bol.com Kobo 12+

eBooks en luisterboeken

bol.com

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Hallo!

Leuk dat je de tijd neemt om over de ebook en luisterboeken app van bol.com en Kobo te lezen. In dezelfde tijd kun je ‘m gratis installeren, maar je bent natuurlijk gek op lezen dus ga gerust verder. En raad eens? Wij doen graag een boekje open!

Bol.com & Kobo
We kunnen vertellen over liefde op het eerste gezicht tussen bol.com en Kobo, maar we vertellen liever dat deze samenwerking is opgezet om jouw optimaal van je ebooks en luisterboeken te laten genieten.

Inloggen met bol.com account
Binnen deze app kun je eenvoudig inloggen met je bol.com account. Al je bij bol.com gekochte ebooks en luisterboeken verschijnen dan automatisch in je bibliotheek. Handig!

Luisterboeken luisteren wanneer je maar wil
Luister naar een luisterboek tijdens het autorijden of de afwas doen, tijdens je rondje hardlopen of op de bank. Met de intuïtieve speler in deze app is het heerlijk boeken luisteren als je even je ogen niet kan gebruiken om te lezen.

Ebooks lezen zoals jij wilt
Want dat is het fijne aan een ebook app of ereader: je kunt de leesinstellingen helemaal naar je eigen voorkeur instellen:
o Schermvergrendeling
o Lettergrootte
o Nachtmodus
o Lettertype

Woordenboek-functie
In een ebook stuit je op een woord waarvan je de betekenis niet kent en er lijkt complete chaos te ontstaan. Nee hoor, toch niets aan de hand want precies voor deze situaties heeft de bol.com kobo app een knop met woordenboek-functie. Handig!

Onbeperkt lezen & luisteren
Ervaar zelf het gemak van Kobo Plus, het enige dat je hiervoor hoeft te doen is abonnee zijn en je krijgt een bibliotheek aan boeken in je app. De eerste 30 dagen zijn gratis en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Lezen maarrr!

Ebooks en luisterboeken kopen
Je kunt natuurlijk ook gewoon ebooks per stuk kopen. Zowel bij bol.com als via de app betaal je veilig via iDeal PayPal of creditcard. Ga naar bol.com als je achteraf wilt betalen, met Bancontact/Mister Cash of AirMiles wilt inwisselen.

Lees je ook op een Kobo ereader?
Dan lees je naadloos verder door de automatische synchronisatie. Al je bladwijzers, aantekeningen en markeringen worden gesynchroniseerd. Zo hoef jij jezelf niet meer af te vragen waar je was gebleven.

Ben je na dit alles nog niet helemaal uitgelezen? Installeer dan gewoon de ebook app en lees daar verder, of stuur een mailtje met eventuele vragen naar ebook-app-feedback@bol.com. Daar reageren wij dan op zodat jij weer iets hebt om te lezen.

Nieuw

Versie 10.11

We werken de Kobo Books-app voortdurend bij om de betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren.
• Dit is er nieuw in onze eerste release van 2024:
• We hebben onze zoekervaring verbeterd met een bijgewerkte interface en de mogelijkheid om resultaten te filteren.
• We hebben de mogelijkheid geïntroduceerd om korte selecties uit je eBooks te kopiëren, van maximaal 600 tekens per keer.
• Je kunt de Kobo Books-app voor iPad nu in gesplitste schermweergave openen, zodat je notities kunt maken of iets kunt opzoeken zonder uit je boek te gaan.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
57,8K beoordelingen

57,8K beoordelingen

Hoane ,

Filteren op taal zou fijn zijn

Voor mijn doel (boeken zoeken) werkt de app op zich goed. Na toevoeging van een boek, synchroniseer ik met de Kobo. Maar het zou enorm helpen als ik op taal kan filteren. Nu kun je niet eens in het zoekresultaat zien in welke taal het boek geschreven is.

Tdb69 ,

Fijne app

Op vakantie kreeg ik iBooks niet meer open. Gelukkig kon ik deze app downloaden. Goed werkende app en ook boeken die ik al in iBooks had staan kan ik daar ook weer in openen.

#Hezra.. ,

Werkt niet fijn meer

Sinds de laatste update werkt de app niet meer fijn op mijn iPhone 8. Swipen, bladeren, markeren etc. het gaat allemaal niet goed of heel vervelend. Bij pagina omslaan schiet de app steeds naar ‘instellingen’, word er gek van! Voorheen nooit last mee gehad. Ik wil de oude instellingen terug!!!

App-privacy

De ontwikkelaar, bol.com, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Zoek­geschiedenis
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Bibliotheek Wise
Boeken
Bookchoice
Boeken
BoekenBalie - boeken verkopen
Boeken
Kobo Books
Boeken
Mijn eBieb
Boeken
Hebban Boekenapp
Boeken