KAYAK: Tickets, hotels, auto 4+

Plan vakanties en boek Trips

KAYAK

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek KAYAK PriceCheck, exclusief beschikbaar via de app. Upload een screenshot van je vluchtgegevens en KAYAK doorzoekt honderden websites voor een lagere prijs.

KAYAK doorzoekt honderden reiswebsites. Zo heb jij al je mogelijkheden op een rijtje en kun je kiezen wat het beste bij je past. Vergelijk prijzen, bepaal een budget, plan je trip en meer.

IN ONZE APP
• Prijzen van elke website dubbelchecken. Met KAYAK PriceCheck kun je een screenshot van een vliegdeal uploaden. Wij doorzoeken vervolgens honderden websites voor een betere deal.
• De vlucht vinden die je zoekt. Vergelijk vluchtopties van honderden websites en kies met onze filters welke het beste bij je past.
• App-only hoteltarieven. Vind mobile-only prijzen voor geselecteerde hotels.
• Autodelen: Zoek niet alleen naar traditionele verhuurbedrijven, maar ook naar autodelen voor meer opties (en wellicht ook betere prijzen).
• Weten wanneer prijzen wijzigen. Houd de zoekresultaten voor je trip in de gaten en ontvang een melding wanneer de prijzen wijzigen.
• Zoeken binnen je budget. Heb je 300 euro te besteden? Met KAYAK Explore vind je alle mogelijkheden die je hebt met jouw budget.

ALLEEN IN DE KAYAK-APP
• Vluchtinfo: Ontvang meldingen als er iets aan je vlucht verandert of houd vluchten bij zodat je kunt zien of je je verbinding gaat halen.
• Offline trips: Je kunt al je ticketbevestigingen en reserveringen laden in Trips en deze bekijken, ook als je niet verbonden ben met internet.
• Bagage-afmetingen: Richt je camera op je bagage en wij laten je weten of de afmetingen goed zijn voor je vlucht zonder dat je extra kosten hoeft te betalen.

FEEDBACK? GRAAG!
Heb je vraag of heb je hulp nodig? Stuur ons een bericht via https://www.kayak.com/help en we helpen je graag.

MEER OVER KAYAK
Vind vluchten, hotels, vakantiehuizen, huurauto's en meer, en filter op wat jij het belangrijkste vindt. Denk bijvoorbeeld aan een huisdiervriendelijk boetiekhotel met en zwembad. Of een vierdeurssedan met ophaalservice van de luchthaven. Wij voegen alle geweldige deals van je favoriete websites samen.

DOORZOEK HONDERDEN VLUCHTEN TEGELIJK
Met opties voor filters en flexibiliteit kun je snel zoeken en boeken wat het beste bij je past.

MEER OPTIES = MEER BESPAREN
Vind mobile-only tarieven en exclusieve deals in de app. Stel prijsalerts in en blijf op de hoogte van wanneer de prijzen voor vliegtickets, huurauto's en hotels dalen.

MAAK JE REISSCHEMA TERWIJL JE PLANT
Met onze tool Trips heb je al je plannen op één plek. Ontvang meldingen over vlucht- en gatewijzigingen, vind je boardingpass on- en offline en deel je reisplannen met je vrienden; allemaal op één plek. Je kunt je inbox synchroniseren of handmatig delen van je trip toevoegen, van reis- en restaurantbevestigingen tot notities over wat je wilt doen.

HUURAUTODEALS
Zoek op meer dan 70.000 locaties naar de perfecte huurauto. Boek zonder risico door te filteren op een gratis annuleringsbeleid.

VIND EEN HOTEL... OF EEN HUIS
Bekijk welke accommodaties er zijn, van grote hotelketens en resorts tot lokale boetiekjes en appartementen, blokhutten, strandhuizen en meer. Filter op gratis annulering als je denkt dat je plannen nog kunnen wijzigen.

Plan je volgende Trip met KAYAK. Download nu en plan een geweldige trip.

Nieuw

Versie 236.0.0

We hebben hier en daar wat bugs gefixt om de app nog beter te maken.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
1,6K beoordelingen

1,6K beoordelingen

Brooklyn-NL ,

A travelers must have

An app-solutely must have for travelers, always find the cheapest flights available. I love Kayak!!

Rolling J. Stone ,

Out dated

Built in 1996

Pannēkoek ,

Superhandig!

KAYAK prijsalert geeft echt de laagste prijzen en is supergebruiksvriendelijk. Naast Skyscanner de beste site om te oriënteren/boeken!

App-privacy

De ontwikkelaar, KAYAK, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Cheapflights: Flights & Hotels
Reizen
CheapOair: Cheap Flight Deals
Reizen
Cheap Vliegtickets - LM
Reizen
Vliegtickets — WayAway
Reizen
FlightHub - Find Cheap Flights
Reizen
momondo: Vlucht, hotel, auto
Reizen