Any.do: takenlijst & agenda 4+

Kalender, herinneringen, taken

Any.DO

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Meer dan 40 miljoen mensen vertrouwen op Any.do om hun leven te organiseren en meer gedaan te krijgen. "HET IS MOET APP HEBBEN" op elk apparaat (NYTimes, WSJ, USA Today & Lifehacker). Een alles-in-een-takenlijst, agenda, planner en remindersapp. Gratis en eenvoudig.

DE # 1 TE DOEN LIJST & TAAKLIJST
SYNCS NAUWKEURIG tussen uw mobiel, desktop, web en tablet. Houdt alles bij wat u moet doen, taken, herinneringen, agenda & agenda altijd synchroon zodat u nooit iets vergeet
KRIJG HERINNERINGEN voor een geplande tijd, wanneer je een bepaalde locatie bereikt of stel terugkerende herinneringen in zodat je nooit iets mist
WERK SAMEN met gedeelde lijsten en toegewezen taken om samen te werken en meer gedaan te krijgen, met iedereen.
Widget met eenvoudige en krachtige functies om uw actielijst en kalendergebeurtenissen altijd bij de hand te houden

EENVOUDIGE EN KRACHTIGE OUTLOOK VOOR KALENDER
GEMAKKELIJK BEKIJK uw evenementen en takenlijst & Taken voor de dag, week en maand
SYNC SEAMLESSLY in real time met de kalender van uw telefoon, google kalender, facebook evenementen, vooruitzichten kalender of een andere kalender, zodat u een belangrijke gebeurtenis niet vergeet

ALLES-IN-EEN APP VOOR HET KRIJGEN VAN ZIJN DINGEN
Om eenvoudig herinneringen te maken, hebben we spraakinvoer toegevoegd, zodat u gewoon uw mening kunt uitspreken en we deze aan uw takenlijst toevoegen. Voor een betere taakbeheerstroom hebben we een kalenderintegratie toegevoegd om uw agenda altijd up-to-date te houden. Om uw productiviteit te verbeteren hebben we platformonafhankelijke ondersteuning toegevoegd voor terugkerende herinneringen, locatieremplates, subtaken, notities en bestandsbijlagen. Om je actielijst altijd up-to-date te houden, hebben we een unieke planner toegevoegd.

OM LIJST TE MAKEN, KALENDER & HERINNERINGEN GEMAKKELIJK GEMAAKT
Any.do is ontworpen om u op de hoogte te houden van uw takenlijst en agenda zonder gedoe. Dankzij het intuïtieve slepen en neerzetten van taken, vegen om 'to-do's' als voltooid te markeren en je apparaat te schudden om te voltooien uit je takenlijst - kun je jezelf organiseren en van elke minuut genieten.

KRACHTIG TAAKLIJSTBEHEER
Voeg een to-do-lijstitem rechtstreeks uit uw e-mailinbox toe door do@any.do door te sturen. Voeg bestanden toe vanaf uw computer, Dropbox of Google Drive aan uw taken.

LEVENSORGANISATOR & DAGELIJKSE PLANNER
Any.do is een takenlijst, een agenda, een inbox, een notitieblok, een checklist, een takenlijst, een bord voor post-its of plaknotities, een projectmanagementtool, een remindersapp, een dagelijkse planner, een gezinsorganisator, en over het algemeen de eenvoudigste en nuttigste productiviteitstool die u ooit zult hebben. Het beste van alles - het is gratis voor basisgebruik!

LIJSTEN DELEN & TAKEN AANWERPEN
Het plannen en organiseren van projecten was nog nooit zo eenvoudig. Nu kunt u lijsten delen tussen familieleden, taken toewijzen aan elkaar, chatten en nog veel meer. Any.do helpt u en de mensen om u heen blijven gesynchroniseerd en krijgen herinneringen zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet, wetende dat u een productieve dag had waarop u vele taken uit uw takenlijst kruiste

Een automatisch hernieuwbare abonnementsbetaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op iTunes-account. Tenzij automatisch verlengen ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode is uitgeschakeld, wordt uw account in rekening gebracht ten koste van het abonnement dat u hebt gekozen:

5.99 USD - maandelijks abonnement
26,99 USD - 6 maanden plan
35.99 USD - 12 maanden plan
 
Uw plan zou worden gelokaliseerd om in de valuta van uw land te passen.

U kunt het abonnement voor automatisch verlengen op elk gewenst moment annuleren via de accountinstellingen in iTunes, maar we kunnen geen restituties uitgeven voor reeds betaalde belafspraken.

Voorwaarden: www.any.do/legal/applicentie-overeenkomst
Privacy: www.any.do/legal/privacy-policy

Nieuw

Versie 5.42.0

Localization improvements
Bug fixes

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
1,9K beoordelingen

1,9K beoordelingen

Schoeffie2 ,

Prima!

Hele fijne app, werkt ook erg goed met mijn Watch en Siri!! Alle taken erg overzichtelijk en ik heb snel gezien wat ik vandaag moet doen!

Reactie van ontwikkelaar ,

Cheers! So glad you're enjoying the Apple Watch and Siri Integrations ;)

Pumbha ,

Jammer

Ben over gestapt jammer genoeg naar Toodledo. Vind ik ook niet de allerbeste, maar deze is na de update geen fijne app meer. Je kon voorheen bijvoorbeeld bellen vanuit de taken lijst. Een nieuwe taak aanmaken is niet heel fijn meer. Jammer maar helaas.

Reactie van ontwikkelaar ,

Not sure what you mean as the quick-add bar still allows you to inout tasks without using the new task-menu. As for action icons, these are too still an option :) If you're unable to utilize these features properly please reach out to customers@any.do for support.

Sjaakey ,

Goede app

Werkt erg functioneel met andere agenda's samen.

Wat ik nog graag verbeterd zou zien is dat meldingen met prio (ster) niet als achtergrondmelding verstopt raken, maar op de voorgrond van het telefoon scherm in beeld blijven tot deze wordt aangetikt ofzo.

En er zit sinds kort een bug in de pro versie: als ik melding op locatie selecteer, dan kan ik geen keuze meer maken tussen 'on departure' of 'on arrival' omdat de app kennelijk zelf het vinkje selecteerd en de taak automatisch opslaat.

App-privacy

De ontwikkelaar, Any.DO, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Planner Pro - Daily Planner
Productiviteit
24me persoonlijke assistant
Productiviteit
Actions by Moleskine Studio
Productiviteit
Timepage by Moleskine Studio
Productiviteit
Mindlist — To Do & Notities
Productiviteit
Todoist: To-do lijst & planner
Productiviteit