eZy Watermerkvideo's Lite 4+

Voeg copyright,tekst en QR toe

Whizpool

Ontworpen voor iPad

    • 4,3 • 58 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bescherm uw video's tegen diefstal. Voeg uw copyright, tekst toe en claim uw originaliteit. Voeg een professioneel tintje toe door meer dan 150 lettertypen te gebruiken.

Bent u bang dat uw video's worden gestolen? Of dat iemand ze zou kunnen gebruiken voor sociale media? Wees niet bang! eZy Watermark Videos Free is uw ultieme beveiligingspartner, die de bescherming garandeert van wat u rechtmatig toebehoort.

eZy Watermark Videos Free biedt u de optimale oplossing voor het vastleggen, watermerken van de video's en het snel delen ervan. U zult merken dat deze app gebruiksvriendelijk is en veel watermerkopties heeft, samen met een vriendelijke gebruikersinterface. Onze toolkit is uitgerust met alles wat u nodig heeft om het perfecte watermerk te ontwerpen en voegt een extra laag identiteit en bescherming toe aan uw visuele creaties.

AANGEPASTE WATERMERK VOOR VIDEO'S:
Deze gebruiksvriendelijke app voor het watermerken van video's geeft je de keuze om een ​​watermerk toe te voegen met behulp van tekst, handtekening, QR-code, logo, copyright en handelsmerk enz. Je kunt deze watermerken aanpassen door instellingen aan te passen zoals dekking, automatische uitlijning, rotatie, positie en nog veel meer. meer. Met deze app heeft u de flexibiliteit om het type watermerk te kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Of u nu een tekstwatermerk wilt toevoegen voor auteursrechtelijke doeleinden of een logowatermerk voor merkidentiteit, deze app heeft wat u zoekt.

MAAK UW EIGEN SJABLONEN:
Een van de vele geweldige functies is dat u aangepaste sjablonen kunt maken en deze kunt opslaan. U kunt aangepaste sjablonen ontwerpen en opslaan volgens uw voorkeuren. Met deze sjablonen kunt u eenvoudig uw favoriete watermerken en hun posities onthouden. Dus als je deze sjablonen in de toekomst gebruikt, stelt de app automatisch de positie van het watermerk op video's in.

BATCHVERWERKING:
Een ander geweldig kenmerk van eZy-watermerkvideo's is de batchverwerking, waarbij u binnen een paar minuten eenvoudig gratis maximaal 5 video's kunt watermerken. Ontwerp eenvoudig uw watermerk en pas het in één keer toe op meerdere video's. Deze functie is uiterst handig als u veel video's wilt watermerken.

VERBETER UW EVENEMENTEN MET ELEGANTE STICKERS:
Bekijk de coole stickercollectie voor al je evenementen. We hebben fantastische stickers ontworpen om een ​​uitbarsting van kleuren en plezier aan je video's toe te voegen. Onze uitgebreide collectie stickers is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden en emoties, waardoor het de ideale keuze is om een ​​vleugje personalisatie toe te voegen aan video's en vlogs, of het nu voor alledaagse momenten of speciale evenementen is. Pas je video's aan met deze leuke functie en maak ze uniek. Probeer het nu en laat uw creativiteit de vrije loop. Probeer het nu en geef uw evenementen een creatieve draai.

MEERTALIG:
eZy watermerk is niet alleen een app voor watermerken, maar ook een echt regiovriendelijke app. U kunt nu eenvoudig watermerken in uw taal toevoegen. Maak uw watermerkproces eenvoudig en toegankelijk door gebruik te maken van de meertalige ondersteuningsfunctie. Deze app ondersteunt meerdere talen, waaronder Nederlands, Spaans, Duits, Koreaans, Spaans, Italiaans, Chinees (vereenvoudigd/traditioneel) en meer.

MEERDERE OPTIES VOOR IMPORT & EXPORT:
eZy Watermark verrijkt uw ervaring door verschillende import- en exportopties aan te bieden. Deze app biedt diverse import- en exportopties, zodat u uw video's gemakkelijk op verschillende platforms kunt openen en delen.
- Camera
- Bibliotheek
-Instagram
- Facebook
- Whatsappen
- Google Drive
- Bestanden

Bij eZy-watermerkvideo's draait alles om het beschermen van uw video's, vlogs, tutorials en nog veel meer, waardoor het u gemakkelijk en leuk wordt. Uw inbreng is waardevol bij het vormgeven van de toekomst van onze app. Heb je een idee voor een coole functie? stuur het naar: support+ezywatermark@whizpool.com

Opmerking: maak je geen zorgen over je originele video's, deze worden niet gewijzigd. Er wordt een aparte map gemaakt voor video's met een watermerk.

Nieuw

Versie 9.20

- Tekstwijzigingen die duidelijkere informatie over functies bieden.
- Extra nieuwe functies
- Bugfixes

We werken onze app regelmatig bij om bugs op te lossen, de prestaties te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen waarmee u uw waardevolle video's van een watermerk kunt voorzien.

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
58 beoordelingen

58 beoordelingen

iEamel ,

Doesn't accept transparent .PNG watermarks

Like the title suggests; the app doesn't accept transparent .PNG logo's or images. Once imported their just a white (or whatever color you've used) square or rectangle.

I want a refund.

Bijnaamzondernaam ,

Ik wil mijn geld terug

Na kennelijk een update werkt het niet meer een logo transparant op de foto of video te krijgen, daarvoor deed die het perfect, nu blijft die de witte achtergrond houden als ik de juist ingestelde foto op een andere foto plak.

Sammiestar ,

Doet het niet...

Laad het filmpje niet op voor te bewerken. Zegt dat mijn geheugen vol is 😢😢😢

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, we hebben spijt van het ongemak. Uw probleem is gemeld aan ons ontwikkelingsteam en zij onderzoeken het. Bedankt voor uw geduld!

App-privacy

De ontwikkelaar, Whizpool, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Diagnostiek

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

eZy Watermerk Foto's Lite
Foto en video
Handtekening +(Lite Version)
Zakelijk
eZy Watermerk Foto's Pro
Foto en video
Gebedstijden en tracker
Diensten
eZy-teken, documenten invullen
Zakelijk
Quran App Lees, luister, zoek
Naslagwerken

Suggesties voor jou

Watermark X: Copyright Photos
Foto en video
Watermark Photo: Add Signature
Foto en video
i Watermark + Lite Photo&Video
Foto en video
Watermark: Video
Foto en video
Watermark Copyright on Photo
Foto en video
Watermark - Photo and Video
Foto en video