ZZP Admin - urenregistratie & administratie!

ZZP Admin - urenregistratie & administratie!

van GraafICT
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 04-12-2016
 • € 4.99 · iOS 8.0 + · 3.28 MB · Versie 1.9.923
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2)
3
Alle versies (166)
4

ZZP Admin - urenregistratie & administratie! van GraafICT is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De eerste Nederlandse App waarmee ZZP-ers eindelijk makkelijk hun uren kunnen registreren, overzichten kunnen genereren en zelfs facturen versturen. Ook voor de BTW-aangifte heb je alles op een rijtje met de overzichten van gekochte producten!

Kees - 29-10-2012 - !5 sterren!
"Ik kan deze app ook gebruiken voor acquisitie, ik heb een gesprek, interview, met een klant en kan deze als taak zonder project in de app kwijt incl kilometers. Maar ook mijn thuis administratie werkzaamheden kan ik hierin kwijt. Ik heb hierdoor een zeer gedetailleerde uren en facturen registratie voor de belastingdienst. En die klopt 1 op 1 met mijn agenda. Ik ben er zeer blij mee."

iCloud sychronisatie! Heb je een iPhone en een iPad? Of gewoon 2 (of meer) devices? Vanaf nu wordt alles via iCloud gesynchroniseerd en hoef je dus nooit meer iets dubbel in te voeren!

Export naar PDF/CSV(Excel)/Doc/HTML
Je kan een overzicht/factuur direct e-mailen als tekst. Maar uiteraard kan je ook een overzicht/factuur als PDF-bestand exporteren. Of voor de boekhouding een CSV-bestand genereren om deze te importeren in Excel! En hiernaast kan je het ook nog e-mailen als .Doc (Word-document) of .html bijlage!

Timer/Stopwatch functie
Met de stopwatch functie kun je nu echt makkelijk bijhouden hoelang je precies hebt gewerkt! Je drukt op start als je begint en weer op stop als je klaar bent! Vervolgens kan je de registratie voltooien met de datum & uren & minuten al voor je ingevuld!

Producten
De BTW-aangifte is nooit makkelijker geweest met de handige overzichten van de 'Producten-weergave'! Je vult binnen een paar seconden gekochte producten in en je kan wanneer je wilt met een zelf ingestelde begin- en einddatum een BTW-overzicht genereren.

Gebruiksvriendelijke opzet
Op een zeer gebruiksvriendelijke manier leidt de App je automatisch door de nodige zaken heen bij een nieuwe registratie:
- Datum
- Klant
- Project
- Activiteit
- Toelichting
- Aantal uren, uur-tarief btw-tarief
- Reiskosten/andere onkosten

Google-Maps reiskosten
Bij reiskosten met de auto kan je automatisch de Google-Maps app openen vanuit onze app met locaties ingevuld zodat je direct het aantal kilometers kan uitlezen.

Overzichten/Facturen en layout
Overzichten kun je vinden per klant en per project en kun je uiteindelijk ook naar jezelf e-mailen of uitprinten. Dit kan indien je wilt ook per maand! Je kan 1 of meerdere projecten tegelijkertijd factureren! Daarnaast kun je de facturen direct e-mailen naar klanten, waarbij je zelfs al een begin & eindtekst en een logo-afbeelding kan instellen als standaard factuur layout.

Standaard instellingen
In de instellingen van de App kan je alvast je standaard uurtarief/btw-tarief en kilometer vergoeding instellen zodat deze in elke registratie alvast voor je word ingevuld. Je kan ook instellen of de App BTW moet berekenen over reiskosten of andere declaraties. Hiernaast kun je ook nog per project een vast uurtarief invoeren!

ZZP Admin, onmisbaar voor elke ZZP-er of freelancer met een iPhone/iPad!

Ideeën/suggesties? Email naar info@graafict.nl! De meeste nieuwe functies van updates zijn er gekomen door vragen van gebruikers! Mis je dus zelf iets? Laat het ons weten en wie weet zit het meteen in de nieuwste update!

InterCin - 15-01-2013 !5 sterren!
Erg handige app, die veel tijd scheelt. Ik hoef aan het einde van elke maand niet helemaal te gaan zitten en alle uren weer op te tellen en kilometers uit te pluizen.. Met twee drukken op de knop is mijn factuur klaar om verstuurd te worden!

Informatie voor ZZP Admin - urenregistratie & administratie! is het laatst vergeleken op 19 okt. om 15:46. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.9.923

Bugfix om foto te selecteren op de iPad

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPad app afbeelding 1
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPad app afbeelding 2
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPad app afbeelding 3
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPad app afbeelding 4
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPad app afbeelding 5
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPhone app afbeelding 1
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPhone app afbeelding 2
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPhone app afbeelding 3
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPhone app afbeelding 4
 • ZZP Admin - urenregistratie & administratie! iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Productiviteit, Zakelijk

Prijsgeschiedenis

4.993.59

Recensies

Onmisbaar voor de ZZP'er

Onwaarschijnlijk veel dank voor het updaten van deze App. Wat mij betreft de meest volledige en gemakkelijk werkende App voor een (kleine)zelfstandige. Kunnen we er weer een paar jaar mee verder. Super!

5 / 5  door Rognar Ramrok
18/11/2016
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Marcel
  02/12/17 19:05 · Versie 1.9.923

  @Louis Vankan volgens mij maakt GraafICT alleen Android/iOS apps, zie ook de website.

 • Louis Vankan
  Louis Vankan
  02/12/17 12:39 · Versie 1.9.923

  Hoi,

  ik ben een tevreden gebruiker van de app op mijn I-phone. Ik zou nog tevredener zijn als ik hem ook kon installeren op mijn Surface Book. Hebben jullie hier ook iets voor?

  groet
  Louis

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie