Catan Classic 4+

Kolonies, Handel, Bouw

USM

    • € 5,99
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Catan, het legendarische strategiespel, biedt overal en altijd speelplezier.

Net zoals in het originele spel kun je de strijd aangaan met maximaal vier spelers voor de meeste nederzettingen, de langste wegen en het grootste leger. Je kunt met elkaar handelen en het kostbare land met al zijn grondstoffen opeisen.

Update 4.0 van het spel stelt je in staat andere Catan-fans online uit te dagen via cross-platform multiplayer om je strategische vaardigheden te bewijzen.
Maar ook diverse computertegenstanders, elk met hun eigen individuele kenmerken, zullen zich bewijzen als waardige concurrenten: de piraat Jean, die geen compromissen kent, Vincent de koopman, die zich nooit laat bedriegen, Sean de ridder, die neemt wat rechtmatig het zijne is...

De populaire Catan-uitbreidingen Zeevaarders en Steden & ridders zijn beschikbaar als in-app aankopen.

De volledige Zeevaarders-uitbreiding omvat meer dan 10 aanvullende scenario's met een uitgebreide campagne. Word havenmeester, ontdek nieuwe eilanden en extra spelelementen als schepen, goudvelden, schatten en piraten. Ahoy!

De Steden en ridders-uitbreiding introduceert diverse nieuwe spelelementen die nóg meer variatie toevoegen aan Catan. Investeer nieuwe handelswaren in stadsverbeteringen om een van de drie metropolen van Catan te bouwen, maar pas op voor de barbaren die door Catans nieuwe rijkdom worden aangetrokken! Je hebt de beste ridders nodig om ze af te weren! Steden & ridders bevat een korte campagne en 7 uitdagende kaarten.

Kenmerken:

- Beschikbare talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans, Portugees, Japanse
- Originele Kolonisten van Catan-regelset
- Update 4.0+: synchrone online multiplayergames
- Slimme computertegenstanders met individuele strategieën
- Scrolbaar spelbord met zoomoptie
- Vrij te combineren spelinstellingen
- Spelstatistieken
- Uitgebreide handleiding
- Zeevaarders LITE: nieuw scenario De 4 eilanden en twee extra spelvarianten
- Steden en ridders LITE: test de nieuwe uitbreiding in het scenario Het eerste eiland
- 3 verschillende grafische sets om uit te kiezen


*****
Catan Veel gestelde vragen:

Vraag: Een uitbreiding lijkt verdwenen na een update of herinstallatie van Catan of na het herstellen van het apparaat?
Antwoord: Maak je geen zorgen, je eerste aankoop is al in je iTunes-account opgeslagen. Je kunt je in app-aankopen herstellen door de hersteloptie te selecteren in het Catan IAP-menu.

Vraag: Ik ben mijn campagnevoortgang kwijt na het opnieuw installeren, updaten of herstellen van mijn apparaat. Is er een manier om het te herstellen?
Antwoord: Wanneer opgeslagen spellen niet automatisch kunnen worden hersteld, hebben we een cheatcode geïntegreerd:gGa in de campagnemodus naar speler selecteren en voer CatanWarp* in (* = 1-15) als spelersnaam en bevestig. Verlaat het spel via de thuisknop en start het spel opnieuw. De campagne kan nu worden voortgezet vanaf het opgegeven levelnummer (1-15). De levels tot aan het opgegeven getal worden ook ontgrendeld in de modus Vrij spelen.

Vraag: Zijn dobbelsteenworpen echt willekeurig?
Antwoord: Natuurlijk! Alle dobbelsteenworpen zijn 100% willekeurig en op geen enkele manier aangepast. Wij zijn zelf fervente Catan-spelers. We hebben de iOS-versie honderden keren gespeeld tijdens de ontwikkeling van het programma. Er zijn momenten geweest dat we een aantal opeenvolgende wedstrijden wonnen of verloren vanwege de dobbelstenen, net als bij het bordspel!


*****
Voor vragen of verbeteringssuggesties:
Mail naar ios@usm.de
We kijken uit naar je feedback!

Voor meer informatie over nieuws en updates: www.usmgames.com
of bezoek ons op www.facebook.com/UnitedSoftMedia en twitter.com/USM_News

*****

Nieuw

Versie 4.8.2

Bedankt voor het spelen van Catan! Deze release bevat bugfixes en nieuwe functies die ons product nog beter maken.
Het volgende is nieuw:
- Geïntegreerde verwijderoptie voor online accounts
- Verschillende kleine compatibiliteitsverbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,8 van 5
548 beoordelingen

548 beoordelingen

Annesiets ,

Zeer tevreden!!

Ik speel vooral de variant steden en ridders. Mooi vormgegeven en erg leuk om te spelen als er geen liefhebbers zijn voor het bordspel. Al wordt er wel vaak 7 gegooid... 🤔
Al met al een dikke aanrader!!

Lvl32 ,

Catan

Heel leuk spel voor jong en oud!
Speel het vaak en graag.
Echter wordt ik er per spel wel twee of driekeer uitgegooit …. Echt heel vevelend … dacht eerst dat het aan m’n telefoon lag maar met een nieuwe iphone 15 promax is het probleem ook niet verholpen. Dus werk aan de winkel voor de ontwikkelaars!

EMJ0 ,

Heerlijk spel

Ik zie veel slechte recensies staan, maar ik heb zelf geen enkele problemen gehad met de app. Na vele uren te hebben gespeeld, heb ik het uitbreidingenpakket gekocht, dus ik ben nog lang niet uitgespeeld. Het is echt een verslavend spel! En als je tegen de computer speelt schiet het ook lekker op tot je weer aan de beurt bent.
Overigens is het kopen van een uitbreiding helemaal niet per se nodig: de belangrijkste (en uiteindelijk toch leukste) spelvarianten kun je allemaal spelen zonder. Alleen voor variaties op de variaties of combinaties ervan moet je extra dokken, maar als je denkt er nog veel tijd in te gaan steken is het het zeker waard!
Wat wel veel beter kan is de speluitleg, en dan vooral bij de uitbreiding steden & ridders. Die was écht heel slecht. Ik speelde hem voor het eerst en ik had meerdere spellen nodig om het helemaal te begrijpen.

App-privacy

De ontwikkelaar, USM, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Catan Universe
Games
The Sky by Redshift Astronomie
Naslagwerken
Legends of Andor
Games
Kahuna
Games
Redshift Sky Pro
Naslagwerken
EXIT – The Curse of Ophir
Games

Suggesties voor jou

Colonist.io
Games
Carcassonne – Tiles & Tactics
Games
Wingspan: The Board Game
Games
Catanous - Catan Map Generator
Games
Ticket to Ride: The Board Game
Games
Terraforming Mars
Games