Clue Menstruatie Kalender 12+

Ovulatie, Cyclus & Ongesteld

BioWink GmbH

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Maak kennis met Clue – de enige menstruatie- en vruchtbaarheidstracker die 100% gebaseerd is op wetenschap.

Stressloze cyclustracking met persoonlijke, nauwkeurige voorspellingen over je menstruatie, ovulatie, en alles daartussenin. Clue is er voor elke fase van je menstruatie en reproductieve gezondheid en maakt het je gemakkelijk om in harmonie te leven met jouw eigen cyclus.

Probeer je zwanger te worden? Word sneller zwanger met dagelijkse vruchtbaarheidsvoorspellingen, gebaseerd op een klinisch getest algoritme dat je ideale dagen vindt om het te proberen of thuisinseminatie te doen.

Je privacy is belangrijk voor Clue.
• Clue verkoopt je persoonlijke gezondheidsgegevens niet en zal deze nooit openbaar maken
• Clue is gevestigd in de Europese Unie, waar een van de strengste privacywetten ter wereld geldt (AVG)

Ontdek de app waar iedereen met een cyclus het over heeft.
• Beste vruchtbaarheidsapp 2022, Healthline
• App van de Dag, Apple

MENSTRUATIE EN CYCLUS BIJHOUDEN
Volg eenvoudig je menstruatie, afscheiding, anticonceptiemethoden en meer. Daarboven kan je 60+ andere factoren registreren om je lichaam te begrijpen, zoals huid, stemming, pijn en energieniveau. Met Clue Menstruatie hoef je alleen maar aan te geven wat je ervaart, waarna het toonaangevende AI-algoritme de rest berekend. Zo kun je ontdekken hoe je cyclus van invloed is op zaken zoals je haar, je trainingen en je seksleven. Met Clue kan je rekenen op betrouwbare herinneringen voor anticonceptie en menstruatievoorspellingen. Je krijgt zelfs een seintje van Clue bij afwijkingen van je normale patroon.

VRUCHTBAARHEID EN EISPRONG BEREKENEN

Word sneller zwanger zonder het gedoe van temperatuurcontroles of plastesten. Met Clue Kinderwens heb je alles binnen handbereik om je kansen op zwangerschap te vergroten, ondersteund door vruchtbaarheidsdeskundigen. Houd gewoon de begindatum van je menstruatie bij en de app geeft je dagelijkse voorspellingen voor goede, betere en beste dagen voor seks of thuisinseminatie.

Haal het meeste uit Clue met een Clue Plus-abonnement.

Probeer Clue Plus en ervaar de all-in-one app voor reproductieve gezondheid in elke fase van je cyclus, met toegang tot wetenschappelijk onderbouwde artikelen, geavanceerde cyclusvoorspellingen zes maanden vooruit, verbeterde analyses van je unieke cycluspatronen en meer. Je Clue Plus-abonnement omvat Clue Kinderwens en je kunt de app dus gemakkelijk aanpassen aan de veranderende behoeften van je lichaam.

Een paar juridische details:

Nadat je het Clue-abonnement hebt gekozen dat bij je past en je aankoop hebt bevestigd, wordt het bedrag afgeschreven van de creditcard die aan je iTunes-account is gekoppeld. Na de aankoop wordt je abonnement automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt uitgeschakeld. Als je momenteel een gratis proefperiode hebt, vervalt de ongebruikte tijd wanneer je een abonnement aanschaft.

Als je je abonnement wilt verlengen, wordt 24 uur voor het einde van de lopende periode hetzelfde bedrag dat je voor je oorspronkelijke abonnement hebt betaald van je rekening afgeschreven. Je kunt je abonnement op elk moment beheren of wijzigen, inclusief het uitschakelen van automatische verlengingen, door na de aankoop naar de 'Accountinstellingen' op je toestel te gaan.

Let op: Clue mag *niet* als anticonceptiemiddel worden gebruikt.

Helloclue.com

Servicevoorwaarden: https://www.helloclue.com/terms.html
Privacybeleid: https://www.helloclue.com/privacy.html

Nieuw

Versie 159.0

Deze update is als een miskende held die achter de schermen in alle stilte voor verbeteringen zorgt om je app soepel te laten werken en je tracking-ervaring op topniveau te houden.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
8,9K beoordelingen

8,9K beoordelingen

Owkeey ,

Great!

Great app! But can u make a dutch language?

doryth123 ,

Great app but please bring back last version’s analytics

Great app, easy to use. In the former version the Analytics had an option to choose a symptom, click on a date and see on what days this symptom had occurred more often. It gave me a good idea of when and why (hormones) I didn’t usually sleep very well and so on. This analytics feature was the reason I chose Clue over other apps. Please bring it back!

ldg26783 ,

Vraag

De nieuwe app ziet er fris uit. Ik ben er nog steeds heel blij mee!
Maar waar is de optie nu dat je typische gebeurtenissen kunt analyseren? Bv dat je meestal op bepaalde dagen misselijk bent.

App-privacy

De ontwikkelaar, BioWink GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Vertrou­welijke informatie

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Period Tracker - Eve
Gezondheid en fitness
Menstruatie Ongesteld Kalender
Gezondheid en fitness
Cycles: Period & Cycle Tracker
Gezondheid en fitness
Glow: Track. Shop. Conceive.
Gezondheid en fitness
Period Tracker
Gezondheid en fitness
Menstruatie Kalender & Cyclus
Gezondheid en fitness