WeekCalendar - Cloud Kalender

WeekCalendar - Cloud Kalender

van WeekCal B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 10-04-2020

 • € 3.49
  Gratis! · iOS 11.2 + · 65.5 MB · Versie 13.0.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (4.261)
4
Alle versies (4.261)
4

WeekCalendar - Cloud Kalender van WeekCal B.V. is een iPhone app met iOS versie 11.2 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

***** BEST agenda-app WERELDWIJD *****
Of u iCloud, Exchange / Outlook, Yahoo of Google kalender, WeekCal is het meest gebruiksvriendelijk en de all-round wereldwijd kalender app voor iedereen die behoefte om het meeste uit hun agenda-app te krijgen. Heeft uw gewone iPhone of iPad kalender geven onvoldoende inzicht en opties? Dan is WeekCal de oplossing voor u.

KALENDER DUIDELIJKHEID
WeekCal geeft een duidelijk en gedetailleerd overzicht gebaseerd op een dag, week, (mini), maand of jaar niveau. WeekCal breekt door de beperkingen van de standaard kalender en voegt functionaliteit toe aan uw kalender gebruik verbeteren.

Je bestuurt je KALENDER
Beweeg uw afspraken door simpelweg te slepen, kopiëren en te plakken. Het opruimen van een drukke agenda door het toekennen van verschillende kleuren om verschillende afspraken en gebeurtenissen. Pas weeknummers of repetitieve opties, plus vele andere geautomatiseerd en op een sjabloon functies kunt u een kalender ontworpen voor u te creëren.

Snel en gemakkelijk te gebruiken
Het toevoegen, herhalen en verplaatsen van evenementen is veel gemakkelijker met WeekCal. Met een prachtige gebruikersinterface en intuïtieve bruikbaarheid, WeekCal is een plezier voor zowel reguliere als power users.

SCHRIJF JE IN WEEKCAL PRO
● Open alle Bekeken: Dag, Agenda, Mini maand, maand, jaar
● Calendar Store: Volledige toegang tot populaire vooraf ingesteld kalenders
● Herinneringen: maken en beheren Herinneringen in een speciale uitzicht, en in alle agendaweergaven
● Nieuwe functies: Haal de nieuwste en beste inhoud van de kalender (regelmatig bijgewerkt)

KALENDER STORE
De kalender Store stelt u in staat om toe te voegen samengesteld en automatisch bijwerken van agenda's gericht op grote evenementen. Top categorieën omvatten World Sports, vakantie, weer, natuur en religie.

Belangrijkste kenmerken
● iOS 13 Dark Mode ondersteuning past zich automatisch aan donkere kleurstelling geoptimaliseerd om gemakkelijker op de ogen bij weinig licht, plus andere aangepaste kleurenschema's
● Aangepast App Icons: kiezen uit 10 verschillende WeekCal pictogram kleurenschema's
● Apple Watch ondersteuning voor Series 1-5
● Werkt zonder setup voor alles ondersteund door iOS (iCloud, iCal, Google, Exchange, Outlook, CalDAV, Verjaardagen, Abonnementen) kalenderdagen diensten
● Magnificent overzicht van uw afspraken en evenementen
● Bekijk al uw evenementen voor de week in één oogopslag
● Kalenderoverzicht per dag, week, mini maand, maand en jaar
● Gewoon Verhuizen gebeurtenissen met slepen en neerzetten
● snel toevoegen evenementen op het juiste moment met behulp van tap-and-hold
● menu volledig flexibel en aanpasbaar Tools om snel verandering benoemings- & events
● deelnemers / share afspraken en gebeurtenissen Aankondiging door e-mail, berichten, WhatsApp
● Lokale kalender uit te nodigen, zodat u uitnodigingen met behulp van een lokale agenda te sturen.
● Link contacten events
● Event templates & herhaling regels

Let op: terugkerende abonnementen worden jaarlijks gefactureerd. Account zal voor het einde van de lopende abonnementsperiode in rekening worden gebracht voor vernieuwing binnen 24 uur bij de reguliere non gereduceerde prijs van het huidige abonnement, tenzij eerder geannuleerd. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, komen te vervallen bij de aankoop van een abonnement op deze publicatie. Het abonnementsgeld wordt ten laste van uw iTunes-account op de bevestiging van de aankoop. U kunt uw abonnement te beheren en uit te schakelen automatische verlenging door naar je Accountinstellingen na aankoop. Eenmaal gekocht, zullen terugbetalingen niet voorzien ongebruikte deel van het woord. De betaling zal worden gebracht op uw iTunes-account op de bevestiging van de aankoop. Voorwaarden: https://www.weekcal.com/terms

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen? Neem deel ze met ons op support@weekcal.com. U vindt er ook de meest gestelde vragen en tips over het gebruik WeekCal op onze website.

