Hoopa City 4+

Bouw je eigen geweldige stad‪!‬

Dr. Panda Ltd

Ontworpen voor iPad

    • € 3,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

**Van de makers van Dr. Panda games! Ontwerp en bouw je eigen wereld in Hoopa City! Gebruik verschillende elementen en bouw wegen, huizen en nog heel veel meer met je favoriete nijlpaard uit de Dr. Panda games! Kan je de geheime combinatie voor elk gebouw vinden?

Laat je verbeelding de vrije loop en bouw een dorp of stad naar eigen ontwerp in Hoopa City! Gebruik verschillende elementen en combineer ze om allerlei soorten gebouwen te maken! Vul het landschap met winkels, wegen, scholen en zelfs attractieparken of sportvelden! Elk gebouw heeft een speciale combinatie van elementen nodig, dus wees niet bang om te experimenteren! Of je nu een winkelparadijs wilt bouwen, een vakantieoord op het strand of een rustig dorpje in het bos; alles kan in Hoopa City!

Hoopa City is gemaakt voor kinderen, maar ook ouders kunnen bouwen en plezier maken!

Hoofdkenmerken:

- Bouw je eigen stad – helemaal zoals jij het wilt!
- Speel en experimenteer met 7 bouwelementen, zoals water, electriciteit en baksteen!
- Ontdek alle verschillende gebouwen!
- Je kan nu meerdere steden opslaan! Als je een nieuwe stad wilt maken, ga je gewoon terug naar het beginscherm! Je steden worden automatisch opgeslagen, dus je kunt meteen verdergaan waar je gebleven was.
- Bouwlijst en gids - Hoopa houdt in zijn handboek bij hoeveel gebouwen je al ontdekt hebt en hoe je ze moet maken! Wil je een gebouw nog een keer maken, bekijk dan hoe dat moet in het handboek rechtsboven in het speelscherm. Daar kun je ook zien hoeveel gebouwen je nog kunt ontdekken.
- Geen tijdslimiet of strenge regels!
- Geen in-app-aankopen of advertenties van derden.


Privacy Policy
Wij ontwikkelen spellen voor kinderen en begrijpen hoe belangrijk privacy is in deze moderne, digitale wereld. U kunt onze privacy policy hier lezen: www.drpanda.com/privacy

Over Dr. Panda
Dr. Panda is een ontwikkelaar van spellen voor kinderen. Wij ontwikkelen spellen met educatieve waarden die kinderen helpen om over de wereld te leren. Al onze spellen zijn veilig en bevatten geen ongeschikte content.

Wilt u meer te weten komen over ons of onze spellen, bezoek dan onze website www.drpanda.com/about. Mocht u vragen hebben, stuur dan een e-mail naar support@drpandagames.com of laat een berichtje achter op Facebook www.facebook.com/drpandagames of Twitter http://www.twitter.com/drpandagames.

Nieuw

Versie 2.41

We hopen dat je Hoopa City leuk vindt! We hebben een paar coole nieuwe veranderingen doorgevoerd om je spelervaring te verbeteren. Heb je feedback? Laat dan een beoordeling achter of stuur een berichtje naar support@drpanda.com.

Beoordelingen en recensies

4,9 van 5
19 beoordelingen

19 beoordelingen

feroniek ,

Ik vind het nog steeds leuk!

6 jaar begon ik met dit spel, ik heb het een tijd ge delete maar ik vond het weer. Ik vind het nog steeds leuk en vind dat het zo leuk moet blijven, geen updates! Dankjewel voor deze leuke herinnerings spel🤗

mama zeeka ,

Leuke app

Mijn kind heeft altijd heel veel plezier als hij dit speelt want hij wil later architect worden en dit helpt hem erg goed jie hoe🥳ik ben echt zo blij met deze app hij is zeker het geld waard.( mijn kind is trouwens 6 )

Groet mama zeeka en dropje zeeka.🥳

Karl.M687 ,

Mijn nichtje vind dit top!

Leuk om te zien hoe mijn nichtje verrast is als ze weer een gebouw overdekt. Leuke app.

App-privacy

De ontwikkelaar, Dr. Panda Ltd, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Dr. Panda Restaurant Azië
Onderwijs
Dr. Panda Town Tales: New Life
Onderwijs
Dr. Panda Restaurant 3
Onderwijs
Dr. Panda Stad: Winkelcentrum
Onderwijs
Dr. Panda Café
Onderwijs
Dr. Panda Snoepfabriek
Onderwijs

Suggesties voor jou

Thinkrolls 2
Onderwijs
Thinkrolls Kings & Queens Full
Onderwijs
De Robotfabriek van Tinybop
Onderwijs
Thinkrolls Space
Onderwijs
Pango Build Safari : kids 3-8
Onderwijs
Little Fox Dierendokter 3D
Onderwijs