Bibliotheek Wise 4+

bicatwise.com

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt! De app is te gebruiken door leden van de openbare bibliotheken in Nederland.

De deelnemende bibliotheken vindt u op https://www.wise-nl.oclc.org/app/. Of start de app en zoek in het overzicht van bibliotheken de bibliotheek waar u lid bent op. Kunt u uw bibliotheek niet vinden? Of heeft u vragen of opmerkingen over de app? Neem dan contact op met uw bibliotheek.

In de Bibliotheek Wise app kunt u gebruikmaken van de faciliteiten die u ook heeft via de website (catalogus, Mijn Menu) van uw bibliotheek, o.a.

+ Wat heb ik thuis? In één oogopslag ziet u wat u aan materialen thuis heeft én wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Direct verlengen is mogelijk: zowel de eigen exemplaren als die van gezinsleden. Wel eerst de machtiging(en) voor verlengen instellen!

+ Relaties (Machtigingen voor verlengen): Stel hier in of u bijv. voortaan voor uw kinderen wilt kunnen verlengen. Andersom kan ook: iemand machtigen om voor u te verlengen.

+ Zoeken in de catalogus: Alle zoekopties uit de reguliere (web)catalogus zijn beschikbaar. U kunt zoeken in deelcatalogi (jeugd, e-books etc.) op titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc. Desgewenst kunt u reserveringen plaatsen en/of uw verlanglijst bijwerken.

+ Aanwinsten, leesadvies, ratings: Lastig om te kiezen? De app helpt u een handje met aanwinstenoverzichten en (persoonlijke) lees- en luisteradviezen. Ook is te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd (ratings, reviews).

+ Gegevens beheren: U kunt zelf uw gegevens beheren (inloggegevens, mailadres, nieuwsbrief ja/nee) maar ook de wijze waarop u berichten van de bibliotheek wilt ontvangen (via mail, inbox/push, post).

+ Inbox en push-berichten houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Reserveringen ophalen? Materialen inleveren? De bibliotheek laat het u weten. Zorg er wel voor dat u aangemeld bent en blijft.

+ Overzichten: Eerder geleende titels, Mijn reserveringen, Mijn Verlanglijst. De laatste twee kunt u zelf via de app bijwerken.

Uitleg over permissies waar de Bibliotheek Wise app om vraagt:
+ De GPS-locatie wordt alleen gebruikt om bibliotheken in uw omgeving te zoeken. Uw locatie wordt NIET gedeeld.
+ Desgewenst kunt u push-berichten ontvangen, bijv. over een reservering die voor u klaar staat. Uw accountgegevens worden verder NIET gedeeld.

Nieuw

Versie 1.0.22

Bugs opgelost en kleine verbeteringen.

Beoordelingen en recensies

2,0 van 5
280 beoordelingen

280 beoordelingen

Olivierjg ,

Alleen Nederlandse titels te vinden

Bij het zoeken op auteur of Engelse titel, zijn de zoekresultaten enkel in het Nederlands. Gee vervelend want zo lukt het ook niet om het gewenste boek via de app te reserveren.

antoinette1943 ,

Gelezen boeken

Een half jaar geleden al gemeld dat je opeens niet meer ziet dat je een boek al hebt gelezen.
Is dit nou zo moeilijk om dit weer te activeren. Was altijd in gebruik dus.....
verder een prima site maar valt me erg tegen dat een Applicatie niet door een ict-diensten kan worden verholpen 😩😖
Ans Persoon

Ina de Graaf ,

Slechte werkende app

Als de bibliotheek meer geld had uitgegeven een professionele app te laten ontwikkelen dan zou de huidige app niet zo vaak haperen. Ik moet vaak opnieuw inloggen en het scherm springt af en toe over van Zoeken naar Populaire boeken of andere pagina’s zonder dat ik daarom vraag.

App-privacy

De ontwikkelaar, bicatwise.com, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Mijn eBieb
Boeken
BiebApp
Boeken
bol.com Kobo
Boeken
BoekenBalie - boeken verkopen
Boeken
Bookchoice
Boeken
Hebban Boekenapp
Boeken