Wehkamp - laat maar komen.

Wehkamp - laat maar komen.

van wehkamp.nl
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 10-08-2019
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 213 MB · Versie 3.80.1
  • ....

    Na de laatste update, vliecht de app er steeds af.. of springt uit! Kan er dus niks meer mee!

    1 / 5  door Pip0473 · Versie: 3.79.0
    07/08/2019
  • Aantal functies sluiten niet naadloos aan.

    Appe werkt goed bij uitzoek van spullen en normale betalingen lopengoed door. Echter is het betalen op rekening/gespreid betalen zitten nog veel hiaten in. Zo moet men 3x aangeven wanneer je spullen geleverd wilt hebben (mits deze in de toekomst liggen) en ook steeds het hele riedeltje doorlopen met 3 keer accepteren van de voorwaardes. Uiteindelijk kom je op de “oude interface” van Wehkamp dan dan loopt hij in een flow door tot aan het eind. De gespreid/op rekening faciliteit loopt dus nog totaal niet lekker met de nieuwe app.

    3 / 5  door Fam V P · Versie: 3.78.0
    20/07/2019
  • Prima app

    De problemen van de app zijn gelukkig opgelost, kunnen weer volop shoppen.

    5 / 5  door Bio100 · Versie: 3.77.0
    03/07/2019
  • Traag, trager en super traag!

    Alles gaat op en top totdat je bij bestelling plaatsen komt.. Het lijkt erop dat app bouwer totaal niet wilt dat je slaagt met plaatsen van je bestelling! Maar goed, aanhouder wint, na 13 keer geprobeerd te hebben is het gelukt!

    1 / 5  door So Slelkte · Versie: 3.77.0
    02/07/2019
  • Top!

    Ben erg blij met Wehkamp! Zal alleen nog blijer worden als ik meerdere wensenlijsten zou kunnen maken zodat ik voor meerdere mensen een aparte lijst kan maken.

    4 / 5  door Mamasan0402 · Versie: 3.77.0
    26/06/2019
  • Top!

    Ben erg blij met Wehkamp! Zal alleen nog blijer worden als ik meerdere wensenlijsten zou kunnen maken

    4 / 5  door Mamasan0402 · Versie: 3.75.1
    03/06/2019
  • Bezorging wijzigen

    Vind het erg vervelend dat je de bezorging niet kunt wijzigen en of annuleren. In de app staat wel het kopje “bestelling wijzigen” als ik daar op druk krijg ik een wit vlak. Erg jammer wehkamp.

    1 / 5  door Ayse95 · Versie: 3.75.1
    31/05/2019
  • Alles dubbel

    Sinds de update zie ik dezelfde artikelen tweemaal in het overzicht staan. Irritant! En ja, ik heb alle updates gedaan, de app verwijderd en vervangen etc. En nee, ik ga jullie niet mailen aangezien ik de moeite neem om een review te geven. Hier moeten jullie het mee doen

    2 / 5  door Bloempje147 · Versie: 3.75.0
    23/05/2019
  • Bestellingen

    Goede service. Als ik een vraag of een klacht heb dan word ik altijd vriendelijk geholpen. Personeel is top. Ik ben tevreden. Alleen nog de bezorgers van DHL goed aanpakken, want die doen vaak alsof ik niet thuis ben. Maar, ik moet bekennen de laatste keren gaat het goed.

    5 / 5  door Ikoziko · Versie: 3.75.0
    23/05/2019
  • iDeal betaling onveilig

    Ik heb al een paar keer contact gehad, omdat de iDeal betalingen niet meer veilig gemaakg kunnen worden. Wat ook in de iDeal integratiehandleiding staat.

    1 / 5  door Readefries · Versie: 3.75.0
    22/05/2019
  • Website werkt beter

    Deze app zou verbeterd kunnen worden. De app crasht vaak, laat continue dezelfde artikelen zien en product pagina s blijven blanco.

    2 / 5  door Iemand Iets · Versie: 3.74.1
    20/05/2019
  • Wehkamp service is top, maar de app laat te wensen over!

    9 van de 10 keer ‘crasht’ de app: ben je halverwege het scrollen in een bepaald (veelal veel te lang) overzicht (doordat exact dezelfde artikelen veelvuldig worden herhaald in datzelfde overzicht), word je er opeens uitgegooid, of pagina’s blijven geheel blanco.
    Stop svp met het herhalen van artikelen in hetzelfde overzicht en los het zeer irritante euvel van continu crashen nu toch eens op!

    2 / 5  door Wte B · Versie: 3.74.1
    08/05/2019
  • Mooie app!

    ...maar de app trekt mijn batterij van de telefoon helemaal leeg...kunnen jullie hier wat aan doen?

    3 / 5  door Dopjes · Versie: 3.74.1
    06/05/2019
  • Bliede

    Erg blij ben ik altijd met de service van Wehkamp.
    Snelle levering. Makkelijk retourneren. En de klantenservice is top!

    5 / 5  door 0 · Versie: 3.74.1
    04/05/2019
  • Alles dubbel

    Sinds de update zie ik dezelfde artikelen tweemaal in het overzicht staan. Irritant!

    2 / 5  door Bloempje147 · Versie: 3.74.1
    03/05/2019
  • App is okee, maar content/beeld kan beter

    Ik ben een grote fan, besteed kapitalen bij jullie en geef suggesties voor bepaalde beschrijvingen. Bv foto’s die niet kloppen (een rode foto plaatsen van een roze artikel), of melden dat iets van touw is en niet van leer. Maar ik zie nooit dat de content wordt aangepast, terwijl jullie volgens mij ook last hebben van veel retouren. Er zitten daarnaast regelmatig fouten in de beschrijving: bied een feedbackoptie/chatoptie per artikel (dus niet alleen een reviewoptie, want deze is alleen achteraf en voor kopers): laat de klanten meedenken en laat ze hun vragen stellen. Verder zou ik investeren in de kleding niet alleen in maat 34/36 showen, maar ook in 40. Ja, dat is wat anders dan plussize, want dat laatste doen jullie dan wel. En ook de keuze van jullie modellen kan vaak anders ..! Er zitten hele steriele, androgyne dames tussen. Zij halen de presentatie van de kleding niet op ..! Zulke bevreemdende beelden werken averechts op de koopintentie. Probeer dus niet te ‘artistiek’ te doen. Nou, succes maar weer ;-)

    4 / 5  door Saga Noren18 · Versie: 3.74.1
    03/05/2019
  • Stuk

    Prima app als hij werkt, maar zeer regelmatig start hij niet op en geeft hij ‘geen internetverbinding’ aan terwijl er niks mankeert aan de verbinding.

    1 / 5  door Momous83 · Versie: 3.73.0
    09/04/2019
  • Reclame

    Prima app. Bestel veel via de Wehkamp. Maar sindskort zijn ze de push notifications gaan misbruiken voor reclame. Gruwelijk irritant

    1 / 5  door Misha Scholte · Versie: 3.72.0
    07/04/2019
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie