Babyfoon Annie: Baby Monitor 4+

Baby Cam With Unlimited Range

Annie Baby Apps s.r.o.

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Ontmoet Annie! Een betrouwbare app voor babyfoon die op elk netwerk werkt. Het enige wat je nodig hebt is om twee apparaten aan te sluiten en ze om te zetten in een audio- en video-babycamera. Annie staat altijd klaar om u te helpen op uw kinderen te passen als ze slapen. Maak het ouderschap net iets gemakkelijker met Annie!

VIDEO BABYMONITOR
- Je kunt niet alleen je kleintje perfect horen, maar je kunt ook elke beweging van je baby zien. Annie is een video-oppas waarmee je je baby kunt bekijken door de camera van je apparaat terwijl de baby lekker slaapt. Voel je vrij om de camera aan de voor- of achterkant te gebruiken.
- Nachtlichtfunctie helpt u te herkennen wat uw baby 's nachts doet. Doe het licht op het apparaatje van de baby aan en ontdek het zelf.
- Gebruik de mute-knop om de audio-opname uit te schakelen als u niet gestoord wilt worden door het geluid.

BABYMONITORING MET ONBEPERKT BEREIK
- Ervaar onbeperkt bereik met Annie Babyfoon. De app werkt op wifi, 3G, 4G en LTE. Het houdt je in contact met je baby, waar en ver je ook bent van je baby, zolang je een werkende internetverbinding hebt.

BEWEGINGSDETECTIE
- De Annie-babyfoon stuurt je een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd

MEERVOUDIG KIND EN MEERVOUDIGER
- Als je op twee kinderen tegelijk moet passen, geen probleem. Als je oma mee wil doen met de bewaking van je pasgeborene, ook geen probleem. Met Annie kun je zoveel apparaten aan je account toevoegen als je nodig hebt, afhankelijk van de grootte van je gezin.

PAS HET PROFIEL VAN JE BABY AAN
- Maak de app de jouwe door de naam van je baby samen met de foto toe te voegen aan het persoonlijke profiel van de baby. Zo houd je gemakkelijk meerdere kinderen tegelijk in de gaten.

BLIJF OP DE HOOGTE
- Annie Babyfoon zal u altijd op de hoogte houden van de activiteit van uw baby. Een melding laat u weten of er geluid is in de babykamer, afhankelijk van de geluidsgevoeligheidsinstelling. De babyfoon laat je precies weten wanneer het tijd is om dingen te controleren, zodat je altijd alles onder controle hebt.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN
- Verander uw apparaten in de beste videomonitor door een vijfcijferige code van het ene apparaat naar het andere in te voeren. Open de app op twee apparaten, maak een code aan op het apparaat dat je met je baby achterlaat en voer de code in op het apparaat dat je meeneemt - allemaal binnen 30 seconden na opening.
PROBEER VOORDAT JE KOOPT
- Met Annie Baby Monitor kunt u alle functies en videobewaking tijdens de proefperiode uitproberen. En als je tevreden bent met Annie, kun je een abonnement kopen - wekelijks, maandelijks of jaarlijks, afhankelijk van hoe lang je van plan bent Annie te gebruiken. Jij bent degene die de leiding heeft!

Heeft Annie geholpen bij het volgen van uw baby? Laat het iedereen weten door een recensie achter te laten! Heb je nog vragen? Laat het ons weten via support@anniebabymonitor.com.
_____
Annie Baby Monitor is gratis te downloaden en biedt de gebruikers gratis monitoring tijdens de proefperiode. Annie biedt ook wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse abonnementen die gebruikers volledige toegang geven tot audio- en videobewaking op alle netwerken. Annie Baby Monitor wordt automatisch verlengd, annuleringen moeten ten minste 24 uur voordat uw abonnement afloopt plaatsvinden om verlenging te voorkomen. U kunt de automatische verlenging van de Annie-babyfoon beheren of uitschakelen via uw iTunes-accountinstellingen. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode wordt verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement koopt. De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op het iTunes-account.

Gebruiksvoorwaarden: https://www.anniebabymonitor.com/terms-of-service/
Privacybeleid: https://www.anniebabymonitor.com/privacy-policy/

Nieuw

Versie 5.4.12

- Bug Fixes en verbeteringen in deze release bevatten opgeloste stabiliteits- en prestatieproblemen.

Beoordelingen en recensies

Newell McClure ,

Het helpt echt

Wauw, zo'n geweldige helper en betrouwbare babyfoon. Ik gebruik Annie een paar weken en ik kan er niets slechts over zeggen. Wat ik het leukste vind, is dat ik een oudere iPhone in de lader kan laten en er op elk moment verbinding mee kan maken. Het is altijd klaar om te monitoren zoals gebruikelijk babyfoon.

Lela Dare ,

De perfectie

Alles wat ik nodig heb is deze babyfoon! Video, audio, gevoeligheidsaanpassing, mogelijkheid om met baby te praten en zelfs muziek en witte ruis! Geweldig!

Zestta Smith ,

Life saver

Ben dol op deze app en gebruik hem altijd. Het geld meer dan ook waard

App-privacy

De ontwikkelaar, Annie Baby Apps s.r.o., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Sommige in-app aankopen, waaronder abonnementen, kunnen mogelijk deelbaar zijn met je gezinsgroep wanneer Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Baby Monitor Nancy: Nanny Cam
Lifestyle
Baby Namen: Naam Betekenis
Lifestyle
Babyfoon: Video oppas cam
Lifestyle
Babyfoon 5G Smart AI Cam
Lifestyle

Suggesties voor jou

Babyfoon Luna - Wifi 3G LTE
Lifestyle
Saby Babyfoon-3G Video Cam
Lifestyle
Baby Monitor TEDDY
Lifestyle
Bibino: Babyfoon Nanny Cam
Lifestyle
Babyfoon 3G
Lifestyle
Babyfoon LooLoo
Lifestyle