HelloFresh: Koken. Eten. Klaar 4+

Kies je recepten en koken maar

HelloFresh

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Lekker gevarieerd koken en eten was nog nooit zo makkelijk! Het enige wat jij hoeft te doen, is je favoriete recepten kiezen uit ons uitgebreide menu. Vervolgens doet HelloFresh de boodschappen voor het eten - thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Van koken tot keukentafel, in een handomdraai zet je lekker makkelijke maaltijden op tafel. Koken. Lekker eten. Klaar.

5 redenen om met HelloFresh te koken
Laat jouw box vol verse boodschappen en makkelijke recepten thuisbezorgen, en geniet van gevarieerde maaltijden. En dat zonder stress en verspilling. De voordelen van koken én eten met HelloFresh:

∙ Veel variatie op tafel
Geen inspiratie wat 's avonds te eten? Laat HelloFresh bijspringen. Kies elke week uit meer dan 40 nieuwe recepten en stel je eigen menu samen. Koken en eten wordt zo gegarandeerd makkelijk én lekker. Met elke week een gevarieerd menu om uit te kiezen, zorgt HelloFresh voor volop variatie op tafel. Jij bepaalt zelf waar je trek in hebt!

∙ Maaltijden van de beste verse ingrediënten
In de HelloFresh Box is er alleen plek voor de beste ingrediënten in de juiste hoeveelheiden - altijd supervers bij je thuisbezorgd. Zo is het lekker eten én niks verspillen dat op het menu staat.

∙ Lekkere recepten voor jong en oud
Koken was nog nooit zo makkelijk: in slechts 4 tot 6 stappen zet je de snelle, makkelijke maaltijden op tafel. Zelfs de meest kieskeurige eters eten hun bord leeg, beloofd! Van Veggie-recepten boordevol groenten tot Familie-recepten waar je zelfs de allerkleinsten blij mee maakt.

∙ Jouw smaak, jouw box
Via onze handige app klik je elke week je favoriete recepten en andere boodschappen heel makkelijk bij elkaar. Komt de HelloFresh Box een keer niet uit? Geen probleem. In één klik zet je je maaltijdBox op pauze.

- Extra boodschappen, extra lekker
Heb je jouw favoriete recepten uitgekozen en is je menu vol lekker makkelijke maaltijden samengesteld, dan kun je nog extra boodschappen aan je maaltijdBox toevoegen. Onderaan je weekmenu vind je namelijk meer dan 200 boodschappen van onze vertrouwde leveranciers en kleinschalige makers en kwekers. Kies uit snelle maaltijden, gevarieerde ontbijt- en lunchopties, voedzame tussendoortjes, heerlijke delicatessen en nog veel meer. Altijd van de beste kwaliteit en tegelijk met je HelloFresh Box thuisbezorgd. Ga voor boodschappen-gemak én bespaar tijd!

Koken en lekker eten met HelloFresh? Zo werkt het:
1. Kies uit een uitgebreid weekmenu de recepten die jij binnenkort wilt koken (en eten)
2. Voeg onderaan je weekmenu extra boodschappen aan je maaltijdBox toe
3. Krijg alle ingrediënten voor je maaltijden eenvoudig thuisbezorgd - HelloFresh doet de boodschappen
4. Kook in een handomdraai de lekkerste maaltijden
5. Eet smakelijk!

HelloFresh-app:
∙ Kies je favoriete recepten, andere boodschappen en bezorgmoment, en volg de bezorging van de maaltijdBox tot aan je voordeur.
∙ Kook stap voor stap je gekozen recepten mét handige kookwekker!
∙ Ontdek als eerste de nieuwste boodschappen en kortingen.
∙ Nodig je vrienden uit om mee te koken: verras ze met een gratis maaltijdBox of deel korting uit én krijg zelf ook korting op je eten.
∙ Blader door honderden recepten: stel je voorkeur(en) in, sla je favoriete recepten op, en deel ze met vrienden en familie.
∙ Wijzig of pauzeer jouw box heel eenvoudig.

MaaltijdBox met een missie
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in alles wat we doen. Met HelloFresh is het op een duurzame manier kopen, koken en eten, waardoor je jouw steentje aan een betere wereld bijdraagt. Hoe precies? Door onze manier van inkopen, verpakken en thuisbezorgen gooi je als HelloFresh'er thuis minder voedsel weg tijdens het koken en na het eten van je favoriete recepten. Lees meer over duurzaamheid op onze website.

Nieuw

Versie 24.12

• Deze versie van de app heeft een verbeterde stabiliteit

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
30,2K beoordelingen

30,2K beoordelingen

U.E NL ,

HS-WT7053B0Z voor €40 euro korting! For €40 discount!

HS-WT7053B0Z Gebruik deze code voor €40 euro korting op je eerste HelloFresh Box! Eet smakelijk!

HS-WT7053B0Z Use this code for €40 discount on your first HelloFresh Box! Enjoy!

Maureen van Milaan ,

Heel tevreden

Super idee en super app

jandtc ,

Geweldig concept en duidelijke app

HelloFresh biedt veel variatie, je eet weer een keer wat anders dan je zelf zou maken of bedenken en van elk gerecht is tot nu elke hap een waar smaakfestijn (wij hebben HelloFresh nu ca 2 maanden). De app is duidelijk en overzichtelijk. In Mijn Menu kun je de geselecteerde gerechten heel handig aanpassen indien gewenst. Helaas is de informatie bij de te kiezen gerechten heel gering en basic: er staat enkel wat de bereidingstijd en aantal kcal per persoon p.p. is. Als je alle ingrediënten en uitgebreidere voedingswaardeclaratie wilt zien, kan dat pas nadat je een gerecht hebt geselecteerd en deze in je menu staat.
Ook mis ik de mogelijkheid om gerecht het aantal personen te wijzigen. Het aantal personen per weekbox staat vast, terwijl ik ook graag eens een gerecht voor meerdere personen zou willen maken, bijvoorbeeld als er eters komen. Voor de rest werkt de app makkelijk en is heel gebruiksvriendelijk.

App-privacy

De ontwikkelaar, HelloFresh, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Marley Spoon: Maaltijdbox
Eten en drinken
Dinnerly: Maaltijdbox
Eten en drinken
Gousto
Eten en drinken
Green Chef: van vegan tot keto
Eten en drinken
SimplyCook Recipe Inspiration
Eten en drinken
Factor: gezond eten, elk dieet
Eten en drinken