Informatie voor WeekCalendar - Cloud Kalender is het laatst vergeleken op 12 jul. om 13:37. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 13.0.1

Er is een nieuwe WeekCal-update aangekomen!

Speciale dank aan al onze gebruikers, vooral onze WeekCal Pro-abonnees - bedankt voor het ondersteunen van de app en het mogelijk maken van WeekCal!

● Deze update bevat een aantal kleine maar significante verbeteringen, gebaseerd op uw feedback, op onze laatste release. Dit omvat verbeteringen voor iOS 12-gebruikers (witte tekst, kopiëren / plakken, knop voor het verwijderen van gebeurtenissen ontbreekt) en voor alle gebruikers voor donkere modus (tekstkleur op aangepaste evenementkleuren is nu geoptimaliseerd).

● Als u de donkere modus wilt uitschakelen, schakel deze dan uit in iOS-instellingen of ga in WeekCal naar Instellingen -> Lay-out -> Kleurenschema -> Probeer de contrast- of glanzende opties voor een lichtere look.

Volledige release-opmerkingen van onze nieuwste release:

● De donkere modus is aangekomen in WeekCal. Om in te schakelen, ga naar Instellingen -> Lay-outs en schakel het automatische kleurenschema in. WeekCal respecteert nu de instellingen van de donkere modus van uw apparaat, of u kunt de donkere modus handmatig inschakelen via het Control Center.

● Apple Watch Series 4 en 5 wijzerplaatcomplicaties worden nu ondersteund
Verbeterde zoekfiltering, start- en eindfunctionaliteit en navigatie verbeterd voor iOS 13. De zoekprestaties zijn ook verbeterd in de Calendar Store.

● Bijgewerkte ondersteuning voor Kalenderwinkel bijgewerkt voor voetbal (voetbal) en basketbal

● Back-upinstellingen via e-mail worden nu ondersteund op iOS 13, voor een eenvoudigere overdracht van instellingen tussen apparaten (Instellingen -> Algemeen -> Instellingen synchroniseren -> Back-upinstellingen via e-mail, tik op "meer" om alle opties te zien)

● UI-verbeteringen en -updates zijn door de hele app aangebracht

● Topfixes en verbeteringen: probleem met delen van agenda via web opgelost, probleem met navigatie opgelost dat de datum op 1900 zou instellen, het Emoji-toetsenbord wordt nu automatisch gestart wanneer Emoji aan een evenement wordt toegevoegd

● Veel meer kleine maar belangrijke updates en verbeteringen in de hele app

Vragen? Feedback? Laat het ons weten, we zijn er om u te ondersteunen.
E-mail ons op support@weekcal.com of tik gewoon op "Feedback geven" in het helpgedeelte van de app voor snelle en vriendelijke hulp van ons team.

Schermafdrukken

 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 1
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 2
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 3
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 4
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 5
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 6
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 7
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 8
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 9
 • WeekCalendar - Cloud Kalender iPhone app afbeelding 10
Categorieën: Zakelijk, Productiviteit

Prijsgeschiedenis

3.490.00

Recensies

Werkt goed maar......

Hoewel ik heel lang erg tevreden was met de app, vind ik het de laatste tijd minder. Ik werk veel met sjablonen en elke week moet ik ze opnieuw maken want ze blijven niet opgeslagen. Wat kan ik hier aan doen?

3 / 5  door Zaquir
08/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Frankie
  Frankie
  22/11/19 11:35 · Versie 12.7.2

  Sinds ruim 2 weken synchroniseert week cal niet meer tussen iPhone en iPad. Erg vervelend. Instellingen niet veranderd en gaat via iCloud. Laatste update iOS 13.2.3 op beide apparaten gedaan.

 • Anne
  Anne
  23/10/19 13:34 · Versie 12.7.2

  Sinds update 13.1.3 heb ik geen 'week' meer in de weekCal...

 • A meerwijk
  A meerwijk
  28/09/19 13:39 · Versie 12.7.1

  Hoe krijg ik die vervelende reclame van pro weg

 • Peter
  Peter
  26/09/19 10:11 · Versie 12.7.1

  App blijft crashen sinds 13.1 update.

 • Gerard
  Gerard
  23/09/19 19:59 · Versie 12.5

  Week calender werkt niet meer na ios 13 op mijn telefoon.
  Week calender doesn‘t work after ios 13

 • Tom.Uylings
  23/09/19 14:48 · Versie 12.5

  Deze app werkt niet meer na update IOS 13. Apple is verantwoordelijk voor de juiste werking. Apple: regel dit zo spoedig mogelijk !
  Apple: you are responsible for fixing the problem (crash weekcal) since update IOS 13. Please do it as soon as possible. This agenda is better than yours !

