kinderen arabisch alfabetten boek voor voorschoolse Kindergarten & peuters met gratis phonics & kinderliedje spelstijl lied als een educatieve app voor montessori leren brieven plezier gelezen door geluid gezicht & touch aan woordenschat te verbeteren‪.‬ 4+

Preschool Kindergarten Kids Academy : Educational Learning Kid Games - Books - Free Songs

Ontworpen voor iPad

    • 1,0 • 1 beoordeling
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

kinderen arabisch alfabetten boek voor voorschoolse Kindergarten & peuters met gratis phonics & kinderliedje spelstijl lied als een educatieve app voor montessori leren brieven plezier gelezen door geluid gezicht & touch aan woordenschat te verbeteren is een zeer interactieve en kleurrijke app voor kinderen om Arabisch Alif Baa Taa huruf en basis woorden te leren in een zeer aantrekkelijke manier.
Elke letter heeft meerdere woorden die beginnen met het, met een hoge kwaliteit beeld en geluid om kinderen aandacht te krijgen.
De applicatie speelt ook een belangrijke rol bij het verbeteren kind IQ en woordenschat.
De meezinger bevat elke letter in een mooie ballon met een lied op de achtergrond waarin kinderen aandacht te krijgen en hen te helpen Alif Baa Taa alfabetten te leren in een zeer grappige aantrekkelijke manier, die hen voorbereiden op school.

Nieuw

Versie 2.0

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Rettet en mindre fejl

Beoordelingen en recensies

1,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Weer een bijnaam die bestaat? ,

Dit is niet normaal

1. De omschrijving van de app mag wel wat duidelijker (zinnen die gewoon niet kloppen).
2. Zoveeeel reclames ben ik nog noooit tegengekomen in een app. En dan ook nog dat je ze letterlijk niet weg kan klikken!!
3.İn de omschrijving staat dat de app de İQ van de kinderen helpt te verhogen. Heeft de ontwikkelaar uberhaupt een iQ?? Kijk alsjeblieft naar de plaatjes, welke woorden komen er in voor?? Geweer! Mes! Hamer! Bijl! Oorlogstanks! En dan nog een vlag van Palestina! Waar gaat deze app over? Over oorlog? Moeten we dit onze kinderen leren? Moeten de kinderen de letters onthouden door middel van deze oorlogsplaatjes? Deze app heb ik echt per toeval gedownload (was gewoon op zoek naar nederlandse apps die helpen de woordenschat te verhogen) en ik schrok ervan. En dan nog in de omschrijving vermelden dat er grappige plaatjes staan..is dit grappig? Dit maakt me misselijk. Walgelijk!! Om meer duidelijkheid te krijgen heb ik de app in een andere taal gedownload,maar daar zag ik tot mijn grote verbazing geen enkele plaatje wat over oorlog gaat! Deze app moet onmiddelijk verwijderd worden!

App-privacy

De ontwikkelaar, Preschool Kindergarten Kids Academy : Educational Learning Kid Games - Books - Free Songs, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Engels leren ABC alfabetten HD
Onderwijs
Kinderen Islamitisch Quiz : deel 3 ( Moslims kinderen KORAN Risalat Ramadan Islam kennis en iq vaardigheden )
Onderwijs
Kinderen Arabische alfabetten Flash kaarten leuk voor jongens & meisjes
Onderwijs
Moslim Kinderen Islamitisch Quiz Vol: 1
Onderwijs
Kinderen Islamitisch Quiz : deel 2 ( Moslims kinderen Tauheed namz roza zakat haj Islam kennis iq vaardigheden)
Onderwijs
ABC Brieven met Phonics Fun
Onderwijs

Suggesties voor jou

Arabic Alphabet with sounds
Onderwijs
Elifba Öğreniyorum: Şarkılarla
Onderwijs
Muslim Kids Series : Mufradat
Onderwijs
Write and learn Arabic letters
Onderwijs
Arabic Alphabet الحروف العربية
Onderwijs
Arabic 101 - Learn to Write
Onderwijs