Chestify - AI Fitness Workout 4+

Thuis & Gym borstspierplan

Passion4Profession Inc.

Ontworpen voor iPad

    • 2,5 • 4 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Boetseer je borst met AI-workouts. Ervaar sportschoolkwaliteit thuis. Bereik je fitnessdoelen met Chestify's plannen. Download nu!

Transformeer je fitnessreis met Chestify! Duik diep in gespecialiseerde borstspiertraining thuis of in de sportschool met Chestify, de baanbrekende fitness-app die exclusief gericht is op het vormgeven van je borstspieren. Aangedreven door 14 jaar fitnessinnovatie van Passion4Profession, brengt Chestify workouts van sportschoolkwaliteit naar je huis. Revolutioneer je workouts met AI: de geavanceerde AI-technologie van Chestify herdefinieert wat thuisworkouts kunnen bereiken. Met slechts drie klikken genereert ons slimme systeem gepersonaliseerde trainingsplannen op maat van je spieropbouwdoelen. Specificeer je gewenste trainingsgebied, intensiteit en duur, en zie hoe Chestify een perfect trainingsplan voor je maakt, waardoor je selectief kunt focussen op de bovenste, binnenste of onderste borst. Uitgebreide trainingsplannen: onze uitgebreide reeks trainingsplannen, van korte 4-weken routines tot intensievere 12-weken cycli, zijn ontworpen om alle fitnessniveaus en doelen te bedienen. Elk plan benadrukt strategische oefeningen om spiergroei en fitnesswinsten te maximaliseren, waardoor je thuisworkouts net zo effectief zijn als een sportschoolsessie. Dynamische oefeningendatabase: Verken een uitgebreide bibliotheek van borstspecifieke oefeningen binnen Chestify, elk vergezeld van gedetailleerde 3D-animaties om je trainingservaring te verbeteren. Kies uit een verscheidenheid aan muziekstijlen om je thuisworkout aan te vullen. Gerichte spiertrainingen: Of je nu een beginner bent of een gevorderde atleet, de op maat gemaakte sportschoolworkouts en thuisworkoutplannen van Chestify zijn perfect voor iedereen die serieus is over fitness. Bouw spieren efficiënt op met onze gerichte trainingsplannen, ontworpen om je borst te transformeren en je algehele fitness te verbeteren. Fitness thuis of in de sportschool: Chestify is veelzijdig genoeg om in elke omgeving te worden gebruikt. Onze app ondersteunt niet alleen je sportschoolroutines, maar maakt ook thuisworkouts even dynamisch en productief. Met Chestify is elke training een kans om je fitness en spierontwikkeling te bevorderen. Begin vandaag met het opbouwen van je droomborst: Download Chestify en begin je reis naar een sterkere, meer gedefinieerde borst. Of je nu thuis bent of in de sportschool, onze trainingsplannen, oefeningen en begeleiding staan klaar om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken!

Nieuw

Versie 6.7.4

Verbeterde AI-technologie: Onze geavanceerde AI-technologie biedt nu nog persoonlijkere trainingsplannen op maat gemaakt voor uw doelen.
Uitgebreide oefeningendatabase: Verken een breder scala aan borstspecifieke bewegingen met onze uitgebreide bibliotheek met oefeningen.
Verbeterde gebruikersinterface: We hebben de gebruikersinterface volledig opnieuw ontworpen voor een meer intuïtieve en naadloze browse-ervaring.
Aanpasbare workoutmuziek: Kies uit een reeks muziekstijlen om uw workouts te begeleiden, wat uw motivatie en focus verbetert.
Geoptimaliseerde prestaties: Geniet van een soepelere app-prestatie dankzij prestatieverbeteringen en bugfixes.

Zoals altijd vragen we u om eventuele BUGS te melden via e-mail op support@passion4profession.net voordat u negatieve recensies achterlaat. We zullen blij zijn om zo snel mogelijk te reageren en eventuele door u gemelde BUGS aan te pakken. We werken hard om u het best mogelijke product te bieden, omdat sporten een plezier moet zijn ;-)

Het P4P-team

Beoordelingen en recensies

2,5 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

Bobbytheninja ,

Was a great app

Was a great app plain and simple with some exercises to follow. later started getting updates so that there were more ways to have to pay for workouts which also introduced a lot of bugs.

Motryg ,

Previous version much better

I did like chest very much.
But the updated version is absolutely not better, it is even worse.
It updated automatically, and now are all my workouts gone!
The app is not future proof!

Robafca90 ,

Top app

Echt een top app met een duidelijke handleiding.

Minpunt: helaas geen volledige gratis app

App-privacy

De ontwikkelaar, Passion4Profession Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Abs Workout Fitness Planet
Gezondheid en fitness
Butt workout plan
Gezondheid en fitness
Leg workouts - Lower Body
Gezondheid en fitness
P4P 7 Minute Workout
Gezondheid en fitness
30 Day Butt & Leg Challenge
Gezondheid en fitness
Arms Workout
Gezondheid en fitness

Suggesties voor jou

Chest Workout at Home
Gezondheid en fitness
Chest Workout for Men at Home
Gezondheid en fitness
Back and Shoulder Workout
Gezondheid en fitness
Arm Workout at Home
Gezondheid en fitness
Legs Workout at Home
Gezondheid en fitness
Leg Workouts-Lower Body Men
Gezondheid en fitness