Cradle of Empires Match-3 Game 4+

Puzzel & Avontuur spel

AWEM GAMES LTD

    • 4,4 • 4,2K beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Word de Uitverkorene en help het oude rijk opstaan uit de ruïnes in Cradle of Empires – een avontuurlijke match-3 puzzel met een pakkende verhaallijn, opwindende opdrachten en aantrekkelijke personages!

Cradle of Empires is een spannend, maar toch kalm en aangenaam gezinsvriendelijke avontuur. Je wordt meegenomen op een adembenemende reis die je uitdaagt om al je vaardigheden in te zetten in het matchen, bouwen en verzamelen. Met de hulp van Nimiru en Egyptische kolonisten breek je de vloek van Amrun en herstel je de oude beschaving in zijn glorie. Het is tijd dat je je laat gelden en de sleutelfiguur wordt in de triomf van goed over kwaad! Inspireer het rijk!

WAT MAAKT DEZE GAME ZO BIJZONDER?

● Unieke gameplay-mix: Je zorgt voor matches, bouwt een grote stad en ga op een avontuur allemaal in één... Hoe geweldig is dat?
● Megagroot avontuur: Je gaat helemaal op in dit boeiende avontuur met onverwachte wendingen, pakkende opdrachten en gedenkwaardige figuren.
● Oude steden en beschavingen: Je verzamelt middelen door match-3-levels te spelen, wat je help de steden weer op te bouwen die door het kwaad waren vernietigd.
● Verschillende gamemodi: Je speelt 6 verschillende match-3 modi, zoveel uiteenlopende mogelijkheden vind je nergens anders.
● Veel power-ups: Je kunt allerlei bonussen, power-ups en amuletten verdienen — je ontwikkeld je eigen om deze te gebruiken.
● Regelmatig updates: De nieuwe avonturen raken nooit op omdat je steeds nieuwe gebouwen, opdrachten, bonussen, levens en complete beschavingen krijgt toekomstige updates.

En dit alles en nog veel en veel meer GRATIS!

REVIEWS VAN SPELERS
5/5 "Veel verschillende doelen te bereiken zodat ik me nooit verveel. Een andere match-3 dan anders."
5/5 "Zeer verslavend spel!! Kan niet ophouden met spelen!!"
5/5 "Geweldige manier om de tijd door te brengen. Puzzels zijn precies moeilijk genoeg om uitdagend te zijn zonder dat ze gaan frustreren."
5/5 "Kan niet wachten tot de volgende versie uitkomt"

BLIJF IN CONTACT
Doe met ons mee op: https://www.facebook.com/cradleofempires
Je vindt ons op: https://www.facebook.com/awemgames
Beleef meer plezier: http://www.awem.com/

Nieuw

Versie 8.3.5

- In deze update:
- De langverwachte upgrade van de gebouwen Theater en Vissershut is nu beschikbaar! Upgrade gebouwen naar niveau 5!
- De Poort heeft een nieuwe update gekregen! Reizen naar spannende nieuwe planeten gaat door!
- Joepie! De Sphinx levels zullen nu nooit eindigen!
- Het Klaver mechanisme is opnieuw ontworpen en schittert nu nog meer in zijn nieuwe gedaante. Dit oude artefact kan niet onopgemerkt blijven in de nieuwe levels!

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
4,2K beoordelingen

4,2K beoordelingen

Irene Vogeltje ,

Goodbye dagmissies

Erg leuk spel, maar de laatste tijd werken de dagmissies niet meer goed, opdrachten worden niet bijgeteld en op mail wordt niet gereageerd, jammer.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello! Sorry to hear about this issue. Please tap on the settings icon at the bottom of the screen, select Settings - Help and Support - Tap the Contact us (pencil in the upper right corner) - Start a conversation. We'll be happy to assist you as soon as we receive your request!

FranseBull Boy ,

Help Help !!

Ik speel dit spel al jaren, als er iets fout ging werd het bijna altijd netjes opgelost, tot nu, vandaar ook dit bericht. Ik koop veel kristallen, vervolgens koop ik veel hamers 50 tot 100 stuks. Vervolgens open ik op een dag het spel en er zijn geen hamers meer, gewoon weg ! Niemand reageerde op mijn berichten meer, ik overweeg om alles eraf te gooien en het spel nooit meer te spelen ! Misschien dat ik nu een bericht krijg of dat dit bericht gewoon verdwijnt ... 😳

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello, sorry for any inconveniences. Please contact us at support@awem.com We will do our best to help you!

Damned#1 ,

Eindeloos proberen

Ik vind het spel geweldig op één ding na. Ik heb om de piramide te herstellen nog slechts 2 verzamel items nodig, echter na ruim een jaar proberen heb ik die nog steeds niet. Gevolg: ik kom niet verder in het spel en dat haalt het spelplezier nu hard omlaag. Het zou leuk zijn als er weer progressie in het spel kwam want nu zou ik er liever mee stoppen!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello,
Thank you for your feedback. Please contact us from inside the game. Here is how: Tap the Settings icon on the bottom panel > Tap Help and Support button in the Settings tab > Tap the Contact us (pencil in the upper right corner) > Start a conversation
We will do our best to guide you!

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, AWEM GAMES LTD, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Jewels of Egypt・Match 3 Puzzle
Games
Jewels of the Wild West Match3
Games
Jewels of Rome・Match-3 Empires
Games
Jewels Atlantis: Puzzle game
Games
Royal Cat Puzzle
Games
Matching Story
Games