amerikaans-Engelse leraar in uw binnenzak heeft.
Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.

De geheimen van een nieuwe taal leren
Herinnert u zich de Amerikaans-Engelse lessen in school? U begint met honderden basiswoorden en uitdrukkingen, gevolgd door een groot aantal Amerikaans-Engelse grammaticalessen. Aan het einde van het semester, was het moeilijk om een volledige zin te vertalen, zelfs “Hallo” in de Amerikaans-Engelse taal bleek wat moeilijk. Dit is de traditionele manier voor het leren van een nieuwe taal. Mondly heeft een andere aanpak, die helemaal anders is dan de alledaagse taalcursus.

Dit is hoe de toekomst van taalcursussen eruitziet
De applicatie start met een gemakkelijk gesprek tussen twee personen. U begint snel kernwoorden te onthouden, en kunt hen gebruiken voor het vormen van zinnen en vragen, en aan het eind van de 45-minuut lange module, bent u in staat om zelf een gesprek te voeren. Het is een effectieve manier voor het leren van Amerikaans-Engelse zinnen. Moderne spraakherkenning en herhalende algoritmen maken de applicatie zeer doeltreffend voor het leren van nieuwe talen.

Hier zijn de belangrijkste redenen om Mondly te kiezen als uw leraar Amerikaans-Engels:

Moderne spraakherkenningstechnologie. Mondly weet precies hoe te luisteren naar uw Amerikaans-Engelse woorden en zinnen. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u Amerikaans-Engels op de correcte manier uitspreekt. Dit zal uw uitspraak verbeteren.

Leer hoe u een gesprek in het Amerikaans-Engels kunt voeren. Gesprekken kunnen voeren is één van de belangrijkste reden voor het volgen van deze gratis cursus Amerikaans-Engels. Het kan u helpen om een Amerikaans-Engelse woordenschat op te bouwen met veelgebruikte naamwoorden en werkwoorden, en helpt u ook om goed Amerikaans-Engels te spreken.

Voor u het weet, aan het einde van deze Amerikaans-Engelse lessen, kent u de meest nuttige 5000 woorden en zinnen, waarmee u snel een nieuwe taal kunt leren.

------------------------------

LET OP!

Je hebt een abonnement nodig om toegang te krijgen tot het lesmateriaal van de taal van jouw keuze.
- Abonnement van 1 maand voor 9,99 €
- Abonnement van 12 maanden voor 47,99 €

Elk abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten laatste 24 uur voor het einde van de betaalperiode wordt opgezegd. Een abonnement via uw iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd voor dezelfde prijs. Deze automatische hernieuwing kan tenminste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Je kunt je abonnementsinstellingen wijzigen in je iTunes Account Settings. Na het opzeggen van je abonnement heb je tot het einde van de contractperiode nog volledige toegang tot de cursussen en features van de app.

Privacybeleid: www.mondly.com/privacy
Gebruiksvoorwaarden: www.mondly.com/terms

------------------------------

BEZOEK ONS: mondly.com
VIND ONS LEUK: facebook.com/mondlylanguages

Nieuw

Versie 7.1.13

We hebben een nieuwe module met vijf speciale cursussen voor professionals gecreëerd, die zijn samengesteld uit meer dan 100 nieuwe lessen voor Restaurantpersoneel, Hotelreceptionisten, Winkelassistenten, Stewardessen, Gezondheidswerkers, beschikbaar in 33 talen. Deze nieuwe cursussen zijn aangepast aan de huidige tijd om betere kansen te creëren op de arbeidsmarkt en hopelijk de taalbarrière te doorbreken en meer begrip tussen mensen te kweken.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
25 beoordelingen

25 beoordelingen

guyvanvolen ,

Geweldig

Ik leer het veel beter hier..😁🤘🏼

Dvhilten ,

Teveel simpele herhalingen, niveau to easy

De vrouwlijke chatbot heeft een irritante en hoge akelige stem

Reactie van ontwikkelaar ,

Greetings from Mondly!

Thank you for sharing your thoughts. If you encounter any issues while enjoying the Mondly experience, please let us know at ios@mondly.com and we'll help right away.

Looking forward to hearing from you,
Ioana, Customer Care

Ed2ED ,

EdtoEd

Bueno,Heel goed, very good, hopi bon.

App-privacy

De ontwikkelaar, ATi Studios, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Mondly: Learn 33 Languages
Onderwijs
Leer Spaans – Mondly
Onderwijs
Leer Frans – Mondly
Onderwijs
Leer Engels – Mondly
Onderwijs
Leer Italiaans – Mondly
Onderwijs
Leer Duits – Mondly
Onderwijs

Suggesties voor jou

English Conversation Practice
Onderwijs
Basic English - ESL Course
Onderwijs
Everyday English Speaking
Onderwijs
Special English Listening
Onderwijs
Accent Training
Onderwijs
Engels Leren voor en Beginners
Onderwijs