 • Henk van Dijk
  Henk van Dijk
  21/09/19 21:46 · Versie 12.5

  Na Update ios 13 werkt weekcal niet meer

 • Armand van Dijk
  Armand van Dijk
  20/09/19 13:29 · Versie 12.5

  Na laatste opdate van ios 13.0 en van Weekcal werkt hij niet meer optimaal. Hij opent niet meer. Heeft iemand een oplossing hiervoor

 • Maya Vereen
  Maya Vereen
  08/06/19 17:27 · Versie 12.4

  Er zijn diverse afspraken tot mijn verbazing automatisch van mijn calender verdwenen! Erg problematisch! Weet iemand een oplossing hiervoor (behalve zelf opnieuw in te zetten wat ik me wel nog kan herinneren) ?

 • Willem-Jan Schampers
  Willem-Jan Schampers
  10/05/19 17:47 · Versie 12.3

  In mijn WeekCal staan enkele verjaardagen, die er via Agenda - Contacts zijn ingekomen. Ik heb ze er niet zelf ingezet. Als ik ze wil verwijderen, kan dit niet. Foutmelding: '1 afspraak is alleen-lezen (totaal 1 afspraak)'. Kan ik dit verhelpen? En zo ja, hoe?

 • Clarissa
  Clarissa
  20/03/19 10:41 · Versie 12.3

  Waarom valt er alleen een maand terug te kijken en zijn me afspraken allemaal weg van 2 maanden geleden? Kan ik dit anders instellen?

 • Joost
  Joost
  23/12/18 11:58 · Versie 12.0.2

  Ik heb de pro versie nu.
  Heb de astrologie functie geactiveerd. Maar nu wil ik deze weer stoppen. Weet iemand hoe ik deze weer kan de-activeren?
  Dank

 • Peter
  Peter
  13/12/18 20:50 · Versie 12.0.2

  IK heb de pro versie. Recent een nieuwe iPhone 7 32gb. De app werkte altijd goed met de outlook agenda maar ik krijg hem nu niet gesynchroniseerd met mijn outlook en andersom.
  Wie weet er een oplossing? gr. Peter

 • Derk C Doijer
  Derk C Doijer
  14/11/18 17:51 · Versie 12.0.2

  In de maandweergave zijn de individuele afspraken niet te lezen. Hoe kan ik het lettertype aanpassen en vergroten?

 • Sjors R.M. Chamboné
  Sjors R.M. Chamboné
  06/09/18 12:30 · Versie 11.2.8

  Ook ik kreeg vandaag deze melding dat ik een Pro versie voor € 7,99 moest kopen en ik kon niet meer in de volgende maand kijken. Maar er stond ook een kleine link van "herstel aankoop" en toen ik daar op klikte en inlogde bij iTunes was mijn huidige versie van de Week Calender weer hersteld. Een erg vreemde manier om zo je klanten op de hoogte te brengen van andere opties.

 • Gio Lassooy
  Gio Lassooy
  18/02/18 23:48 · Versie 11.1.4

  Ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem.
  Het WAS tot vandaag een prima app.

 • Hanny Koordes
  Hanny Koordes
  18/02/18 21:11 · Versie 11.1.4

  Tot de laatste update een prima app, maar na de laatste update knalt de app uit na 2 seconden. Balen want een andere agenda gebruik ik niet meer. Help!

 • Sarah
  Sarah
  31/01/18 21:34 · Versie 11.1.1

  Mijn man en ik hebben beide een iPhone en deze app. Het lukt ons niet om onze agenda’s te koppelen. Iemand die kan helpen? Ik weet dat het kan, want deed het ooit met een collega.
  Bedankt!

 • john siroen
  john siroen
  13/10/17 07:49 · Versie 11.0.2

  Ik heb deze app nog nooit geprobeerd. Meestal omdat ik de ingebouwde apps gebruik en weiger te betalen voor simpele apps. Voor werk moet ik een iPhone gebruiken en heb mijn iPhone agenda gesynced naar mn android en ook mijn Outlook op pc zodat al mijn werk emails en afspraken overal beschikbaar zijn.

  Voor degene die dit nodig hebben zou ik aanraden eens een kijkje te nemen naar EVO Collaborator for Outlook.Ook de auteur van dit artikel zou ik eens aanraden deze te testen ;)

  blogpostje voor jullie hierover https://marceljanssen2015.blogspot.nl/2014/11/synchroniseer-iclouds-contacten-en.html

 • Geert
  Geert
  09/10/17 15:34 · Versie 11.0.1

  Als ik een afspraak wil toevoegen dan begint de agenda niet op de datum van vandaag. en als ik een afspraak heb gepland dan verspringt hij naar een willekeurige datum. Wie kan mij helpen?

Meer reacties
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie